Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda yaşamak

Pluton

Öne çıkan mesajlar

İstanbula vize dendi mi?

Şaka maka ciddi savundugum bir konudur. Bütün cahil doğulularla beraber yaşama zorunlulugum varmış gibi bütün 20 yaşına kadar sosyalist toplumun 'onlarda eşit haklara sahip onlarda insaaağğn' efektleri altında ahıra döndürdük istanbulu. Güya egitimli entellektüel kesim bunlar.

Lütfen köylüleri köylerine gönderin.

İstanbulda doğan + kardeşi/eşi/çocugu istanbulda doganlar hariç herkes gitse bile yeter hadi en fazla anne babada girer o yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

İstanbula vize dendi mi?

Şaka maka ciddi savundugum bir konudur. Bütün cahil doğulularla beraber yaşama zorunlulugum varmış gibi bütün 20 yaşına kadar sosyalist toplumun 'onlarda eşit haklara sahip onlarda insaaağğn' efektleri altında ahıra döndürdük istanbulu. Güya egitimli entellektüel kesim bunlar.

Lütfen köylüleri köylerine gönderin.

İstanbulda doğan + kardeşi/eşi/çocugu istanbulda doganlar hariç herkes gitse bile yeter hadi en fazla anne babada girer o yeter.

ha şimdi ben doğuştan hak kazandım geri kalanı naparsa yapsın mı diyosun. ne güzelmiş. saltanata da geçek mi panpa
Sosyal ağlarda paylaş

konuya dönün abi 2snye :)

ya bu ataşehir gayet güzel hem ümraniye'ye yakın ama pahalı lan 1+1 800+ hep, 200de aidatı vardır onların kesin

iu kurtköy fln çok uzak kalıyor demi ümraniye'ye. harika ötesi rezidanslar var orda ya, harika fiyatlara hemde... ultra übersüper lüks binalar böyle ama çok uzak kalıyor orası da sanırım

benim seçenekler kadiköy, üsküdar, ataköy buralar sanırım değil mi, başka nerelere bakayım
Sosyal ağlarda paylaş

Baya köylü güzeli seven mühendis arkadaşlarımız var fakat kendilerine hatırlatırım istanbulda ki bütün istanbullu olmayan insanlar gittiginde önce kendileri rahatlayacaktır.

İstanbullu olmak bu kadar düşük degeri olan bir olay olmamalı.

Bütün dünyaca bilinen saygı duyulan gayet önemli bir şehirin kalkınması için gereken şeyler öncelikle şehrin refah düzeyi yüksek insanlardan oluşması için çabalanmasından başlıyor.

Onun dışında dendigi gibi kadıkoy beşiktaş ve civarı bogaza yakın veya kıyısı olan yerleri onlardan ayırırsak ataşehirde yaşamalarında bir sakınca yok.

Ben doğuştan o hakkı kazandıysam 7 kuşak İstanbullu olarak kazandım şans meselesi degil. Köyden bohçamı alıp gelmedim haydarpaşa garında poz vererek. Sonra ilk sorana 'ya kendimi istanbullu gibi hissediyorum ama aslında dünyalı degil miyiz hepimiz' geyigi yapmadım köylü gibi, bu bile yeter bana.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi köyünde öyle böyle idare eden geçinen insnalar.saçma sapan sülalecek istanbula gelip sefalet içinde yaşıyorlar

birde bunların cogalmasının bi limiti yok

geçen saba tümerin programında hülya avşar vardı.10 sene önce fakir bi kadının cocugunu hastane rehin almış paradan dolayı.

yardım edip cıkarmışlar cocugu falan filan.

cocugu 10 sene sonra getirdiler işte programa.cocugun kardeşi olmuş birde.hemde 1 yaş kücük ahahah.düşün cocugunu hastaneden alamayan aile.yardımla cıkarıyor tvde ağllıyor yicek yemekleri yok.sonra eve gelip bir cocuk daha yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...