dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 aaa baba mısın sen şincik? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 "roket adam" said: 22 Ekim'de ne var ki? http://forum.paticik.com/read.php?26,5901442 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 he canım, sana "kızım" dedim diye beni dövdüydün, terlik falan attıydın bir tarafıma (artık ne tarafımaysa) 8-) dylanN said: aaa baba mısın sen şincik? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 :) yaa süper. özür dilerim babacık 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Hmm. Olabilir ya. Toplanabiliriz evet. Du bakalım daha varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 rica ederim. harbiden süper, darısı senin başına,umarım sen de bir gün anne olma zevkini tadarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kafa açmayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dylanN said: :) yaa süper. özür dilerim babacık 8-) dilancım çok güzel gülmüşsün canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 caner uzatma artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Red said: kafa açmayın ya HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 lan şimdi aklima geldi, ben patiden biriyle içmiştim, çok yalnizim ankarada bi başimayim diyodu bi ara, adi emrahti da kendisi kayboldu patiden galiba sdfs başka PATİDAŞlarla da içmek istiyorum yokmu kimse denizliden:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 denizli'de çok fazla patidaş olduğuna inancım yok nedense. :( üzgünüm patidaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar