dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi samimi söylüyorum CAPS KULLANMANA GEREK YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Absolut said: Deliller natlesene kadar idami durdurmak lazim. 20 yil olmus, ne delili netlesicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 lan?!!? ben çok yanlış okumuşum 91 doğumlu bir genci idam ediyorlar sandım meğer suçu 91'de işlemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dasaaa said: abi samimi söylüyorum CAPS KULLANMANA GEREK YOK! VAR ABİ. UYAN ÇÜNKÜ Troy kimdir ya? Gerçekten suçsuz olduğunu bile bilmediğin biri için harcadığın enerjiyi ergenekon sanıkları için harcasan daha anlamlı olmaz mı? yoksa umudu kestin, hiç olmazsa amerika'da adaleti sağlayalım mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 20 yil olayini okumamisiim ya bunca sene cikmadi ise idam harbi gereksiz olmus artik bari bastan idam etselerdi adami. Hem 20 sene hem idam biraz abarti. aquila said: Absolut said: Deliller natlesene kadar idami durdurmak lazim. 20 yil olmus, ne delili netlesicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kısacık form doldurmakla enerji boşa harcanmaz. adalet yerini bulabilsin diye bişeye ufacık da olsa katkıda bulunmak önemli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dusuncelihayvan said: Gerçekten suçsuz olduğunu bile bilmediğin biri için harcadığın enerjiyi ergenekon sanıkları için harcasan daha anlamlı olmaz mı? olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dusuncelihayvan said: dasaaa said: abi samimi söylüyorum CAPS KULLANMANA GEREK YOK! VAR ABİ. UYAN ÇÜNKÜ Troy kimdir ya? Gerçekten suçsuz olduğunu bile bilmediğin biri için harcadığın enerjiyi ergenekon sanıkları için harcasan daha anlamlı olmaz mı? yoksa umudu kestin, hiç olmazsa amerika'da adaleti sağlayalım mı diyorsun? çok çaba harcadım lan gerçekten. yok ergenekon sanıkları için bişi harcamam ama şimdi. neden? çünkü sen öle dedin ve ben süper uyuz bi mode dayım. çünkü idam edilen bi adam ve idam edilmeyen adamlar karşılaştırması var. çünkü sen "hem onu hem de bunu yapabiliriz"i anlayamayacak kadar düz bi adamsın çünkü bu gibi bişiyi düşünemedin bile illa her şey ya o ya bu olmak zorunda di mi senin düz bakış açına göre, hem o hem de bu olamaz yani. 30snlik bişi için o kadar celallendin ki "ama örgönökön" ergenliği yapacağın tuttu di mi? şu anda hiç umrumda bile değil ergenekon. evet sadece uyuzluk olsun diye umrumda değil hatta. ahahah ergenekon muş ya.. sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Troy nedir ya? onun kurtulması için harcayacağım enerjiyi sözlükte nedim şener altına entry girerek harcarım daha verimli olur. çok entörösön.. hmmpss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 nedim saban'ı tanıyorum. ötekisi ünsüz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hakkakten bende yanlıs okumusum ölmezse muhtemelen zengin olacak televizyonlara cıkacak flan sonra 70-80 yasına geldimi hehehhe ben öldürdüm diyecek bütün dünyayı trollüyecek o zmn doldiriyim sırf bunu görmek için doldurulur o form Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 İdama karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Evet benimde uyuzluğum tuttu ve yaptığınız saçmalıktan öte birşey değil. Adalet mi istiyorsunuz? İran'a bakın önce. Suriye'ye bakın. Afganistan'a bakın. Bosna'ya bakın. İslamiyet olarak algılamayın bunu sadece bu ülkeler adalete daha çok ihtiyacı olan ülkeler. ABD hersene onlarca insanı idamı ediyor. Aralarında bir çok insan suçsuz yere ölüyor. Bırakın Troy'da öyle olsun. Biz, 30 yıllık askerin rütbesini bile yanlış yazan adamların içerde çürüttüğü aydınlarımızın peşine düşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 islamiyeti bırakırlarsa adalet gelecektir onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 said: gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 neyin pesine istersen dus birader, seni tutan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu başlıkta resmi yetkililer yeto kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 burtonesk said: kısacık form doldurmakla enerji boşa harcanmaz. adalet yerini bulabilsin diye bişeye ufacık da olsa katkıda bulunmak önemli bence. edit: tamam ya. bi daha yazmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 İslamiyet kimi kurtarmış da bunları kurtarsın? Troy için dilediğim son ise, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 action was taken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dusuncelihayvan said: Önce bi nedim şener, ahmet şık ve nice suçsuz yere yatan aydınlarımızı, askerlerimizi kurtaralım troy'a bakarız sonra. bak az zekalı arkadaşım olayı anlamamışsın o formu doldurunca adam suçsuz olmayacak belki ama belki idam edilmeyecek işe yararsa. idam cezasına bi nevi tepki bu anlayabildinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dusuncelihayvan said: Evet benimde uyuzluğum tuttu ve yaptığınız saçmalıktan öte birşey değil. Benim de uyuzluğum tuttu. Sen kimsin benim vicdanımı ya da egomu sorgulayabiliyorsun? dusuncelihayvan said: Adalet mi istiyorsunuz? İran'a bakın önce. Suriye'ye bakın. Afganistan'a bakın. Bosna'ya bakın. Bakmadığımı nereden çıkarıyorsun? dusuncelihayvan said: ABD hersene onlarca insanı idamı ediyor. Aralarında bir çok insan suçsuz yere ölüyor. Bırakın Troy'da öyle olsun. Biz, 30 yıllık askerin rütbesini bile yanlış yazan adamların içerde çürüttüğü aydınlarımızın peşine düşelim. 172389462765239472 da 1 şansı da olsa herkes bir şansı hak ediyor benim görüşüm katılmıyor olabilirsin ben sana saygı duyarım yine de.. Bunu sinirli falan söylemiyorum ama samimi olarak söylüyorum bazen harbi IQ seviyeniz çift haneye zor yaklaşıyormuş gibi davranıyor ve yorum yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 halbuki pazardan 2 tane havuç alıp yesen bile bunu anlayacak zekayı kapardın o havuçlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 masamda durdan kültablasına okuttum topici abi dolduralım dedi konuyu anladı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aahaha linç kültürü bu olsa gerek. Ben adam ile ilgili fikrimi belirttim. Adamı savunanların "bana göre" saçmalamaktan başka bir şey yapmadıklarını belirttim. yetmedi, adamın sonu ile ilgili dilekte de bulundum. Kampanyanız eleştiriye açık değilse yanına not düşün girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar