Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 http://www.daemonstv.com/wp-content/uploads/2011/09/revenge-abc-poster-550x733.jpg Bu yıl başlayan dizilerden şu ana kadar tek beğendiğim ve sonuna kadar izlemeyi düşündüğüm (Terra Nova ve Once Upon a Time için beklemedeyim, öteki gelecek dizilerden umutlu değilim hiç, gelenleri de beğenmedim). Dizi, adından da çıkartabileceğiniz gibi, bir intikam öyküsü anlatıyor. Esas kızımızın babasının başına kötü şeyler gelmiş (fragmana bakın), kız komşuları şuçluyor bunun için (yine fragmana bakın) ve yıllar sonra intikam nidalarıyla geri dönüyor. Çok klişe bir konu olduğunun farkındayım ama hem esas kızın bu insan mı dedirten güzelliğiyle, hem oyuncuların başarısıyla, hem de kurgunun izletici akıcılığıyla güzelce izleniyor. Ucundan pembe dizi tonları var ama konsepti alıp, altını üstüne tekmeleyip, Goya'ya boyatmışlar resmen. Farklı olmuş tüm bu klişe konuya rağmen. Pilot olarak çok iyi geldi bana yani anlayacağınız üzere. Sezon boyunca ince dokunmuş bir kurgu bekler gibi bizi. Özellikle dizinin en başında uzunca bir üç ay sonrasında ve büyük ihtimalle sezonun son bölümlerinden birinde, belki de sonuncuda, olacak olayları gösterdikleri için senaryoya olan güvenim güçlü epey. Ayrıca Le Comte de Monte-Cristo'nun yeniden hayal edilmiş versiyonu olduğunu da söylüyorlar. Ezel de öyleydi gerçi ama bu epey daha iyi bence. İzleyin diyorum. Çarşambaları 9c'de yayınlanıyor. 9c Türkiye saatine göre sabahın beşi oluyor yanılmıyorsam. Sitesi: http://beta.abc.go.com/shows/revenge http://www.youtube.com/watch?v=rHtxCcC7OQM Son olarak; femme fatale abi ya, yok ötesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abc lost faciasından sonra gözümde düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 lost faciası derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çok kötü bitti dizi ya. boş yere gerilim verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gavurlar biliyo bu exclusive ortam ı yansıtmayı. O.C. deki ortama rakip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 izledim bu arada diziyi bu akşam üstü. fena değil. şu pembe dizi havasını yok ederlerse biraz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 O pembe dizi havası güzel olmuş ya. Bu tarz bir dizi başka türlü olmazdı bence. Sezonun en iyi yapımlarından bence, bir sanş verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben versem ne olur vermesem ne olur. raiting ölçümlerine katıldığımız mı var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 fazlaca ergen dizisi gibi geldi bana.2. bölümünü izlemem muhtemelen katilli gossip görl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 gossip girl den daha yetişkin be dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 izledim ilk bölümü, kız güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 İlk mesajımdaki övgülerimi ikiye katlıyorum. Tam gitmesini istediğim gibi gidiyor. İzleyin kesin bakmadıysanız daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 oo benim dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 gerge sen breaking bad izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Yok. Bakacağım ama bir ara. HD var Netflix'de kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hayır izledikten sonra onu beğenip beğenmemene göre senin diğer tavsiyelere de bakacağım ondan bekliyorum :) beğenmezsen beğenilerimiz bambaşka yönlerde diyeceğim yani, ZEVKSİZ yaftası falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Hâlâ hiç bakmamış olan varsa, çok güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben takip ediyorum nedense, kızlar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ilk 2 bölümü izledim de, dizi bildiğiniz şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bu sene baslayan diger dizilere sans vermiyorum felan ne be. homeland var mesela cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 dizi akıyo ya. güzel bence. terra nova'yı bırakıp buna başladım. izlenebilir kesinlikle. 2. sezon onayı falan aldı mı acaba? ratingler falan nasıldır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 9-10m civarı geziyor. İyi yani. İkinci sezon olmasın diyorum ben hâlâ. Bir sezonda bitecek bir öykü bu. Bir bilgi de yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ya dizinin en başında gösterdiği sahne muhtemelen sezon sonu olucaktır. onun üzerinde 1 sezonda daha çekerler gibime geliyo. yoksa haklısın benada 1 sezonda bitmesi gereken bi dizi gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 yeni basladim bende. biraz soft, bi de soap opera olayini pek sevmedim. gerci network dizisi o yuzden pek yuklenmemek lazim. yanliz pek uzatilabilecek dizi degil. hani 2 sezon cikarda sonrasi sikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Nasıl hala oturup severek pembe dizi izlediğime inanamıyorum. Güzel ama ya. 2. sezon çıkacak bu arada. Entertainment Weekly'de Victoria's revenge diyordu. Baymaz umarım, ama iyi yazıyor adam, güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar