Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kola kutularinin üzerindeki `Soguk iciniz` yazisi lezzet için yazilmamis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lam sallamayin yemın ederım aranızda kola manyagı benımdır 1 litreyi fondüp yaparım fakat kilom 49 vede yasım 16 bıttı normalmi boyum 1.69 70 arası vede cok zayıfım ama bir fark var annemın burcu 0rh - oldugu icin [- ile negatif i kastetmek istedim]sagliksiz dogmusum kadnlarin kan gruplarida negatiflerin cocuklarini saglikli dogma orani pozitife gore %70 daha saglıksızmıs hatta ölen varmıs bende 7 aylık dogdum :-P ama 5 yasımdan berı kola manyagıyım vede hep manyagı kalıcam bu yazıyı yazarken 2 bardak kolamı afıyetle ıctım vede kendımede sunu dedım AFIYET OLSN KOCUM SANA YARASIN BEA...

[Bu mesaj slayerrr tarafından 21 May 2003 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
senin kilonun kola içmene rağmen az olması kolanın kalorisinin düşük olduğunu göstermez
salladığım da yok
zaten büyük ihtimalle yazıyordur kalorisi ambalajında
yenilen sağlıklı bir öğünle 1 bardak kolanın aynı kaloriye sahip olduğunu basit bir hesapla öğrenebilirsin.[hline]Call my name and save me from the dark
Save me from the nothing I've become
Mesaj tarihi:
Slayerr o senin metabolizmanla ilgili bir şey de.

Ha ayrıca, sen 25 yaşında sonra iç o kolaları bak ne olcan. ;)

not: Söylentilere göre bir teneke kolada 40 küp kırkı kırık olmayan küp şeker varmış (özetle 40 küp).[hline]Ugly women makes us buy beer,
Pretty women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
hmms b**'u yedim o zaman :p yandık ya ben en ıyısı hıc buyumuıyım hergun rahat 3l kola icerim cokta ciddiyim icmezsem krize girerim kola krizi yani sizin anlıyacagınız dılde sigara kriziniz gibi :D neyse sagol fizban simdiden uyardın ıcın onlemmımı alsam iyi olcak.[sansürü kendim koydum yanlıs anlamayın :-)]

[Bu mesaj slayerrr tarafından 21 May 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hatta o kadar kola içersen kanser manser riskin de artar.
sen en iyisi kolayı bırak, her gün 3-4 l ılık su iç.
40 yaşında sağlıklı kalırsın böylece.

hatta miden delinmez.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Mesaj tarihi:
Ilık su içemiyorum ben yahu.

Sağlık uzmanları ılık hatta sıcak su için diyorlar. Aman aman..[hline]Ugly women makes us buy beer,
Pretty women makes us drink beer.
[Al Bundy]
  • Yeni Oluştur...