Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cool Gear Cornflakes saklama kabı


DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Şimdi gördümde markafonide Cool Gear markasına ait olan EZ Freeze serisinin cornflakes kabı çok mantıklı düşünülmüş ofis ortamında gayet iş görecek gibi duruyor peki hiç kullanan ya da gören var mı bu ürünü nasıldır?

Resim

http://cdn.mommylivingthelifeofriley.com/wp-content/uploads/2011/07/Cool-Gear-2.jpg

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51AyabkfkJL.jpg

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51a0fjUeY2L.jpg

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51AYu3NnqYL.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tesbih said:

İlkokul çocuğu gibi bir de yanınızda matara taşıyın


Profesyonel sporcularda matara kullanıyor onlar ilkokul çocuğumu aşmak lazım böyle düşünceleri artık yurtdışında millet iç çamaşırı ile geziyoda bir allahın kulu yadırgamıyor sonuçta kişinin kendi tercihi. Çalıştığım ofis 500kişilik bir alan olduğu için gayet renkli bir ortam bonnyfoodlar savaş amaçlı fln kullanılıyor yani o derece.

Ürünü sorma sebebim kullanıpta sızıntı yapıyor içerisinde özel soğutucu jel sütü o kadarda soğuk tutmuyor fln gibi yorumlardı ama kullanan yokmuş demekki. İki renk zaten maviside var bu rengin resimlerini bulduğum için bunu kullandım. Normalde şirketin kafesinde var zaten cornflakes ama bir tabak için 3.5TL vermek istemiyorum. O yüzden gayet kullanışlı bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm.
noktasız virgülsüz savunma paragrafı,
eveonline alan yetkilisi,
sadece 1300+ mesaj (hayatında troll mesaj atmamış)

bu faktörleri birleştirince anladım direk.
"basbakire sevgili isterim" ve "alienware eve girer" üyelerinin akımından geliyor üyemiz.


sevgili darejedi, sen zaten ürünü beğenip gelmişsin, yani daha çok onaylanmak istemişsin, günde bir sefer yiyeceksen ve sütün ılık olmasına fitsen (ben soğuk severim) gayet alınabilir bir ürün.

yoksa millet dalga geçecek, sen sinirleneceksin, trollerden iki üç kişi banlanacak sen de kızıp bidaha buralara girmeyeceksin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaşığın ve kalemin boyutuyla oranlandığında kase kısmının üstünde süt kabı olması dolayısı ile aldığı cornflakes oranı baya düşük gözüküyor

ayrıca ebayde var 12$

http://www.ebay.com/itm/STAY-FIT-EZ-FREEZE-CEREAL-KIT-BOWL-MILK-CONTAINER-NEW-/290588470633?pt=UK_Kitchen_Accessories&hash=item43a86c2d69#ht_4507wt_954
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://images.linenideas.co.uk/5011231692273.jpg

ayrıca şu resim direk yalan :p

o kadar dolu bir kaba süt koyulması durumunda cornflakesler yukarı doğru yükselecek ve kaptan aşağı düşecektir, bu durum aynı zamanda istenilen miktarda süt koymayı engellemekte ve karıştırmayı imkansız hale getirmekle kalmayıp masanızın üstünün süt ve cornflakes ile bütünleşmesiyle sonuçlanacak olaylar zincirini de tetikleyecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...