Pha Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bu hafta olacaksa beni ligden cikart Yigit, gelmem imkansiz. Cepten yaziyorum bilgisayar erisimim yok bu haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bana bir tek 23ü uymuyor ama o zaman bile gece olursa ayarlıyabilirim bişiler 11-11bucuk gibi evde olucam illa başlarda ayarlarım kimleri seçicegimi gelince manuele alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 shohoku takımın adı iş vakti olmadıkça hergün uygunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Perşembe akşamı yapalım dicem de, Saygın başgan'a uymuyor. Nasıl olcak Saygın sensiz bu lig olmaz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Cuma gece 2 nasil olmaz mi, cumartesi herhangi saatte olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bana olur Cuma 02.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Cuma 2 bana da iyi, çok büyük ihtimal bi şey çıkmaz. Çıkarsa da liste miste hazırlarım önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 cmts sabaha karşı 02:00 diyorsanız bana uymaz, cumartesi 7.30'da kalkmam lazım benim. 4.30'dan önce de bitmez draft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Benim bu ay e off gunum 24 cumartesi 25 pazar, 25 inde celtics macina gidicem sabah 9 gibi falan yaparsaniz uyar, cumartesi her saat uyar erken yaparsaniz sabah s de de kalkip gelirim sikinti degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Aynen cuma 2 sonrası pazar gecesine kadar kesintisiz uygunum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 abi 20 takım civarı oluyoruz. en az 2 saat falan sürer draft. 2 çok geç hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 12'den sonraki saatlerde yalanım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 2 saatten fazla sürücek draft o kesin. 3 saati bulur bence kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Cumartesi erken saate ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ne kadar erken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 cumartesi tez görüşmem oluyo benim. bana imkansız erken saatte. cumartesi akşamı dersenizde özellikle evde kalabilirim draft için ama herkes yapar mı öle bişi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 cumartesi pazar sadece akşamlar uygun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Cumartesi pazar her saat uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ben de cumartesi kalabilirim sırf herkes katılabilsin diye drafta. Bakalım ne sonuç çıkacak olmazsa Perşembe akşamı yapacaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 abi perşembe akşamı eurolig maçı var fener'in 9da. en kritik maç. ben perşembe olsun istemem. maç sırasında olsun istemem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 x maçı, y maçı, kız arkadaşımla buluşucam, arkadaşlarla dışarı çıkıcaz, halı saha maçım var. vs gibi şeyleri katarsanız, 20 kişinin ortak bir zaman dilimi bulması mümkün diil. ha dersiniz, sınavınız vardır, işe gitmeniz lazımdır vs onlar ayrı. bunlar sorumluluk. diğerleri zevk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Hiç anlamam cuma günü öğlen 1 gece 12 civarına kadar yok kız arkadaşımla 3.yılımızı kutlıyacagız. Şunu bilen bilir patrona bugün gelmiyorum lan demek kız arkadaşına 3. yıl kutlamasına gelmiyorum demekten çok daha kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 sabonis said: x maçı, y maçı, kız arkadaşımla buluşucam, arkadaşlarla dışarı çıkıcaz, halı saha maçım var. vs gibi şeyleri katarsanız, 20 kişinin ortak bir zaman dilimi bulması mümkün diil. ha dersiniz, sınavınız vardır, işe gitmeniz lazımdır vs onlar ayrı. bunlar sorumluluk. diğerleri zevk. abi iyide maç dediğim şey arkadaşlarımla aramızda yaptığımız bişi değil sonuçta. desteklediğim takımın eurolig'deki kader maçı. dediğim gibi istemem maçla aynı ana denk gelmesini. ha denk gelirse aynı anda maçı izlerken draftı yaparım. sadece istemem maça denk gelmesini diorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 sabonis said: x maçı, y maçı, kız arkadaşımla buluşucam, arkadaşlarla dışarı çıkıcaz, halı saha maçım var. vs gibi şeyleri katarsanız, 20 kişinin ortak bir zaman dilimi bulması mümkün diil. ha dersiniz, sınavınız vardır, işe gitmeniz lazımdır vs onlar ayrı. bunlar sorumluluk. diğerleri zevk. this. mac var, sinema gunum, sevgilimle cikcaz a baglarsak imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Ben cumartesi sirf draft icin ise gitmiycem min 300 dolar kaybim olucak, tek off gunum bu ay icin, haftada 90 saat civari calisiyorum pek alternatiifim yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar