-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oha sinem'e salak demiş banlayın bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bence en iyisi damdan aşağı atın zombilere yem edin. müstahak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Sparkcaster said: bu topicde fazlasıyla desperate houswivesın normalde iyi bir dizi olduğu, türk versiyonu yapılınca kötü olduğu ima edilmiş ki despırıt havsvayvs son derece dandik bir dizi, birkaç adları belli hatunun vücutlarını cömertçe sergiledikleri sahneler hariç enteresan bir tarafı yok diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Sparkcaster said: bu topicde fazlasıyla desperate houswivesın normalde iyi bir dizi olduğu, türk versiyonu yapılınca kötü olduğu ima edilmiş iyi bir dizi olmasa da (sevmemiştim ben diziyi mesela) belli bir esprisi var dizinin. şimdi mesela jeffersons'dan uyarlayıp tatlı hayat'ı çevirirken dizinin esprisini yansıtmışlardı. ancak bu yeni umutsuz ev kadınları, zaten hali hazırda gösterilen dizilerden bir farkı olmayacak. amerika'da dizi yapımları çok daha cesur davranabiliyor. mesela sen amerika'da bir house yaparsın, ama o türkiye'de ancak doktorlar gibi bir formatta sunulabilir. diziler fazla ortalama civarda ve monoton bakış açısıyla geçiyor. benim eleştirdiğim mesele o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 doktorlar, grey's anatomy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya bari doğru düzgün dizileri yapsınlar.prison break yapsınlar araya birazda tatar ramazan serpiştirsinler izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 peki buna ne diyceksiniz.populer diziler falan hadi neyse ama HAIRa bu yapılmamalıydı=/ işte orjinal ve muhteşem sahne=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 karakol vardı bi de shield çakması. öyle böyle değil ama ilk bölüm dakika dakika aynı nerdeyse asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yaratıcılıktan yoksun bizim yazarlar senaristler falan. Klasik türk mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Cystein said: Lyvanna_Dolores said: vinivinivinnininiiviiuuuuuUUUuuUUuUuuuuviuuuuu Salag lyv ben bundan bahsetmiyorum ki. Simdi iphonedayim link atamam. Arat bul ekle buraya Demir Demirkan - ahura anan salag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yürü be lyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ahuahauhuasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 al şu 50 tl yı muhteremi meşgul etme kısımı iyiydi HAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 up upu pu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 tmm 2 sinema filmi de gelir sonlara doğru tam olur. Bizim senaristlerden birşey olmayacağını görünce dışarıya yatırım yapmaya başladılar normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 İlk önce daha ilk bölümden allahın pazar günü kimsenin izlemediği saat 16-17 aralığına koydular. Şimdi de gecenin 12'sine almışlar. Baya "umutsuz" olmalılar (ıhıhıh). En fazla 3-4 bölümü var diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Her sabah tekrarlarını izliyorum bunun. Oyunculuk, cast ve senaryo o kadar berbat ki. Kötü dizi çekmek suç olsa bu diziyi yapanlar müebbet yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VqDIxCKSK8c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar