Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 O değil de ben neden yokum lan ankette, bi askere gittik diye bu kadar dışlanmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Tyrannus said: hatta böyle level forumlarına flaan döndü Sen ne kadar korkunc şeyler görüp geçirmişsin. Diablo'da Hell direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Hehe tatlı bi hüzün oluyor oraya yazılmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Sufi said: patidaş: devrimci pati (devrimciye gerek yok) patican: tiki pati patioğlangey: gay pati patisan: animeci pati patitroll: troll pati patirit(r.a.): dini bütün pati gibi çeşitleri de var. sadece düz pati var bi de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Lord_Argos said: Bence ankette 1. geleni hep beraber dövelim. zaten teker teker şans vermiyorum kimseye B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aluriel said: bana kesin escape oy vermiştir. böyle bi fırtına kopmuştur beyninde direk sana oy veren gold gibi olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 uyuz olduğum kimse yok, herkes insan nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cetintas said: Lord_Argos said: Bence ankette 1. geleni hep beraber dövelim. zaten teker teker şans vermiyorum kimseye B)-Kilona ve göbeğine güveniyorsun dimi ? Mesele teknik meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Benim de yokmuş. Fizban'a bile uyuz değilim lan, ne acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bana napolyon kadar oy vermişsiniz olm.. napolyon!! bence geçerim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Hayda 3 oldu uyuz olanlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Dasaaa kaymak gibi, şu laf atanların butthurt ne çok merak ettim. Yalarsın sesini çıkarmaz, öyle tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 noluyo lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hahaha ürkütmeyin yavruyu MAD yaklaşıyor yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben lidriel'e uyuz oluyorum, senede 1 kere biryerde rastlıyorsun, he sene tipi biraz daha degismiş. Saçlar kesilir, sonra birden hipster olmuş, zaten fotograf okuyor tumblr terk. Arama etmez sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 mistik tavırlardayım abicim, fotoğraf okuma kısmı bitti askerliği bile yedim üstüne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bone yok abi listedesdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Son durum 1- hala Çetintaş 2-Fistan/kermit/dylann 3-Dasaa/napolyonn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cetintas liderliği kimseye bırakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 escape said: Aluriel said: bana kesin escape oy vermiştir. böyle bi fırtına kopmuştur beyninde direk sana oy veren gold gibi olsun lan HEH ŞİMDİ SANA OY VEREBİLİRİM DFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Yakın bir ikinci seçenek yoktu benim için açık ara kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 4TÜR SAYFA BAŞINDAYIM HAYIRDIR İNŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 fırtınadandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 SAÇMA SAPAN KONUŞMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar