di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Selam, Haftasonu misafirlerlerle bir yerlere cay icmeye gittik. Hesabi oderken yetersiz bakiye dedi, baska kartla odedim vesaire. Sonrasinda "Sictim agzina Garanti" diye telefona sarildim cunku borcum olsun olmasin arada bir yapiyor bunu adamlarin sistemleri. Neyse aradim nedir sorun diye, kadin dedi ki limitiniz dolmus. Olmamasi lazim, en yuksek harcamayi soyler misiniz dedim, bilmemne nolu kartinizdan bir kac milyarcik dedi. Ooo dedim guzel gecirmisler. Karsimdaki tip guluyo bu arada benim soylenmeme. Tam rezillik. =) Neyse olayin asli soyle sanirim; bu karti ben kullanmiyorum nerdeyse senelerdir. Bir ara anneme vermistim anne lazim olur acil durumda kullanirsin diye. Oyle zannediyorumki karti aylar once patlatip bildiginiz nadasa birakmislar. Simdi de esmis kafalarina kullanmislar. Dilekce falan yazdim gonderdim, chargeback olur muhtemelen sorunsuzca ama karti iptal ettir, faks cek, yeni kart bekle falan can sikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 başın sağolsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 gogo authenticator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ya hic boyle bir derdim olmadi benim bugune kadar. O yuzden bunun patlamasinin sebebini de zaman icinde benden baskasinin kullanmis olmasina bagliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 geçmiş olsun, chargeback çekerler np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 hoca nası iş bu ya. kredi kartı çalındığında iptal edilir diye anında sömürülür benim bildiğim. abuk subuk işler adamın peşini bırakmıyo arkadaş. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Evet bişey olmaz da uğraşması can sıkıcı. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya dikkatli kullandığın sürece patlatılması imkansız zaten tabe sey var o ayrı eğer kart pin öncesi eski bi kartsa adam elle yazmış bile olabilir restoranda sen yemek öderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 geçmiş olsun muhtemelen bi yerde numarasını cvcsini almışlardır. direk postan çekebiliyorlar zaten no+skt+cvc ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ne sansli adamsin sen be. -.- hep böyle bisiler oluyo sdf. umarim hallolur yani bir sekilde, daha cok büyümeden. gel kursun dökeyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Oyleyim ya. =) Orbitz.com diye bi yer cekmis bu arada parayi. Mail attim az once "dolandirici misiniz uleyn?!!!" diye. Bakalim gazi alip donus yaparlar umarim. Internet'te baya kotu bi unleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 evlerden ırak amanın.geçmiş olsun bi de detaylındırsana, ne yapmak gerekiyor böyle bi durumda, chargeback falan nasıl oluyor, nasıl kanıtlıyorsunki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 di astrologlar mi sosyologlar mi antropologlar mi kimin goreviyse iste incelenmelisin. universitede tez arastirna konusu felan olabilirsin. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 çok can sıkıcı ya. geçmiş olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Abi bankayi arayip kartini kullanima kapattiriyosun ilk is olarak. Sonrasinda sana bir faks numarasi veriyorlar, oraya itiraz dilekceni gonderiyorsun. Tum olay bundan ibaret. Supheli bir durum varsa adamlar seni de arayip nedir nasildir diye soruyorlar zaten ama benim durumumda boyle bir sey olmayacak muhtemelen cunku Havaii'deki bir acentadan baska bir isme ucak bileti almis mesela adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 gecmis olsun :/ yanniz orbitz.com cok kral sitedir ya az bilet almadim ordan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Abi o cok kral site icin felaket yorumlar var yalniz. http://www.customerservicescoreboard.com/Orbitz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 2008 de cok işime yaradi valla beni irgalamaz milletin ne dedigi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Archangel_ said: evlerden ırak amanın.geçmiş olsun bi de detaylındırsana, ne yapmak gerekiyor böyle bi durumda, chargeback falan nasıl oluyor, nasıl kanıtlıyorsunki? birsey kanitlamana gerek yok. onlarin kanitlamasina gerek var. 3d secure tarzi bir araci ya da fiziksel cekim yapmadiysaniz da kanitlayamadiklari icin chargeback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 di said: Abi bankayi arayip kartini kullanima kapattiriyosun ilk is olarak. Sonrasinda sana bir faks numarasi veriyorlar, oraya itiraz dilekceni gonderiyorsun. Tum olay bundan ibaret. Supheli bir durum varsa adamlar seni de arayip nedir nasildir diye soruyorlar zaten ama benim durumumda boyle bir sey olmayacak muhtemelen cunku Havaii'deki bir acentadan baska bir isme ucak bileti almis mesela adamlar. tekrar geçmiş olsun da, ne pis şey bu internet arkadaş, harcamaya bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar