kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi cidden serdar ortaça ettiğim küğfürü kimseye etmedim bu haftya adam resmen kuruçeşme arenanın en dolu olayını yaşatıyo 2 kamyon alkollü alkolsüz içecek gönderdik bugün şaka gibi hiç bi konserde bu kadar içecek gitmedi ve yarında orda olmam lazım cidden çalışmakmı halısaha maçımı ? tabiki maç abi bende isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ama arenanın kapanış konseri yarın o yüzden pazar günleri boş olurum inşallah iş olmasa bundan sonra çğnki bu işe girerken ciddi bi şekilde uyardılar plan yapma diye her an telefon gelip arabayla alıyolar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ya olm şunu okuyanda bişi yapıyosun sanır. su taşımıyon mu kasa kasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 konsere mi cikiyosun? napiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yok lan organizasyon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Vingthor said: ya olm şunu okuyanda bişi yapıyosun sanır. su taşımıyon mu kasa kasa? günlüğü 65 liradan çalışmak istiyosan sana taşıtayım dingil sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Öyle demeyin gö<3 çok tatlı özür diliyor gelemediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Gö<3 benimle evleeen!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cavanagh said: eser oyundasın=p bilgi için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 eser kaledesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 takımları şöyle yapsak mı ? dracos khelben tolga deno dreagloth bob wishmaster fde babacum fizban spidee kenshin hill sheriff baki cava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 baki gelmiyor,yarınki maçta forvete geçicem,kadrolar kurulurken ona göre yapın Edit: Çok emir verir gibi olmuş,forvette oynarsam sevinirim diye düzeltiyim,kaptan büyüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sen ve forvet pati maçları iyice dandikleşti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 recoyu aradım uyandırdım geliyo uykulu uykulu küfür de edemedi niye uyandırıyon diye sabaha eder artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dracos khelben tolga deno dreagloth bob wishmaster fde babacum fizban spidee kenshin hill sheriff recokongo cava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kaptan naaptın,hakan dışında defans yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 serenin kadroda baki yerine reco yazdım kadroları ayarlarız liste için yazdım ben ama serenin kurduğu kadro için konuşursam sen ileride oynarsan sercan/emrah/deniz/eser den 2si rahatlıkla geride durabilirler fde/eg dengesi de yok bu hafta ama yazın siz istediğiniz değişiklikleri ya da sahaya erken gidiyoruz nasılsa orda da konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ben defansa geçerim problem değil, bu kalitedeki futbola tek bacağım bile yeter ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ben görkemciğimle olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kismetse aksama gol atiyorum beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yalnız bildiğin defans oynamaya niyetim pek yok :) sağ açık iyidir. defansa yardıma elbet gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 tolganin forvet, eser'in sag acik oldugu oyunda ortasahadan geir donmem. o kadar civimissa mac kendimi yormanin anlami yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 evet paticikte seviye çok yüksek olduğu için herkes tek pozisyonda oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar