Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam DL hızı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bune yaw,
alpha protocolu çekeyim dedim, 400 le 500 le cekıo gozukuo ufacık oyun hala %58 de ( 2 gun olcak nerdeyse )

neden böle bu?

oha oyun 11 gigmiş sustum.
bunelen sc bile 7 gig. püü
Mesaj tarihi:
valla ben acaip memnunum ya nedense. arka sokağımda TTNET bölge binası var 8mbite kadar internet steamden 850 fiks indiriyorum peakte arada 1.4mb/s falan yazıyor ama yalandır o heralde hiç görmedim o hızla çekerken
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
steam'in yavaşlığından o. ben de ender kullanıyorum. london en iyi performansı veriyor işte genelde. orada kal, bazen hızlanıyor.
Mesaj tarihi:
7,5mbit'e kadar TRdeki operatörler bağlantı hızı sağlıyor. Bulunduğun bölgedeki baz istasyonu ve üzerindeki yükte tabi biraz etkileyebiliyor. Ama 96k cidden komikmiş zere gprs zaten 128k bağlantı kuruyor :)

Edit: Bende şebekeyim Suarkın rakip firmasından bizimki onlarınkini döver :P
Mesaj tarihi:
abi vodafone'un aylık 8 tl'ye pakedi var 100mb sonrası düşüyor hız yoksa paketsiz kullansam 400kb/s falan görüyorum ben de ama para yetmez tabii o ayrı. gerçi bi tane portu kapalı ulaknet bağlantım bi de çalıntı adsl wifim var. 3 farklı bağlantıyla takılıyorum.
Mesaj tarihi:
3 saattir dl kasıyorum steam'den 450kb/s civarı çekiyor ama şöyle bir sıkıntı var 1 saat önce %20'deyken şimdi %10'da asdafg.

Oyun totalde 11gb, 4gb dl yapmış açtığımdan beri ama 1.2gb/11gb yazıyor infoda.

NWN 2 Platinium Pack çekiyorum, acaba dedim oyunları ayrı ayrı mı hesaplıyor ama kafam karıştı. Var mı olayın aslını bilen?
  • Yeni Oluştur...