Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 aquila said: bulundu da noldu, evimizde kuantum parcacigimi var sanki. var abi http://www.ilknokta.com/urun/A/122801.jpg http://www.hermeskitap.com/catalog/images/ladybirds9944053303_tn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ışık hızını referans kabul etmzsen bu metafiziğe girer. allah göstermesin sonra etrafta 3. party varlıklar görmeye başlayabiliriz.misal The Phantom of the Opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 o kadar ders kitabı okuyacağına şunları okuyaydın huzura ermiştin şimdiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Ardeth said: aquila said: bulundu da noldu, evimizde kuantum parcacigimi var sanki. var abi http://www.ilknokta.com/urun/A/122801.jpg http://www.hermeskitap.com/catalog/images/ladybirds9944053303_tn.jpg öyle deme ama bir kitapta feynman's lectures on physicse referans gördüm dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 asddsgdfhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 asd feynman her chapterdan önce 1 paragraf hikaye anlatmayı seviyor da ondan. umarım aksiyon prensibi konusundaki başta "bir parçacık gidebileceği her yolu koklar ve aksiyonunu ekstremize eden adımları seçer" kısmını ciddiye almamışlardır. "PARÇACIKLARIN DA DUYULARI VARDIR" şeklinde bir sonuca varabilirler yoksa sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 senko said: dha bi işe yaramadi ama hala quantum bilgisayar yapcaklar, 8bitlik yaptılar sadece o da apartman kadar bişşi. quantum bilgisayar kullanarak bogosort yapmadan gocersem bu evrenden cok ama cok uzulucem. yeterince bright olan bilgisayarcilar/fizikciler/elektronikciler su isi halletsin artik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bilgisayarcılar olarak biz hazırız ama fizikçiler zayıf işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 codename_curse said: öyle deme ama bir kitapta feynman's lectures on physicse referans gördüm dsfg şundan yapmış olsalar oturur okurdum hepsini assdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dün newtonın kafasına elma düştüğü ağacın altına oturdum lan belki bana da düşer diye de yoook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 senko said: bilgisayarcılar olarak biz hazırız ama fizikçiler zayıf işte... ben hazırım. gel yapalım nooldu? sanki hardware dersi aldın. varsa yoksa programlama biliyosundur sen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 gel yapalım abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 tamam sen kasayı yapmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Tarihin en kapsamlı fizik deneyinin yapıldığı Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’ndeki (CERN) bilim insanları, nötrinoların (atomaltı parçacıklar) ışıktan hızlı hareket ettiğini ispatlama yolunda bir adım daha attı. http://www.hurriyet.com.tr/planet/19277791.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 DoruK said: peki bu nötrincikler sandığımızdan daha hızlıysa ve biz onların ışık hızına kadar olan hızlarını tespit edebiliyorsak? Ahah lan! "2+2'nin 4 ettigi ne malum ?!!!" diyen liselilere benzemissin burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bilim dünyası fikirlerimi 20 yıl sonra anlayacak, ben de size ihbin ihbin diye gülcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 evett,datada hata bulmuşlar,ışıktan hızlı falan hareket etmiyor yani şimdilik diploma yakmaya gerek yok. tekrar data aldıklarında aslında ışıktan hızlı gitmediğini görmüşler,bu bilgiyi de doğrulamak için biraz daha sağlam data almaları gerekiyormuş. http://news.sciencemag.org/scienceinsider/2012/02/breaking-news-error-undoes-faster.html?ref=hp#.T0VOxx0YD0N.facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 einstein mezarında halay çekiyordur şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 data alıyoruz falan derken yıllardır milyar dolarları götürdü adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 salak bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ışıktan hızlı hareket eden parçacıklar benim parçacıklarım. class dismissed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 datayı stajyere girdirtirsen olacağı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 noldu zamanda yolculuk oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 said: A bad connection between a GPS unit and a computer may be to blame zaten hemende bilgisayara atın suçu. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 gps ne olm nötrinolara gps cihazı mı takmIŞ SALAKLAR YOKSA AHSADHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar