Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 en olmadık yerlerde biten telefon bataryası abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 o zaman iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Yattım ama uykum yoktu hiç tekrar kalktım, buraya yazayım da uyandırmayayım mesajla, ben hep iyi insanım ondan. Bakarsın zaten burda yazdıklarıma da, kalkınca uyandır beni de yarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 lan hadi cvp ver artik artik su msgima, bu kadar da agirdan satilmaz ki lan. kanser oldum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 iyi güzel çalışmaya başladın rızkına koşuyosunda, özlüyorum lan. şu tezim bitince bende iş bakıcam. ağustos'a kadar buldum buldum. yoksa gogo askeriye. en az 6 ay yokum ortada. iş bulsak bu sefer boş boş oturmicam evde ama çok dolu olucak bu seferde. öf ulan :( babamın şirketi olaydıda orda çalışsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 asker dostum, sen cep telefonu kullanamadığın için ben seni arayamıyorum doğal olarak. sen arasana lan! iyi ki haftasonu facebookta görüyoz da ordan sorabiliyoz halini hatrını valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Pek bi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Günaydın, iyi ki yoksun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 napae, sana mesaj atacagima buraya yaziyorum.yav bise sorduk epi topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 selin sana fazla overqualifed kaldım, farkındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ıslanma dikkat et kendine üşütme hasta olma serviste uyu dinlen. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 roger that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Sayın O, "3 mesaj daha saklayabilirsiniz diyor." ona göre yaz mesajlarını .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 vay kaltaaaak, doğum günümü kutlamazsın ha. görürsün sen. ya da pardon nah görürsün. vay pezemenk herif, yediğin boku düzeltmeye çalışma sen de aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 deli midir nedir, bu saatte pasta mı yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Bende salak gibi izin kullanayım da 1-2 gün daha fazla görüşelim mi diye sorucaktım,ironik işte,bir daha tarafımdan rahatsız edilmiceksin!Ayrıca inan alındım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 agina siçayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 26sdf847 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 lol :D msj kutunda yer istiyorum.. arıyım mı? mesaj mı atıyım? napıyım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Artık defol git hayatımdan, gereksiz varlığın ruhumu sıkıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Daha blind guardian konserinde anlamıştım bu konunun nereye varacağını,o akşam hissetmiştim, kaç ay geçti üzerinden yine haklı çıktım, yine. Nasıl en yakın arkadaşsın sen? Hem kızgınım hem üzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 oo meriç yazmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 meric gone wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 fgdjsj of. meriç ya. Çok da seviyorum keratayı.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kim bilir kaç kere patlattı seni düşünerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar