Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ama bulamıyorum haberlerde? noluo lan matrix mi oldum? ( öle detaylı googlelamadım da, neden patide başlığı yok ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yok abi öyle bişi olsa tüm gazetelerde haber sitelerinde kocaman kocaman yazarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Evet okudum bende operasyon var denildi ele başlarına karşı./Cumhuriyet ve Cnntürk Hikaye yine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bi yerden yüklü para gelecek sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 munzurda baslatıldı denıodu dun ama kaldırılmıs haberler? eciş bücüş sitelerde var ama hala wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Belkide sansür kondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 2k asker ver tamamı özel birliklerden olusan askerler.aynı şekilde radyoda duydum bende. pkk nın kış şenlikleri mi ne varmıs üst düzey yöneticiler felan hepsi toplanmıs dıodu hatta. niyeyse haber birden kaybolmuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Erken düşmüştür belki yada operasyon ortası lap lap yazıyor medya zaten bakın geliyor bakın uçak uçurucağız,istihbarat grandmaster bizde leleey aha.Ülke avcumuzun içinde bizden habersiz fişek bile patlatamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 dün gördüm ben o haberi, hala var milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 2 haftadır hükümet bağırıyor geliyoruz geliyoruz diye eğer hala terörist kaldı ise o bölgelerde zaten ölmeyi haketmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 operasyonu neden anons ediyorlarki geliyoruz kaçın lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Kerizler Tayyip cok yasa desin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tayyip gene kötünün iyisi. diğer tarafta kk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 harbi kk ne komik adam la, off topic. neye yaradığını öğrenemedim onun hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Fin said: operasyonu neden anons ediyorlarki geliyoruz kaçın lolol abi hakikatten, evde yoklarsa boşuna gitmeyelim ya şunlara bir haber verin seviyesine geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 odullusoru said: tayyip gene kötünün iyisi. diğer tarafta kk var. AHAAAHAHHAHA buna guldum bak baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kış geldi zaten, bir kaç yeni yetme bulurlar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 odullusoru said: tayyip gene kötünün iyisi. diğer tarafta kk var. piyalepiyale said: harbi kk ne komik adam la, off topic. neye yaradığını öğrenemedim onun hala. http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 di said: odullusoru said: tayyip gene kötünün iyisi. diğer tarafta kk var. AHAAAHAHHAHA buna guldum bak baya. sırf sen gül diye yazdım. dikkat et gülerken ters bindiğin yürüyen merdivenlerden düşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kemal kılıçdaroğlu'nun bole bi dalgınlık yaptı diye kötünün kötüsü mü seçtiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 nadasa yatırılmış troll adam ya bırak. ayrıca muhalefete muhalefet etmek şakirt styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar