cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 İçimizde çoktan mezun olup işinde,gücünde olanlar var. Halen okuyanlar da var. Yüksek öğrenim görmeden babadan ya da meslek-ticaret liselerinden meslek sahibi olanlar var. Atadan,babadan zengin olanlar var.Zenginlik de bir meslek midir, tartışılır tabi. Her neyse,memnun musunuz kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 oha ilk ben oylamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 OYUNUN RENGİ HAYIR AYNI ZAMANDA! FİŞLEYİN BUNU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 babamla calisiyorum, imalat yapiyoruz sonra da ihracatini, ama hayalimdeki meslek degildi hicbir zaman, daha farkli seyler planlamistim ama olmadi. belki ilerde daha bana gore birseylere yonelebilirim biraz sermaye yaptiktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Evet evet evet evet!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Hayalimde beyaz kadın ticareti (BKT) vardı ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 her zaman yazılım mühendisi falan olmak istemişimdir. tee çocukken visual basicle falan uğraşırdım sonradan öss denen manyaklığa denk geldim ve işletme bitirdim. gene kodlama biliyorum çeşitli projeler üretmeye çalışıyorum ama insanın elinde diploma olmayınca eksik hissediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 İşimden memnunum da, insanlardan memnun değilim. Fakir ama gururlu seçeneğine tıkladım. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 mak müh forever alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 İçimdeki saçı sakalına karışmış arkeolog ya da fizikçi olabilme aşkı çocukluğumdan beri hiç azalmadı ama gel gör ki hala sakalım çıkmıyor yeterince :/ O yüzden prezentabl bir iş adamı olma yolunda ilerliyorum. Ama bir gün sakallarım Gandalf'ınkiler gibi olursa alan değiştireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 memnunum, gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 BKT dışında küçüklüğümden beri Özel Timde sniper olmak istemişimdir ama olamadım şartlar izin vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Veritabanı mühendisi olmak istemişimdir ancak iki senelik okulla sadece üçün birini alabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 okulum tek dersten uzadı,inşaat mühendisliğiydi.şimdi bitirince yüksek lisans vesilesiyle bankacılık finans sektörüne geçmeye kasıyorum.yani hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bankacılık da zor iş valla sürekli insanla ve onların parasıyla ugrasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 mesleğimi seviyorum ama işimi sevmiyorum. Böyle bir seçenek olmaması eksiklik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ama soru işinizi seviyor musunuz değil ki, mesleğinizi seviyor musunuz diye sordum. demek ki senin cevabın evet ;) edit: daha "ayırıcı seçenekli" bir anket yapıyor olsaydım çok haklısın, o seçeneği de eklemeliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Hiç birinizi sevmiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 mesleğimi sevmiyorum ama mesleğimin getirdiği işleri seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Sevmiyorum ama başka bir iştende anlamadığım için yapmak zorundayım. Hee bide ikinci öğretim okuyorum bir yandan. Tam bir işkence sabah 8.30 da çıktığım eve 23.00 civarı dönüyorum. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 gelecekteki mesleğimi seveceğim,bölümümü seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Siz acıkmaya devam ettikçe ben işimi sevmeye devam edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 köftecilik güzel iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Absolut said: Bankacılık da zor iş valla sürekli insanla ve onların parasıyla ugrasıyorsun. İnşaat mühendisliği okuyup, üstüne master yapan adamı insanla uğraşılan yere koymazlar pek; daha çok bilgisayar başında basur olunan ya da sefil gibi gezilen kısımlarına alırlar :P Bankacılık pis iş, ama parası güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar