vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Abi yine mi "şeytan icadı"... Daha orjinal birşey bulamamışlar mı? :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kafir miyim ben şimdi? vee bknz: steins gate:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 http://www.international-chocolates.com/i/marschocolate1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 NOT ON OUR WATCH http://i51.tinypic.com/21acydt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 marstan cevap: "ben de cern'e karsi bo degilim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 zeper said: kafir miyim ben şimdi? vee bknz: steins gate:=) yazıya göre kabalsın, simyacısın, astrologsun, masoniksin ve luciferimsisin ben demiştim deneyci olma diye ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 asdadssdfgsdg luciferimsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ardeth said: zeper said: kafir miyim ben şimdi? vee bknz: steins gate:=) yazıya göre kabalsın, simyacısın, astrologsun, masoniksin ve luciferimsisin ben demiştim deneyci olma diye ama ahaha, Luciferimsi...like that:=)...vee sanma ki teoricilere dokunmaz bu işin sonu, bizden sonra ipin ucunda siz varsınız!!! bu deneyleri bunlra yaptıran kimm,,???kim kurdu bu denklemleriii?? theorists.... "kill them all" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 CERN'le ilgili film bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 stein's gate referansları yapılmış, tühtürüüü. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Ardeth said: Knight Online'a mı açsam buraya mı açsam bilemedim. ASHDUIAJIDSFO0HPOSDFJKLĞESR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Sam said: stein's gate referansları yapılmış, tühtürüüü. :( el psy congroo...:=) 1 bölümüm kaldı seyretmek istemyorm bitmesin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ne giyicez marsta, giycek bişiyim yok hiç :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kızılay dağıtır gidince bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 chewbacca defense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 cern kuruluşuna hiç güvenmiyorum ya patlatıcaklar dünyayı resmen bi gün, hatta cern'in dünyayı patlatması en büyük krokularımdan biri diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 lan askjlfhaskfjsa "Bizim 1 senemiz uzayda 70 sene ise, uzayda 70 yıl insan için yüzyıllar boyu sürecektir." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bu yazıyı yazan tek hücreli birisi olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ardeth said: Knight Online'a mı açsam buraya mı açsam bilemedim. http://www.habershow.com/v4/26017-cern-le-ilgili-muthis-gercek-amac-dunya-yi-yok-edip-mars-a-tasinmak Bu yazının ve yazarın beyni KO bölümüne ait abi. Yanlış açmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hmm 12 sene gitsem uzaya, 840 sene hmpps, 2851'de yurda giriş yaparım geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ceday said: bu yazıyı yazan tek hücreli birisi olsa gerek :) bunu yazandan daha mantıklı davranan maymunlar var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Oysa Mars’ta hayat var ve bu gizleniyor.""> "Bir başka gizlenen gerçek ise, Mars’ta hayat olmadığı! Oysa Mars’ta hayat var ve bu gizleniyor." said: yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Benim dayım marsta yaşıyor gerçek bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yazıyı bu adam yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar