MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 şimdi elimde Dell Inspiron n5110 bir laptop var. hatta özelliklerini de vereyim daha açık olsun; i7 2630QM Sandybridge Geforce M525 4GB ram bi süre önce burda nasıl soğutulacağını sormuştum. fakat bu işin çözümü olmadığı gerçeğiyle acı bir şekilde yüzleştim. hatta onu da açıklayayım, Dell yerinde servisi aradım işlemci fanı bozuktur yenisini takalım dediler, nitekim 1 hafta sonra adam geldi taktı yeni işlemci fanını, banamısın demedi... aynı tas aynı hamam... hala normal yükte 55C civarı, oyunlarda 90C'ı deviriyor. altında zalman soğutucu olmasına rağmen. neyse ben bu laptopu temmuz başında Tekmar'dan almıştım. Tekmar'ın iade şartlarına baktım, 7 gün içinde ancak. onu da attık kenara, başka ne seçeneğim var bir bilgisi olan var mı? garantiyi kullanma şansım falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ara aldıgın yeri memnun degilim değiştirebilir miyim diye sor olmadı sat, 2. el fiyatına desktop al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 enteresanmış. dell'i bi daha ara sen. olmadı 3.ye aynı şeyi yaparsa iade hakkının doğması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 soğutucu olarak ne kullanıyorsun. bi de sadece işlemci değil o ısının kaynağı, ekran kartı da köklüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 laptopi almadan arastiricaktin bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 en son sistem aldık da ne oldu. giti 4 tane ölü pixel çıktı. şimdi iade için uğraşıyorum. gidip masa üstü alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 aquila said: laptopi almadan arastiricaktin bunlari. işin en komik noktası da o... alırken problem bulamamıştım. sonra bi baktım i7li versiyonlarda varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Myshkin said: ekran kartı da köklüyor. soğutucu zalman n3000 mi 5000 mi ne güzel bişey. bi ton para verdig sdf ekran kartına da parantez açayım evet, coretemp işlemci sıcaklığını gösteriyor ama tam klavyeye elimi koyduğum yerde ekran kartı ünitesi varmış o da ısınıyor deliler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bendeki de benzer özelliklerde bi laptop, fan güzel kafa ütüleyebiliyor ara sıra. 50 civarında dolaşıyor sıcaklık, ara ara 60 görüyorum, en kastırdığım zamanda 63 gördüm. 90 fenaymış cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Sypro said: bendeki de benzer özelliklerde bi laptop, fan güzel kafa ütüleyebiliyor ara sıra. 50 civarında dolaşıyor sıcaklık, ara ara 60 görüyorum, en kastırdığım zamanda 63 gördüm. 90 fenaymış cidden. kastırmaktan kastım oyun oynamak falan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 isiyi nerden goruyosunuz program falan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 www.piriform.com/speccy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Bence de bir kere daha ara anlat durumu yine değiştirsinler falan 3. de iade hakkın olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 90 derece ne abi,aynen git tekrar servise,sorunun devam ettiğini belirt,değiştirsinler tekrar fanını,sonra yine aynı şey olursa değişim yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bugün aradım, aynı fandan bitane daha takacaklarmış, gönderilmiş fan da sorunlu olabilirmiş=) dur bakalım komple yeni laptopa doğru koşuyorum sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar