Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.39

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Paticik ile 2.5 senedir istisnai fireleri saymazsak her hafta maç yapıyoruz.

Tamam belki bir pazarligi seviyesinde tempo ve baskı yok ama bu maçlarda inanılmaz zevk aldığımız zamanlar oldu, yüksek seviye performans çıkardığımız zamanlar oldu. Paticik'in seviyesine alaycı şekilde laf etmek çok doğru olmaz bence. Bugünkü kadrolarda çürük oyuncu da yok yani. Birkaç fark yaratan oyuncu dışında herkesin seviyesi denk bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin takımda defansif olarak Emre,Güneş,Uluç gibi formda olan üç adam var. Bu 3'ü bizim ofansiflere zorluk çıkartacaklar. Scheriff formunda olmasa bile Deno ile Öncü arasında bir şey yani. Uzun lafın kısası Cem'in birkaç pozisyonda kişisel becerisi ile atacağı goller dışında pek bir şey yapabileceğimizi sanmıyorum. Sizde de forvet pek yok. Ben ve Hakan stoper oynayacağız, önde de Sercan basar. Recep, Emre ve Güvenç oynar heralde ileride. Belki Seren gider. Çok gol yiyeceğimizi düşünmüyorum.

Alt biter.

Edit: Sunacağım tek şey de şu olsun, Deno beni bağışlasın, ikidir kendi takımımda istemiyor gibi gözüküyorum yanlış anlamasın beni ama, Scheriff-Deno takası yapılabilir. Sağa sola top dağıtır.
Sosyal ağlarda paylaş

dracos khelben kenshin deno dreagloth bob wishmaster fde
babacum fizban spidee hill sheriff recokongo cava tolga

böyle olsun madem.
bizde üç defans ben spidee cava oluruz.
sizde de wish/dreagloth khelben kenshin
ortasahalar olarak hill sheriff bizde, dreagloth/wish deno bob sizde.
reco tolga bizde önde, fde sizde önde.

falan filan, dengeli oldu gibime geliyorea.

bi de hill ile babacum'u bilerek aynı takıma koydum ki bug abuse edilmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de paticik diye mevkilerinizi değiştirmeye çalışmayın canlarım, hepiniz yerinizde güzelsiniz.

mesela emrah stoper oynamadığı zaman sapıtıyor, koy stopere oynasın. bir ilhan mesela, koy kaleye harikalar yaratsın.

seren de mükemmel bir forvet tabi mesela onun forvet oynaması gerekiyor.

farklı mevkiler yaramıyor bu adamlara, hep beraber gördük zamanında. ben de sakatlıktan çıkınca forvete geri dönücem mesela, en verimli olduğum mevki orası çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

keşke her zaman böyle ciddiye alsanız her şeyi.
daha önceki maçlar daha güzel olurdu.

çarşamba maçında bile sağ açık oynadığımda bu kadar ağlayan olmamıştı. 2 hafta üst üste oynamıştım da zaten.

forvet değilsin ki neden sana pas vereyim diyen insanın yorumlarını okuyunca daha hoş oluyormuş isyan.

yazılan kadrolarda bile benden önce 4 adam filan var ki kaleci ilk yazıldığına göre arkasından yazılanlar defans oluyor. ee haliyle orta saha da geçiyor adım. orta sahanında da neresinde oynamak istediğimi söylemek hakkım olsun biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

forvetteki adama pas atmamak içgüdüsel biraz, o an düşünmüyor insan.

yani orada "pası atsam bu zaten gol falan atamaz, benim atma şansım daha yüksek o yüzden ben kendim deniym" gibi bir düşünce oluşuyor olabilir. ben yaşıyodum mesela bunu bazen. ha çoğu zaman görmediğinden atmıyor insan cidden, ona da yapacak bir şey yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

çok ağlak olmuşsunuz,geldiğim maçların çoğunda defans oynuorm die hep defans oynıcam diye bişey yok. Ha Güvenç gelir der "kanka kusura bakma defans olarak lazımsın" eyw gelmem

Paticikte toptan hiç anlamayan adamlarla oynarkende,artık defansda durmaya sabrım dayanmıyor

Öğlen dışardaydım,görmedim,gelmiyorum,size yüksek kaliteli maçlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...