kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi cidden serdar ortaça ettiğim küğfürü kimseye etmedim bu haftya adam resmen kuruçeşme arenanın en dolu olayını yaşatıyo 2 kamyon alkollü alkolsüz içecek gönderdik bugün şaka gibi hiç bi konserde bu kadar içecek gitmedi ve yarında orda olmam lazım cidden çalışmakmı halısaha maçımı ? tabiki maç abi bende isterim
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ama arenanın kapanış konseri yarın o yüzden pazar günleri boş olurum inşallah iş olmasa bundan sonra çğnki bu işe girerken ciddi bi şekilde uyardılar plan yapma diye her an telefon gelip arabayla alıyolar =(
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ya olm şunu okuyanda bişi yapıyosun sanır. su taşımıyon mu kasa kasa?
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Vingthor said: ya olm şunu okuyanda bişi yapıyosun sanır. su taşımıyon mu kasa kasa? günlüğü 65 liradan çalışmak istiyosan sana taşıtayım dingil sus
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Öyle demeyin gö<3 çok tatlı özür diliyor gelemediği için.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 cavanagh said: eser oyundasın=p bilgi için teşekkürler :)
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 takımları şöyle yapsak mı ? dracos khelben tolga deno dreagloth bob wishmaster fde babacum fizban spidee kenshin hill sheriff baki cava
tolga Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 baki gelmiyor,yarınki maçta forvete geçicem,kadrolar kurulurken ona göre yapın Edit: Çok emir verir gibi olmuş,forvette oynarsam sevinirim diye düzeltiyim,kaptan büyüksün
fizban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sen ve forvet pati maçları iyice dandikleşti..
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 recoyu aradım uyandırdım geliyo uykulu uykulu küfür de edemedi niye uyandırıyon diye sabaha eder artık sdfs
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dracos khelben tolga deno dreagloth bob wishmaster fde babacum fizban spidee kenshin hill sheriff recokongo cava
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 serenin kadroda baki yerine reco yazdım kadroları ayarlarız liste için yazdım ben ama serenin kurduğu kadro için konuşursam sen ileride oynarsan sercan/emrah/deniz/eser den 2si rahatlıkla geride durabilirler fde/eg dengesi de yok bu hafta ama yazın siz istediğiniz değişiklikleri ya da sahaya erken gidiyoruz nasılsa orda da konuşuruz
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ben defansa geçerim problem değil, bu kalitedeki futbola tek bacağım bile yeter ;)
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ben görkemciğimle olmak istiyorum
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yalnız bildiğin defans oynamaya niyetim pek yok :) sağ açık iyidir. defansa yardıma elbet gelirim
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 tolganin forvet, eser'in sag acik oldugu oyunda ortasahadan geir donmem. o kadar civimissa mac kendimi yormanin anlami yok.
tolga Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 evet paticikte seviye çok yüksek olduğu için herkes tek pozisyonda oynuyor
Öne çıkan mesajlar