Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 said: Matraş Deri'nin veliahtı Emre Matraş 13 yıllık eşi, 2 çocuğunun annesi Hale Keleş'ten Temmuz 2010'da boşanmıştı. Ağustos'ta da manken Yeşim Erçetin ile evlenmişti. Hale Keleş'in kendisini Adanasporlu futbolcu Anıl Karaer ile aldattığını söyleyen Emre Matraş, Star TV'deki 'Duymayan Kalmasın'da çarpıcı açıklamalar yaptı. "İhanet haberleri üzerine kimliği belirsiz kişilerden ölüm tehditleri almaya başladım. Savcılığa başvurdum" dedi. Programı seyreden Mehmet Ali Erbil kendi avukatı Mahmut Ceran'ı, Emre Matraş'ın davasına bakması için yönlendirdi. Emre Matraş şöyle konuştu: "Hale'nin önüme getirdiği boşanma kağıtlarını hiç okumadan imzalamıştım. Mahkeme hakim, 'Oğlum bu senin idam fermanın' demişti. Aylık verdiğim 22 bin TL'lik nafaka ile yetinmeyen Hale, 20 milyon dolarlık mal varlığıma haciz koydurdu. Tek kuruşum kalmadı. 4 aylık hamile eşim Yeşim Erçetin'i doktora götüremiyorum. Bu yüzden bir arkadaşımın taksisinde şoförlüğe başladım. Günde en fazla 100 TL kazanıyor, karın tokluğuna çalışıyorum. Hale ise benim paramla, sevgilisi ile tatil yapıyor."
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bence bu adam eşini aldattı,kadın boşanmak için kağıtları imzalatırken araya bi kağıt koydu.sonra bizim kamilin jeton düştü.şimdi de salaklığından karıya bok atıyo
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 lan iyi ki fakiriz.paran mı var derdin var valla
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Şirkette devredilmez böyle adamlara iki dakkada batırırlar yüzyıllık şirketleri vallahi
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 boşanma kağıtlarını okumadan imzalayan gerizekalı haketmiş zaten.
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/59737/dest-i-izdivac-ideal-erkek-zafer-surpriz-icerir
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bu boşanma davalarında kazanan taraf hep kadınlar oluyor, nafaka nedir lan çalıssın karı
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 tırsmış tehditlerden büyük ihtimal. lan 20 milyon dolar paran var bas git ülkeden ne paranı kaptır ne korkucak bişey kalsın
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Sen 20 milyon dolar malvarlığı yap, sonra karından boşanırken önüne koyduğu kağıtları okumadan imzala. Herhangi bir şeyi okumadan imzala. Ama 20 milyon dolar para yapabilmiş ol. Oldu canım.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bunun geri dönüşü yok mu? ben birine çaktırmadan tüm servetini kaybettirceği bir kağıt imzalatsam bitti mi yani? herif geri dava acamaz mı
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yalnız bu bariz bi taksici hikayesi her 3 taksiciden biri eskiden villada oturdugunu ferrarisinin oldugu hikayeler anlatır
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Flassh said: bunun geri dönüşü yok mu? ben birine çaktırmadan tüm servetini kaybettirceği bir kağıt imzalatsam bitti mi yani? herif geri dava acamaz mı Duruma göre değişir. Hata/hile/tehdit üçlüsünden biri ile imza attırılırsa yırtabilir imza atan. Daha vardır yol ama hatırlamıyorum şimdi :P Senin dediğin hileye sokulabilir. İlk mesajdaki iş adamı abinin şansının olmama nedeni okuma şansı varken okumamış olması. Hataya düştüm de diyemez, kendisi söylüyor okumadım diye. Hile ve tehdit zaten yok ortada.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Griswold said: Sen 20 milyon dolar malvarlığı yap, sonra karından boşanırken önüne koyduğu kağıtları okumadan imzala. Herhangi bir şeyi okumadan imzala. Ama 20 milyon dolar para yapabilmiş ol. Oldu canım. said: Matraş Deri'nin veliahtı yok be, mirasa çökmüş işte. yoksa evet, bu kafayla zor biraz^^
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ahahaha dikkat etmemişim miras muhabbetine
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cihant said: lan iyi ki fakiriz.paran mı var derdin var valla Haha cihant adamsın. (=
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cihant said: lan iyi ki fakiriz.paran mı var derdin var valla ahahahaha
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 1 - Adamin kendi malligi. 2 - Konu basligi inanilmaz cirkin.
Öne çıkan mesajlar