Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Knight Online'a mı açsam buraya mı açsam bilemedim. http://www.habershow.com/v4/26017-cern-le-ilgili-muthis-gercek-amac-dunya-yi-yok-edip-mars-a-tasinmak Mantık silsilesi şu Cern'in girişinde buda heykeli var -> Cern dünyayı yok etmek istiyor (marsa nerden nası girdi işin içine anlamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 said: CERN’deki Şiva heykeli’nin hem yok oluşu hem de varoluşu simgelediğini açıklamıştım. İşte bunun çok gizli bir anlamı var. CERN deneycileri Mars’a taşınmak için hazırlık yapıyorlar. Bir başka gizlenen gerçek ise, Mars’ta hayat olmadığı! Oysa Mars’ta hayat var ve bu gizleniyor. CERN deneycilerinin rüyası şu; Zamanda delik açarak, dünyayı yok etmek ve Mars’a taşınmak! Bizim 1 senemiz uzayda 70 sene ise, uzayda 70 yıl insan için yüzyıllar boyu sürecektir. Hatta ortalama insan ömrünün bu hesapla 1000 olacağını hesaplıyorlar. Bu çalışmalarını hızlandırmalarının sebebi de Maya takviminin 2012’de bitmesi. Maya’lılar 2012’de kıyametin kopacağını iddia ediyorlar. CERN deneycileri Kabala, Simya, astroloji, masonik yapılanmanın teşekkül ettiği Lucifer (şeytan) bir yapıdır. Bu birleşimin akmayı düşündüğü havuz ise; DECCALİYET’TİR… PEKİ NE OLACAK? CERN deneycileri dünyayı önemli ölçüde etkileyecek, büyüleyecek, hatta hipnoz altına alacak bir yapıyı kurmayı başaracaklar. İstediklerine önemli ölçüde yaklaşacaklar ama EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLAMAYACAK! Dini bakışla da, “ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAK” http://img693.imageshack.us/img693/3848/lolwhuttranslated384267.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sonlara doğru coşturmuş iyice asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 düşünsene sabah dışarı çıkıyorsun ve talat atilla gibi insanlar var etrafta dolasan, of korkunc bi ülke dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Merkezin girişindeki heykel ile Hadron Çarpıştırıcısı arasındaki bağlantı ibretlik. Yazıyı yazanda cehennemden çıkan çılgın türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 KEYWORDS: cern, kabala, simya, astroloji, mason, lucifer, şeytan, deccal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hani memlekette fantastik kurgu yoktu, hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bunu bilim adamı oldugunu iddaa eden birimi yazmıs gerçekten yoksa gazetecilerin uydurmasımı ben mindfuck yasadım kaldım böyle bos bos bakıyorum ekrana çözemedim olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 said: CERN deneycileri Kabala, Simya, astroloji, masonik yapılanmanın teşekkül ettiği Lucifer (şeytan) bir yapıdır. http://www.seyvet.com/resim/61d0779675.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 said: İstediklerine önemli ölçüde yaklaşacaklar ama EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLAMAYACAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 said: Size bir sır daha vermek isterim; CERN deneycileri Tanrıyı bulmak değil, Tanrı olmak (Haşa) için yola çıktılar! ısgdjf beynime kramp girdi okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bence knight online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 CERN deneycilerinin rüyası şu; Zamanda delik açarak, dünyayı yok etmek ve Mars’a taşınmak! Bizim 1 senemiz uzayda 70 sene ise, uzayda 70 yıl insan için yüzyıllar boyu sürecektir. ... Hatta ortalama insan ömrünün bu hesapla 1000 olacağını hesaplıyorlar. Bu çalışmalarını hızlandırmalarının sebebi de Maya takviminin 2012’de bitmesi. Maya’lılar 2012’de kıyametin kopacağını iddia ediyorlar. tercumesi :) 2012 deki 2 leri çıkar 1 le sıfırın yerini değiştir iki kere 2 den 2 yi çıkar kalıyormu 0 onuda ekle cıkanın yanına mhp nin 1000. yılı kutlu olsun! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ulan ya gerçekse? gerçek olduğunu düşün bi. keko gibi memur olmaya çalışıyom ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 niye abi marsta devam edersin sonuçta bi kere memur oldun mu arkan sağlam yani marsta da devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 mars'ın da tam mevsimi bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 doğru aslında. mars kaymakamlığına atasınlar beni. imara girişirim bom boş yer lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bize de tüyo verirsin di mi qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hallederik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 said: İstediklerine önemli ölçüde yaklaşacaklar ama EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLAMAYACAK! ” http://www.youtube.com/watch?v=ij4U5Uydank&ob=av3e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Dünyanın sonu böyle bitse çok üzülürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oha artık zaytung yerine buraya girerim, sağ frame'de şunu gördüm hatta iPHONE 5, 15 EKİM'DE PİYASAYA ÇIKIYOR aklsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ulan gerçek olsa var ya of. düşünsenize HÜP diye bi ses duyucaz, sonrası berrak. o değil hakkaten marsta endüstri mühendisi açığı da vardır. iş aramıyım bari ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar