wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 pek bi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ne yalan söyliym şimdiden özledim. elim telde msj at diye beklerken bunu yazdım sana ama atamadim.. sen de özleseydin iyiydi.. su vereydi iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben senin izmire gelip asansorde yemek yiyebilme ihtimalimize inanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 seninle annen için beraberim jhdcasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 taklit edilmekten nefret ediyorum, taklit edenlerden de. hayır gururum okşanmıyor, kendimi daha iyi hissetmiyorum. herkes kendi gibi davransa ne güzel olur. 1 bedenlik adamsın, 5 beden gömlek giymeye çalışıyorsun. ol-mu-yor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tostumu yedim, bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 verdiğin değere sıçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 seni çektim içime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 taha ıslandın mı noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Simdi buraya post atsam ''ona'' nın hicbir gizemi olmayacak herif. Ayrıca seni bu topicte foruma rezil etme şansım da var elimde, ayagını denk al. -cok güzel sevgilin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 kunta uyudun mu ayni kisiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Phyxinsevgilisi said: Simdi buraya post atsam ''ona'' nın hicbir gizemi olmayacak herif. Ayrıca seni bu topicte foruma rezil etme şansım da var elimde, ayagını denk al. -cok güzel sevgilin- ahaha yeni bir efsane doğuyo keşke bilmediği bişey açsaydın 2 gün sonra ASLI HANIM?! diye drama çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 mulgear6 said: Phyxinsevgilisi said: Simdi buraya post atsam ''ona'' nın hicbir gizemi olmayacak herif. Ayrıca seni bu topicte foruma rezil etme şansım da var elimde, ayagını denk al. -cok güzel sevgilin- ahaha yeni bir efsane doğuyo keşke bilmediği bişey açsaydın 2 gün sonra ASLI HANIM?! diye drama çıkardı Kendisi aldi bu nicki. Melis, ecesu gibi bi isimle öm gönderip onu trollemeye de calisabilirdim yoksa :( ama neyse ki o kadar issiz degilim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 edit: meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şair bu accountla sevgilim var demiş resmen olan var olmıyan var arkadaş bu ne banane olmıyan düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 serin hikaye dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bu sefer bitti galiba hala galiba diyorum kafa sc.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şimdi birader görüşemedik diyen sendin di mi öğlen bana? iş çıkışı arayıp napıyon çıkalım mı dediğimde "çıkalım diyosan çıkalım" diye yavşak yavşak konuşuyosun? çok da şeyimdeydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 çok güzel bir kızsın, çok da eğlencelisin ama ne biliyim şuan sınavlar falan kafam karışık biraz. tabii ki tek gecelik değil, ancak şu sınavlar bi geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sinsi sinsi düşürüyorum seni ağıma, küçük kaşar seniiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 küheylana güldüm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 muhteşem yüzyıl izliyorum kitap okumuyorum aslında B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bkz. karşı cinse nasıl entel gözükülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 şöyle bi baktım da 7 aydır yalnızım ya yan gel yat on dönüm bostan yan gel yat osman takılıyorum kendime gelme vaktim gelmiş yaşta ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar