Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 DS'den port edilmiş gördüğüm ilk oyun. DS'de oynamıştım ben de, güzeldi çok, tavsiye ederim. http://store.steampowered.com/app/61700/?snr=1_4_4__100_12 RPG ama dövüşler puzzle olarak oluyor. Çok sağlam bir sistem var ama puzzle'ların. Demo'ya bakın derim, büyük ihtimalle beğenip alırsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Çok çocuk işi :p Edit: Bence tabi, alınmasın kimse şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Nintendo kafası yok sende demek ki. Çoğu oyunu böyle görünüyor DS'in, ama içini açınca hiç de öyle değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Geçende sormuştum GERGE noldu olm sana nedir bu oyun merakı? Hiç oyun oynamamış çocuklar gibisin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Öyleyim zaten. 2006'dan beri filan Eve ve Warcraft dışında toplasan toplasan 50-60 saat oyun oynamışımdır PC'de. Linux kullanıyordum zaten hep. Bu yıl içinde Linux'ü bıraktım, en yeni oyunları çalıştırabilecek bir makine aldım, oyun oynamaya başladım. Windows 7'nin sağlamlığı ve müzik, film gibi şeylerde korsanı bırakıp DRM dolu ürünler almama başlamama borçluyum oyun merakını. Yan etki oldu tamamen =) Konsol bölümünde Nintendo oyunları hakkında konuşuyordum zaten hep, PC oyunculuğuna yeni yeni giriyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Farkındayım zaten linux'u bıraktığının zaten hain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 DRM işini halletsinler döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 linux'u bırakman hayatının en iyi kararlarından biri olmuş belli ki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 gerge bize taktiksel rpg oyun rehberi hazirlasana ds için. yap bu iyiliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Yazarım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Savaşları puzzle olmasa alırdım ya. Gerge bide sen bilirsin Ogre tactics fln var normal Ogre serisi varmı bilmiyorum nasıl oyundur gideri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 süper tactics ogre, fft'ten filan çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ogre serisinin gideri çok. FF Tactics daha çok hoşuma gitmiştir benim ama hep. Ama bu oyunun puzzle olduğuna bakma. Ben de az daha puzzle diye almayacaktım, iyiki almışım dedim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 çocuk işi gelebilir ama bi başlayin çok feci sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar