Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oh yes. Kredi kartimi patlatmislar.

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Haftasonu misafirlerlerle bir yerlere cay icmeye gittik. Hesabi oderken yetersiz bakiye dedi, baska kartla odedim vesaire. Sonrasinda "Sictim agzina Garanti" diye telefona sarildim cunku borcum olsun olmasin arada bir yapiyor bunu adamlarin sistemleri.

Neyse aradim nedir sorun diye, kadin dedi ki limitiniz dolmus. Olmamasi lazim, en yuksek harcamayi soyler misiniz dedim, bilmemne nolu kartinizdan bir kac milyarcik dedi. Ooo dedim guzel gecirmisler. Karsimdaki tip guluyo bu arada benim soylenmeme. Tam rezillik. =)

Neyse olayin asli soyle sanirim; bu karti ben kullanmiyorum nerdeyse senelerdir. Bir ara anneme vermistim anne lazim olur acil durumda kullanirsin diye. Oyle zannediyorumki karti aylar once patlatip bildiginiz nadasa birakmislar. Simdi de esmis kafalarina kullanmislar.

Dilekce falan yazdim gonderdim, chargeback olur muhtemelen sorunsuzca ama karti iptal ettir, faks cek, yeni kart bekle falan can sikiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bankayi arayip kartini kullanima kapattiriyosun ilk is olarak. Sonrasinda sana bir faks numarasi veriyorlar, oraya itiraz dilekceni gonderiyorsun. Tum olay bundan ibaret.

Supheli bir durum varsa adamlar seni de arayip nedir nasildir diye soruyorlar zaten ama benim durumumda boyle bir sey olmayacak muhtemelen cunku Havaii'deki bir acentadan baska bir isme ucak bileti almis mesela adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

evlerden ırak amanın.geçmiş olsun
bi de detaylındırsana, ne yapmak gerekiyor böyle bi durumda, chargeback falan nasıl oluyor, nasıl kanıtlıyorsunki?

birsey kanitlamana gerek yok. onlarin kanitlamasina gerek var.

3d secure tarzi bir araci ya da fiziksel cekim yapmadiysaniz da kanitlayamadiklari icin chargeback
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Abi bankayi arayip kartini kullanima kapattiriyosun ilk is olarak. Sonrasinda sana bir faks numarasi veriyorlar, oraya itiraz dilekceni gonderiyorsun. Tum olay bundan ibaret.

Supheli bir durum varsa adamlar seni de arayip nedir nasildir diye soruyorlar zaten ama benim durumumda boyle bir sey olmayacak muhtemelen cunku Havaii'deki bir acentadan baska bir isme ucak bileti almis mesela adamlar.

tekrar geçmiş olsun da, ne pis şey bu internet arkadaş, harcamaya bak lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...