Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizi tavsiyesi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hacılar selam ;

şimdi yeni bir diziye başlayayım diyorum böyle bölümleri birbirine bağlı olucak , ne biliyim biraz gizemli filan işler olucak , doğaüstü şeyler filan da olabilir.. var mı tavsiyeleriniz?

Lost , heroes filan izledim...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gizem var denilebilir, yeni başladı: http://forum.paticik.com/read.php?11,5896729

Onun dışında eskilerden Twin Peaks ileyebilirsin.

Game of Thrones izledin mi?
Mesaj tarihi:
supernaturel ilk sezon inanılmaz baydı ama bu dediğini duydum 1 kaç kez daha izlemekte yarar var..

game of thrones izlemezmiyim abi :)

twin peaks mi ne onu da deniyicem teşekkürler...
Mesaj tarihi:
Ne yaparsan yap ama fringe izleme. Oyunculuk gerçekten rezil 1-2 bölüm meraktan izlettiriyor ama bayma potansiyelin çok yüksek.

Dexter izlemediysen izle yeni sezon başlamadan.
Mesaj tarihi:
izlemeyin o mal falling skies mıdır nedir. çok kötü gerçekten. the wire izliceksin işte erkek dizisi, sonra the shield sonra da deadwood yapıp orgazm sigaranı yakıcaksın. fringe fln ne ya.
Mesaj tarihi:
hazır istek sayfası varken bende bir istekte bulunayım böyle bir biriyle bölümleri baglı olması gerekmez yada olsa bile tek gözle bile izlesen haa tmm flan diyip baglayabilecegin ortasında sak die kapatıp baska bir seyle ugrasılabilecek bir dizi istiyorum

bu sekilde weeds 24 ve monk izledim sıkıldıgım zaman direk kapatık baska seyle ugrasıyordum yada ne biliyim sesini kısıp alt yazılarına bakıyordum yada sadece sesini flan dinliyordum internette gezerken güzl oluyor bana böyle dizi lazım varmıdır böyle bişe
  • Yeni Oluştur...