Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revenge (2011) - ABC

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://www.daemonstv.com/wp-content/uploads/2011/09/revenge-abc-poster-550x733.jpg

Bu yıl başlayan dizilerden şu ana kadar tek beğendiğim ve sonuna kadar izlemeyi düşündüğüm (Terra Nova ve Once Upon a Time için beklemedeyim, öteki gelecek dizilerden umutlu değilim hiç, gelenleri de beğenmedim).

Dizi, adından da çıkartabileceğiniz gibi, bir intikam öyküsü anlatıyor. Esas kızımızın babasının başına kötü şeyler gelmiş (fragmana bakın), kız komşuları şuçluyor bunun için (yine fragmana bakın) ve yıllar sonra intikam nidalarıyla geri dönüyor. Çok klişe bir konu olduğunun farkındayım ama hem esas kızın bu insan mı dedirten güzelliğiyle, hem oyuncuların başarısıyla, hem de kurgunun izletici akıcılığıyla güzelce izleniyor.

Ucundan pembe dizi tonları var ama konsepti alıp, altını üstüne tekmeleyip, Goya'ya boyatmışlar resmen. Farklı olmuş tüm bu klişe konuya rağmen. Pilot olarak çok iyi geldi bana yani anlayacağınız üzere. Sezon boyunca ince dokunmuş bir kurgu bekler gibi bizi. Özellikle dizinin en başında uzunca bir üç ay sonrasında ve büyük ihtimalle sezonun son bölümlerinden birinde, belki de sonuncuda, olacak olayları gösterdikleri için senaryoya olan güvenim güçlü epey. Ayrıca Le Comte de Monte-Cristo'nun yeniden hayal edilmiş versiyonu olduğunu da söylüyorlar. Ezel de öyleydi gerçi ama bu epey daha iyi bence.

İzleyin diyorum.

Çarşambaları 9c'de yayınlanıyor. 9c Türkiye saatine göre sabahın beşi oluyor yanılmıyorsam.

Sitesi: http://beta.abc.go.com/shows/revenge

http://www.youtube.com/watch?v=rHtxCcC7OQM

Son olarak; femme fatale abi ya, yok ötesi =)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O pembe dizi havası güzel olmuş ya. Bu tarz bir dizi başka türlü olmazdı bence.

Sezonun en iyi yapımlarından bence, bir sanş verin.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İlk mesajımdaki övgülerimi ikiye katlıyorum. Tam gitmesini istediğim gibi gidiyor. İzleyin kesin bakmadıysanız daha.
Mesaj tarihi:
hayır izledikten sonra onu beğenip beğenmemene göre senin diğer tavsiyelere de bakacağım ondan bekliyorum :) beğenmezsen beğenilerimiz bambaşka yönlerde diyeceğim yani, ZEVKSİZ yaftası falan değil.
  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
9-10m civarı geziyor. İyi yani. İkinci sezon olmasın diyorum ben hâlâ. Bir sezonda bitecek bir öykü bu. Bir bilgi de yok zaten.
Mesaj tarihi:
ya dizinin en başında gösterdiği sahne muhtemelen sezon sonu olucaktır. onun üzerinde 1 sezonda daha çekerler gibime geliyo. yoksa haklısın benada 1 sezonda bitmesi gereken bi dizi gibi geliyo.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni basladim bende. biraz soft, bi de soap opera olayini pek sevmedim. gerci network dizisi o yuzden pek yuklenmemek lazim.

yanliz pek uzatilabilecek dizi degil. hani 2 sezon cikarda sonrasi sikabilir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Nasıl hala oturup severek pembe dizi izlediğime inanamıyorum. Güzel ama ya. 2. sezon çıkacak bu arada. Entertainment Weekly'de Victoria's revenge diyordu. Baymaz umarım, ama iyi yazıyor adam, güveniyorum.
  • Yeni Oluştur...