BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sadece egitim amaçlı yan dairenin wifi bağlantısının şifresini öğrenmek istiyorum atheros chipsetli ethernet kartım var yan dairenin wpa kullanmadığını varsayarsak windows temelli bi bilgisayar için en kolay ve hızlı metod nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sadece egitim amaçlı(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 amaç network bilgimi geliştirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 biride egitim amacli kredi kartini vs bilgilerini araklasin ama dokunmasin hicbiseye egitim amacli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 beyaz hekır olmuş adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 panty sniffingden sonra ki en lame nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 komsuya niye gidiyosun lan, kendi wifinda dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 wifi'ı kokusuzmuş bence. tamam boş bi tarla bulup kendimi zehirleyip ölürüm ben. barınaktan alın beni eğer ölmezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Windows temelli olmuyor o bildiğim. Linux lazım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aquila said: komsuya niye gidiyosun lan, kendi wifinda dene. olm kendi şifremi biliyorum heyecanı yok gerge bu arada windowsda listenin passive modeda felan mumkunmus injection olmuyomus listeninde yeterli diyolarda basit bi aplikasyon arıyorum script klddie modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 network ogrenme olayini yanlis kavramissin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 buna lamerlik diyolar tool falan kullanip, bisiyler yapmaya calismaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 acil degilse 6 gün sonra viyanaya dönücem boş vaktim olucak wpa2 kırmasına kadar yardımcı olurum atheros kartlar bildigim kadarı ile en son laptoplarda sniffinge izin vermiyordu yane desteklemiyordu ancak bazı modelleri destekliyordu sana tavsiyem alfa 1000 alman 40 lira bir şey wifi spy ve alfa 2000 kullanıyorum şuanda fazla teknik bilgi veremicem ama wpa degilse wep kırman kartın desteklerse 6-7dk sürer wpa2 şifreye göre değişir ama oda max 1 gün sürer ha eğer wep ise verileri sniff edemezsin toplarsın sonra keyi girip anca okursun onuda cain abel ile poisonla yaparsın kendin üzerinden geçirttirisin verileri onun dışında şifresizse zaten facebook şifresine kadar görürsün ssl gerçide paticik şifresini görürsün en azından :D ayrıca windowsa virtual machine kurup backtrack veya suse fln herhangi bi slackwarede olur os kursanda işini görür hatta en son windows içinde çalısan kısmet aircrack flnda vardı öm at skype fln anlatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 6.8 dakikada kiriyorum ben wpa2'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 wpa2 yi nasıl kırıyonuz la hemen hemen her sirket bununla korunmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 çekişle kırıyollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 konusulanları anlasam super seyler kapacağıma inanıyorum. makinaya girmiş iktisatcı gibiyim su topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 senko said: 6.8 dakikada kiriyorum ben wpa2'yi. gpu üstünden falan mı? nasıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 wpa2 kırılır mı naapıyosunuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 GPU ile yapılıyo bu işler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Wifi kırarken birinin o ağa bağlanma anını yakalamanız gerekiyor gibi bişiler hatırlıyorum ama çok pis atarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mr_Hand said: GPU ile yapılıyo bu işler =) evet gpuyla yapiliyorda wpa2+aesyi biraz zor kirarsiniz 10-15 karakterli %&123 gibi karakterler iceren sifreyi catlasanizda kiramazsiniz basit 5 karakterli alfabe sifrelere dictionary attack kasip 6 dakkada kirarim demek kolay hele enterprise isin icine girerse olay iyice senleniyor denemek isteyenlere radius serveriyla mutluluklar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kirilmayan sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 orasi oylede, ortada yapilabilirlik diye bir olay var evet brute force eninde sonunda kirar passwordu ama su andaki islem kapasitesiyle (gpu veya degil) elinizde super bilgisayarda olsa 1000 yilda kirarsiniz ornegini verdigim strong passwordu yani kiramazsiniz kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 kirarlaaaar, sen raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar