suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Hacılar selam ; şimdi yeni bir diziye başlayayım diyorum böyle bölümleri birbirine bağlı olucak , ne biliyim biraz gizemli filan işler olucak , doğaüstü şeyler filan da olabilir.. var mı tavsiyeleriniz? Lost , heroes filan izledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 fringe (arada biraz saçmalasada iyi dizi genelde) supernatural (2. sezondan sorası inanılmaz iyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Gizem var denilebilir, yeni başladı: http://forum.paticik.com/read.php?11,5896729 Onun dışında eskilerden Twin Peaks ileyebilirsin. Game of Thrones izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Misfits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 GERGE said: Onun dışında eskilerden Twin Peaks ileyebilirsin. Çok güzel dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 supernaturel ilk sezon inanılmaz baydı ama bu dediğini duydum 1 kaç kez daha izlemekte yarar var.. game of thrones izlemezmiyim abi :) twin peaks mi ne onu da deniyicem teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ne yaparsan yap ama fringe izleme. Oyunculuk gerçekten rezil 1-2 bölüm meraktan izlettiriyor ama bayma potansiyelin çok yüksek. Dexter izlemediysen izle yeni sezon başlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 doctor who. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Torchwood ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Fallen skies'a başladım. Ilk bölüm hoş gözüktü. Fallout gibi. Tavsiye eder miyim? Ben de bilmiyorum. Ilk bölümden birşey diyemem daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 izlemeyin o mal falling skies mıdır nedir. çok kötü gerçekten. the wire izliceksin işte erkek dizisi, sonra the shield sonra da deadwood yapıp orgazm sigaranı yakıcaksın. fringe fln ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 the wire çok bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Fringe var ama bölümleri birbirine bağlamakta biraz zorlanabilirsin. Aradan biraz vakit geçince anlıyorsun bağlı olduğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Fistan said: the wire çok bayık alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 My little pony! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 The Wire temposuyla biraz bizim Türk dizilerini andırıyor. Çok yavaş ilerliyor konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Aluriel said: Fistan said: the wire çok bayık alakası yok oha fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hazır istek sayfası varken bende bir istekte bulunayım böyle bir biriyle bölümleri baglı olması gerekmez yada olsa bile tek gözle bile izlesen haa tmm flan diyip baglayabilecegin ortasında sak die kapatıp baska bir seyle ugrasılabilecek bir dizi istiyorum bu sekilde weeds 24 ve monk izledim sıkıldıgım zaman direk kapatık baska seyle ugrasıyordum yada ne biliyim sesini kısıp alt yazılarına bakıyordum yada sadece sesini flan dinliyordum internette gezerken güzl oluyor bana böyle dizi lazım varmıdır böyle bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Aluriel said: Fistan said: the wire çok bayık alakası yok çok ile mi bayık ile mi alakası yok izledim çünkü uykum geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 tam izleyememişsin demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yoo izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 dexter var yeni sezonda basladı hem mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 breaking bad 10 numara dizidir.ben de henüz 2.sezondayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kesinlikle breaking bad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ben de ilk bölümüne başladım onun. Güzelmiş ama daha çok güzel diyecek kadar görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar