Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2011/2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bana bir tek 23ü uymuyor ama o zaman bile gece olursa ayarlıyabilirim bişiler 11-11bucuk gibi evde olucam illa başlarda ayarlarım kimleri seçicegimi gelince manuele alırım.
Mesaj tarihi:
Benim bu ay e off gunum 24 cumartesi 25 pazar, 25 inde celtics macina gidicem sabah 9 gibi falan yaparsaniz uyar, cumartesi her saat uyar erken yaparsaniz sabah s de de kalkip gelirim sikinti degil.
Mesaj tarihi:
cumartesi tez görüşmem oluyo benim. bana imkansız erken saatte. cumartesi akşamı dersenizde özellikle evde kalabilirim draft için ama herkes yapar mı öle bişi bilemem.
Mesaj tarihi:
x maçı, y maçı, kız arkadaşımla buluşucam, arkadaşlarla dışarı çıkıcaz, halı saha maçım var. vs gibi şeyleri katarsanız, 20 kişinin ortak bir zaman dilimi bulması mümkün diil.

ha dersiniz, sınavınız vardır, işe gitmeniz lazımdır vs onlar ayrı. bunlar sorumluluk. diğerleri zevk.
Mesaj tarihi:
Hiç anlamam cuma günü öğlen 1 gece 12 civarına kadar yok kız arkadaşımla 3.yılımızı kutlıyacagız. Şunu bilen bilir patrona bugün gelmiyorum lan demek kız arkadaşına 3. yıl kutlamasına gelmiyorum demekten çok daha kolaydır.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

x maçı, y maçı, kız arkadaşımla buluşucam, arkadaşlarla dışarı çıkıcaz, halı saha maçım var. vs gibi şeyleri katarsanız, 20 kişinin ortak bir zaman dilimi bulması mümkün diil.

ha dersiniz, sınavınız vardır, işe gitmeniz lazımdır vs onlar ayrı. bunlar sorumluluk. diğerleri zevk.

abi iyide maç dediğim şey arkadaşlarımla aramızda yaptığımız bişi değil sonuçta. desteklediğim takımın eurolig'deki kader maçı. dediğim gibi istemem maçla aynı ana denk gelmesini. ha denk gelirse aynı anda maçı izlerken draftı yaparım. sadece istemem maça denk gelmesini diorm.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

this.
mac var, sinema gunum, sevgilimle cikcaz a baglarsak imkansiz.
Mesaj tarihi:
Ben cumartesi sirf draft icin ise gitmiycem min 300 dolar kaybim olucak, tek off gunum bu ay icin, haftada 90 saat civari calisiyorum pek alternatiifim yok yani.
  • Yeni Oluştur...