Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa | Stoke City - Beşiktaş JK : 29 Eylül - 22:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

3 maçtır aynı şeyi söylüyorum
beşiktaş sürekli kanatları zorlayıp orta yapmaya zorlarsa zor bu iş
eduya bi kere top geldi içerden yerden pas ondada tehlike yarattı
olay biraz derinlemesine oynamak spikerlerin dediği gibi
takımın oyun stiline değil eduya laf atıyosunuz sonra lol
Sosyal ağlarda paylaş

yok cidden adam gibi bir teknik direktörümüz olsa şu stoke'a koyardık bugün, tek kale oynamadık belki ama çok daha üstün oynadık.

İleri çıkamıyoruz, orta sahada dolanıp dolanıp ileriye çıkardığımızda harcıyoruz. Kütük diksek bir tane Edu yerine Simao-Quaresma ona çarptırıp bile gol atardı mesela, o da büyük handikaptı.

Holosko girdi oyuna, çift forvete döndük Edu'nun etkisi de ufakta olsa arttı gerçi, alacaktın önceden oyuna işte yine çek çift forvete,

Hayır adam bariz bir şekilde 1-1'e yatmış, arada belki gol buluruz diye düşünüyormuş. Golü yiyince yine beraberlik kurtaralım diye atak futboluna döndü. Halbuki baştan şöyle oynasak ...

Beşiktaş şu kadrosu ile doğru kullanıldığında gayet yediğinden çok atan bir takım haline getirilebilir... Ama beş para etmez teknik direktör ile bu kadar ...
Sosyal ağlarda paylaş

10 kısı bu kadar olur, nobrenın laneti bu baska bı sey degıl, ben boyle bır adam gormedım, yanı kalkıp hala eduyu savunan futboldan anlamıyordur , neymıs tek basınaymıs top gelmemıs , e top gelmesı ıcın ne yaptı kı top gelsın adama ne araya kacar ne gıder pas alır, aldığı pası kaptırır, atılan her hava topunda bı kere alamadı, 10 kısı oynadık resmen, ama suc onda degıl suc butun mac onu sahada tutanda , yazık oldu ya bu kadar uzuldugum maç sayılıdır bu futbolla boyle gerı zekalı bes para etmez bır takıma bedavadan yenıldık,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...