kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kanatlardan zorlayan takım için eduya laf eden kişi futboldan anlamıyodur. 1-1 e yatan takım için eduya laf eden futboldan anlamıyodur bu kadar net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 TD)Pentagram said: ya hiç düşünmüyor mu bu heriflere kapanılmaz.aptal saptal top şişierek bile tehlikeli olur alayı sırık.mecbur hızlı adamları alıcan orta sahaları defansları ağlıcak. inatla tek forvet oynadı herif ya Stoke'un tek olayı resmen hakeme kusursuz bir şekilde oynamaları ve 1.90 boy ortalaması, başka hiçbir şey değil. Herifler faul çıkarmayı ve çaktırmadan faul yapmayı o kadar kusursuz yaptılar ki... Hani MANU'da geçen böyle 1 puanla evlerine yolladılar. Adamlar cidden çok değişik takım ama şu haliyle bile beşiktaş bugün yenebilirdi onları deplasmanda, neyse inönü'de yeneriz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 pzero ve sizin gibiler yüzünden tuttupum takımı desteklemeye utanıyorum senelerdir şu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 DarKRideR said: Holosko girdi oyuna, çift forvete döndük Edu'nun etkisi de ufakta olsa arttı gerçi, alacaktın önceden oyuna işte yine çek çift forvete, Hayır adam bariz bir şekilde 1-1'e yatmış, arada belki gol buluruz diye düşünüyormuş. Golü yiyince yine beraberlik kurtaralım diye atak futboluna döndü. Halbuki baştan şöyle oynasak ... Beşiktaş şu kadrosu ile doğru kullanıldığında gayet yediğinden çok atan bir takım haline getirilebilir... Ama beş para etmez teknik direktör ile bu kadar ... Abi ben niye bağırıyorum Schuster Schuster diye. 6-3 falan yenerdik Schuster olsa takımın başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 O penaltıyı, Fransa ligi gibi dandik bir ligde bile çalsa, hakemlik lisansını elinden alırlar adamın. Beyinsiz hakem. Yazık oldu. Ayrıca edu bir çay koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 beşiktaş iyi oynadı,beğendim ben futbolunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 INONU'DE KOYUCAZ BASKA CARESI YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 aktiftablet said: Guti'nin maçı olabilirdi yalnız bu maç. . kesinlikle olur du fernandesle ortadan gittiğimizde güzel gol posisyonları bulduk ilk yarı sonra adamlar 3 değişiklik yaptı orta alanı aldılar ve silindik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Penaltı hakikaten çok yalan ya. Bir de Hilbert hep oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 65 te oyuncu degisikligini yapacakti, yapmadi, golu yiyince panik oldu, degistirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Quaresma çok çalıştı, ileri baktı forvete. 404 Not Found. Almeida olsaydın bu maçta... Şu salak Edu iyi ki kiralık... Nobreden beter herif... Simao da aynı şekil, ama ona yardıma gelmedi. Gelemedi. Defansta sağlamdı en azından... Yine de oynanan oyundan aşırı memnunum. Aurello Crouch'u daha fazla zorlayamazdı... Holosko keşke golden önce alınsaydı. Baktın takım top yapamıyor ilerde, dakika 70, al işte Holosko'yu. Yenmek için oyna. Carvahal'ın daha öğreneceği çok şey var. Penaltı da penaltı yani. Sivok, yapma işte. Ah o Q7'nin seken topu direkten içeri girmedi... Yenildik 2-1 ama İstanbul'da yeneriz bunları Almeida varken. me_gusta.jpg Adminler düzeltin artık. Forum eksik resimsiz... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Tenekeadam said: O penaltıyı, Fransa ligi gibi dandik bir ligde bile çalsa, hakemlik lisansını elinden alırlar adamın. Beyinsiz hakem. Yazık oldu. Ayrıca edu bir çay koy. abi gayet çalınır yani, hakemi çok iyi aldattılar orada, baktı belinde el var, arkasındaki adam ters koşuyor direk kolları açarak geriye doğru bıraktı kendini, o karambolde hakem ne yapsın, kusursuz oynadılar orada yani. Bileğini kırsak penaltı yapsak bu kadar hak etmezdi adamlar asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ya bonservisi 1.5milyon avro olan bir adamdan bahsediyosunuz.. Adamın kalitesini tartışmayın..adamın beşiktaşta ne işi var onu tartışın..bi fenerbahçeli olarak rüştüye ve edu ya falan ben kıl oluyorum artık yani sene 2012 lan allahtan korkun git adam gibi bi forvet al otursun izlesin millet.. bu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi sıkmayın canınızı bu kadar. değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 pazar kimle maç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b3/Peter_Crouch_Russia_vs_England_17_o%D1%81tober_2007_training_one_day_prior_to_a_match.jpg/200px-Peter_Crouch_Russia_vs_England_17_o%D1%81tober_2007_training_one_day_prior_to_a_match.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Tamam sakin Eternal. Edu'ya ne dersen de de, Rüştü kötü değildi bu maç. Defans kısa kaldı. O da yumruğa çıkmak zorunda kaldı. Her seferinde kaleciye faul yapıldı ama oralı olmadı hakem çoğunlukla. Sakin, daha sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 pazartesi anteple bizim altyapı 3 pouan garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Eternal said: ya bonservisi 1.5milyon avro olan bir adamdan bahsediyosunuz.. Adamın kalitesini tartışmayın..adamın beşiktaşta ne işi var onu tartışın..bi fenerbahçeli olarak rüştüye ve edu ya falan ben kıl oluyorum artık yani sene 2012 lan allahtan korkun git adam gibi bi forvet al otursun izlesin millet.. bu ne.. hayır tek forvet, adam rakip kaleye ilk ciddi tehlikesini 80. dakika da gerçekleştiriyor, başka da olayı yok zaten. Orta bile kesemeyen adam... Gör bunu 60'ta 70'te Holosko'yu al, Mustafa'yı al yine değişir oyun. Madem Edu'nun yıpratıcılığından, top saklamasından faydalanmak istiyorsun. Adamın yokları oynadığı tek forvette oynatma, çift forvetli sistemde dene ... Ya da Schalke'deki gibi üçlü forvette oynat adamı, yine yıpratıcılık görevini yapsın ... Yok işte teknik direktör beş para etmez adam olunca... O adama rağmen takım cidden olağanüstü oynadı. Bugün Beşiktaş bu sezon ki en iyi oyununu oynadı resmen ki Sivok ve Egemen geride harika oynadı. İsmail ve Hilbert bile defansif eksikliklerini hiç yansıtmadı oyuna, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Abi yalnız adamlar bariz bi şekilde ceza sahasına atılan topta Rüştü'ye faul yapıyorlar.. Kalecilerin dokunulmazlığı var ulan orda.. Adamlar dövdü resmen. Maçın ilk yarısını seyremedim de 2. yarı ilk 10 dk ve son 10 dk haricinde adamlar üstündü.. Necip daha bu maçların adamı değil çok sırıttı. Her aldığı topu geriye oynadı. Ernst'le başlayabilirdi ikinci yarıya. Edu'yu konuşmaya zaten gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ilk yarı 2003 senesinden beri oynadığı en derli toplu topu oynayan takım ikinci yarı teknik direktörünün kapasitesizliği yüzünden ben 1 puan alsamda güzel deyip geriye yaslandı 70 dakika necip e sabretti. Bunlardan daha feci kısmı ise haysiyetsiz top oynayıp gol atmayı aklının ucundan bile geçirmedi. Not: Bu takım quaresma olmadan çok daha iyi oynuyor. Quaresma oynadığında bütün topları kendisine istiyor atılmayıncada trip yapıyor. Not2: Edu ya laf etmeyin edu bugün forvet olarak oynamadı. Edunun sahadaki görevi taç ve kornerlerde defans yapmasıydı. İleride duruyor olması hocanın yarattığı bir ilizyondan ibaret yoksa açık bir şekilde ne için oynadığı belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 mayti toru seviyorum beni anlamış hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 İbrahim Toraman'ı oynatsaydınız forvette...Hem savunmaya da katkısı daha fazla olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Abi küçük düşünen korkak TD istemiyorum ya. Dünyanın en iyi taktisyeni bile olsa umrumda değil. 1-1e yattında ne zaman kazandık ya? Aptal. edik: Tayfur'un da çok farklı bişey yapabieceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Necip ilk yarı iyiydi aslında iyi de başlamıştı. Fakat ikinci yarı tek bir olumlu hareket bile yapmadı. Çok garip bir düşüş yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar