senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 goldbären said: benimle içen sayısı üç olmuş, ABİ MANYAK MISINIZ hahaha sevinsem yeridir. en itici üyeler listesinde top5'ten düşmeyen ben okey masasını dörtleyebiliyorum lan. hesap benden lan, isimleri açıklayın!!! olm bende içerim lan senle niye içmiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 kim içmek istiyo benimle oha en itici üye benim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 onların niyeti başka da senden önce onlar sızar bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ne içileceğine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 beraber içmek istediğim her üyeyle şimdiye kadar içtim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ben icmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 şükrü lan senlede içtik hatta aynı masada vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 -alatariel- said: emaleth. Öyle kolay değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 senko said: Ardeth said: ZaugnaKhaldun said: pekaziz said: Sam, Viktor ve sir'le içerdim kesinlikle. Hepsi aynı masada olmalı ama. arcane'i de ekle arcane <-> sam olur arada sırada yoksa hepsi viktora yüklenir dengesizlik olur. sdf bitmeyen tartışmalar masası bone olcak bi de o masada masada suskunluk varken REPEGE diye bağırıp kaçcaksın, 5gün sonra geri geldiğimizde hala fallout fln konuşuyorl olurlar sanırım İşin en güzel kısmı Sam'in forumdaki kadar saçmalama potansiyeli yok yüzyüze, o grup otursa süper muhabbet döner. Viktor peltek konusuyor, çok tatlı. Azını yedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ramsesle bardan kız tavlamak isterim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 senko said: Ardeth said: ZaugnaKhaldun said: pekaziz said: Sam, Viktor ve sir'le içerdim kesinlikle. Hepsi aynı masada olmalı ama. arcane'i de ekle arcane <-> sam olur arada sırada yoksa hepsi viktora yüklenir dengesizlik olur. sdf bitmeyen tartışmalar masası bone olcak bi de o masada masada suskunluk varken REPEGE diye bağırıp kaçcaksın, 5gün sonra geri geldiğimizde hala fallout fln konuşuyorl olurlar sanırım şuna çok güldüm lan nedense dsfghjjhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 MADBOY said: İşin en güzel kısmı Sam'in forumdaki kadar saçmalama potansiyeli yok yüzyüze, o grup otursa süper muhabbet döner. Viktor peltek konusuyor, çok tatlı. Azını yedigim. yüzyüze daha kötü, kitlerim direkt. hiçbir blizzortçu karşı duramadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Hala internette olmana veriyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yok, forumdaki en başlıca blizzortçularla buluşmuşluğum var heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Cetin ve Viktor'u ayni masada izlemek güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 cetintas la rakı içicez ama listede olmamam üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Red le içmek isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 O zaman Gerge ve Laraken kesin olmalı o masada. B)- GERGE said: Pati'nin alkoliklerini bulamamış cetintas. Ben yokum listede, Laraken yok, olmamış liste. Hepinizi sızarsınız, ben yeni bir şişe isterim be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 22 ekimde bekleriz. vaperon said: Çetin abi, Vinghtor ve Napolyon'la içmek isterdim. :D sdfsdfsdf Eğlenceli olurdu muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 evli-barklı olanlar içtikten sonra eve döner, siz de oradan ramsesle barlara akarsınız o zaman B)- Flassh said: ramsesle bardan kız tavlamak isterim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Spidee, HimuraKenshin, Griswold, Vinghtor. Zaten arada buluşup içiyoruz :) ama sırf neler olacak diye kaedeyle bi rakı masası yapmak isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 aşkolsun be llama, hızla yazıldı o isimler.yoksa o listeye sen dahil daha kimleri yazardım da, daha önce de yazdım ya sonra "çetin abi wotlu anket yapmış yeaaaa" diye başımın etini yerler.diğer bir pati sen dahil tüm yazamadığım dostları kapsıyor. Llama said: cetintas la rakı içicez ama listede olmamam üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bu kadro İstanbul'da mı? nerede buluşup içiyorsunuz? İstanbul'daysanız 22 ekimde beraber götürelim kara kapak efeleri. SenariouS said: Spidee, HimuraKenshin, Griswold, Vinghtor. Zaten arada buluşup içiyoruz :) ama sırf neler olacak diye kaedeyle bi rakı masası yapmak isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 istanbul. Taksim genelde. iki hafta önce kenshinin doğum günüydü öyle buluştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 vayyy... güzel... o zaman 22 ekim akşam 5'e ayarla kankilerini,nev-i zade'de rakılayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar