pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Sadece pike vardı üzerimde, ne üşüdüm arkadaş sabaha kadar. Kalkık battaniye almaya da üşendim. Resmen kış gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 30cm yanımda pencere açık, terliyorum. klima mı açsam. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 25 derece lan hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://assets.diylol.com/hfs/b7a/4fb/b7c/resized/winter-is-coming-meme-generator-winter-is-coming-and-so-am-i-f99b9e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 1 saat önce bi dışarı çıktım üşüyüp eve geri girdim 1 saat sonra tekrar çıkıcam sıcaktan ölcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Soğuktan kıştan kardan çamurdan nefret ediyorum. Bir de anlamadığım bir şey var, kışın da yazın da yaklaşık 18.30 da evde oluyorum. Ama kışın eve geldikten sonra sanki evde daha çok vakit geçirmiş gibi hissediyorum, vakit daha yavaş akıyor gibi, bir sürü şey yapıyorum bakıyorum akşam 10 bile olmamış. Yazın da saatler 2şer 2şer geçiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kisi ben de sevmiyorum, keske 10 ay yaz olan bir iklimde yasasaydim hatta, ilerde imkanim olursa 5-10 seneye kadar oyle bir yere goc de edebilirim, sevmiyorum sogugu, cok sicak da iyi degil ama soguktan iyidir. umarim biran evvel gelir gecer bu kis ve cok sert gecmez umarim. Ps: boyle dedim ya, kesin son 10 yilin en sert kisi gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Yine hasta olmaya başladım sabahları. Ama kancık bir metrestir kış. Seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Açıkcası sabahları serin oluyor öğlen gibi idare eder akşama doğru gene donduruyor tam hasta olmalık günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 winter is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bende gece üşümüyorum ama sabah kalktıgımda kıcım donuyor ya lisedeyken allahın 6 sında kalkardım götüm donarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Yorgan ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ned reis winter is coming hepsi yazılmış tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar