Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9 yaşında body yapmak...

Mino

Öne çıkan mesajlar

iğrenç bişi abi böyle vücuda sahip olmak
ıyk[signature][hline] Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü, çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minicik hatayı yaptığın an... ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek Burada bir gün asırlar sürer . Ben de her gün, seni zindanında ziyaret edeceğim, -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin, hem ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda, acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da göreceğin ilk şey benim yüzüm olacak
Sosyal ağlarda paylaş

ağırlık altına girmeden oluşamaz bence bu kadar kas yada hormanal bozukluktan olmuştur.Ama öyle bisiklet sürmekle karete kung-fu yapmakla koşmakla olacak kas değildir bu tabi bunlar fotomontaj değilse için geçerli ama ilginç bir görüntü gerçekten[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 26 Eylül 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yapmayın ya montajın alası bu, photoshop hiç anlamam ama ten rengi bu kadar mı uymaz?çocuk ağırlık kaldırırken rengi mi atmış yani?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

yüzünde bile hep aynı ifade var ya![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

yaa tabikide montaj kocaman kafayı yapıştırmışlar o iğrenç vücuda bunu anlıyamayanlar bonzi badidir.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 28 Eylül 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
40 kiloyla squat yapiyor, 90 kilo barbell kaldiriyor, velet benim 2 katim agirlikla cali$iyor , nerdeyse..

30-50 ... :P
Peh...
Barbell dede Squattada beni geçmiş...
30 Kg Squattada omuzu sakatlamıştım... :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...