anaconda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 silahsız çelik beyaz bayraklı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Barış gemisinde sevişiyorlar, Türk örf ve ananelerine aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 barlar fln varmış içinde savaşın ortasında takılıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 anaconda said: %65 sırf gövde diyosun.. :) ee neresi onu söyle bari? :) radar sistemi fransız thales motor alman mtu aero engines silahlar italyan oto melara'dan sana neresi kaldı sac kesmek kaynak yapmak kablo döşemekten başka? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Olay sadece malzeme değil ki planlanması entegrasyonu falan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kaç basıyomuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Helal olsun yapimında emegi gecen herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bir şeyi de beğenin... :D En azından %65'i yerli üretim... Bundan önce sam amcanın süprüntülerini el pençe divan alıyordun. Bunun yapılması bile bir başarıdır. TSK'yı tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yarı fiyatına mal olmuş ithale kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Absolut said: Helal olsun yapinda emegi gecen herkese. budur. bundan fazlası artık 2.ci 3.cü jenerasyonlara kalmış. know-how gelişsin de zamanla motorunu da yaparız topunu da. şu an önemli olan en iyi gemiyi yapmak değil ülkenin gemi üretip tecrübe kazanması bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 %65 yine iyi yapılsın yapsınlar bunu burda niye yapıyoruz hazırı var gibi salak mantık ile gitmedikleri sürece, mutlaka ileride ya bunu niye dışarıdan alıyoruz bunuda biz yapalım fikri ile yola devam edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 dün tuzladan geçerken bi tanesini gördüm çok hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 iyi, bunu güneydoğuya yollarız terörle mücadelede kullanırız. muhtemelen bu gemi gazzeye gönderilecek insani yardım gemisiyle beraber gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 geç kalınmış işler bunlar. devrim arabaları filmini seyretmeyenlere de tavsiye ederim seyretsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 benim ülkem beceremez benim ülkem dandik kesin çalmıştır kesin bi açığı vardır tarzı düşünen insanları anlamıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Beceremez değil de çoğu şeyi dışarıdan aldığımız ve montajlayıp türk malı diye lanse ettiğimiz su götürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Absolut said: Helal olsun yapimında emegi gecen herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Sam said: radarla görünmüyor denince gözle de görünmüyor değil. radarla görülmüyor diye birşey yok, görülüyor; ama ekrandaki izi diğer tırı vırı şeylerle karıştırıyorsun ya da farklı seferlerde farklı bir sinyal geliyor ekrana, sınıflandıramıyorsun. haliyle düşman uçağı, gemisi mi yoksa kendi halinde oralardan geçen bir başka araç mı anlayamıyorsun. ilk seferde %65 de gayet güzel bir oran. yıllar içerisinde haliyle artacaktır. bu çağda kimse herşeyi üretmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Koca savaş gemisini gezi teknesi veya balıkçı teknesi sanmanı sağlıyor olabilir. İllaki o sisteme karşı bi sistemde vardır ama başlangı için gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Loex said: benim ülkem beceremez benim ülkem dandik kesin çalmıştır kesin bi açığı vardır tarzı düşünen insanları anlamıycam Becerirde adam gibi iş yaparlarsa. Nedense benim ülkemin insanın kafası genelde sahtekarlık tarafında çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 başlangıç değil abi, stealth teknolojisinin amacı ve özü bu zaten. görünmez değil derken, dandik radarlara karşı görünmezlik sağlıyor bu arada. bu x band dedikleri radarlar falan görebiliyor ama onda da tespit edebildiği mesafe kısa baya, tedbir almaktan ziyade silah kitlemek için asıl avantajı. bir tek fransızlar bildiğim kadarıyla bu stealth teknolojisini aşabildiğini iddia etti; ama ne derece doğru onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bundan sonraki hedefimiz ilk türk uçak gemisi olmalı! imza: dünyadan haberi olmayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Zaten amaç gerçek bir savaşta bu tip bir gemiyi sızdırıp sonra bütün karşı iletişimi felç etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi zaten yabanci korvetlerde guvertede top olmayan yiginla model var. Muhtemelen dediginiz gibi askeri bir gemi oldugu radardan anlasilmasin diye kasiyorlar. Helikopterler falan zaten asagi hangarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar