whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 lam sallamayin yemın ederım aranızda kola manyagı benımdır 1 litreyi fondüp yaparım fakat kilom 49 vede yasım 16 bıttı normalmi boyum 1.69 70 arası vede cok zayıfım ama bir fark var annemın burcu 0rh - oldugu icin [- ile negatif i kastetmek istedim]sagliksiz dogmusum kadnlarin kan gruplarida negatiflerin cocuklarini saglikli dogma orani pozitife gore %70 daha saglıksızmıs hatta ölen varmıs bende 7 aylık dogdum :-P ama 5 yasımdan berı kola manyagıyım vede hep manyagı kalıcam bu yazıyı yazarken 2 bardak kolamı afıyetle ıctım vede kendımede sunu dedım AFIYET OLSN KOCUM SANA YARASIN BEA... [Bu mesaj slayerrr tarafından 21 May 2003 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ayrıca gazlar yüksek basınç altında daha iyi çözünür ve egzergoniktirler.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 senin kilonun kola içmene rağmen az olması kolanın kalorisinin düşük olduğunu göstermez salladığım da yok zaten büyük ihtimalle yazıyordur kalorisi ambalajında yenilen sağlıklı bir öğünle 1 bardak kolanın aynı kaloriye sahip olduğunu basit bir hesapla öğrenebilirsin.[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya ne bileyim bana göre kilo aldırmıor kusura bakma arcane sallama dedıgım ıcın :)
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Slayerr o senin metabolizmanla ilgili bir şey de. Ha ayrıca, sen 25 yaşında sonra iç o kolaları bak ne olcan. ;) not: Söylentilere göre bir teneke kolada 40 küp kırkı kırık olmayan küp şeker varmış (özetle 40 küp).[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy]
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 hmms b**'u yedim o zaman :p yandık ya ben en ıyısı hıc buyumuıyım hergun rahat 3l kola icerim cokta ciddiyim icmezsem krize girerim kola krizi yani sizin anlıyacagınız dılde sigara kriziniz gibi :D neyse sagol fizban simdiden uyardın ıcın onlemmımı alsam iyi olcak.[sansürü kendim koydum yanlıs anlamayın :-)] [Bu mesaj slayerrr tarafından 21 May 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hatta o kadar kola içersen kanser manser riskin de artar. sen en iyisi kolayı bırak, her gün 3-4 l ılık su iç. 40 yaşında sağlıklı kalırsın böylece. hatta miden delinmez.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 içmeyi bırakınca hemen düzeldi "zank" diye hadi ordan ya ..[hline]karıştırrr ! KinGpiN®
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Ilık su içemiyorum ben yahu. Sağlık uzmanları ılık hatta sıcak su için diyorlar. Aman aman..[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy]
Öne çıkan mesajlar