BonePART Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Steam de kullancam 2 tane lazım steamde çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 g2play.net'te portal 2 steam key 48 lira. edit : tukenmis gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://urun.gittigidiyor.com/Portal-2-Steam-Aktivasyon-CD-Key_W0QQidZZ44697380 Daha ucuzu ancak Halloween'da filan olur belki en yakın. 40 gün filan kaldı ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 İndirim beklemen lazım. Ben hemen hemen bu fiyata almıştım indirimdeyken. Sonra fiyatı ikiye böldüler ama olsun oynadık yeter :D Belki rus cdkey falan bulabilirsin ama onlarda olmuyordu galiba. Özel günleri beklemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 rus key tavsiye etmiyorum. Balkabağı bayramları yaklaşıyor az sabret 4-pack falan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 rus ben de steam için tavsiye etmem, arkadaşların dediği gibi halloween veya yılbaşına kadar dayanabilirsen 15$ hatta 10$'a falan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Rus değil o adamın verdiklerin çoğu. Ucuza retail keyler. Rus keyler VPN olmadan aktive edilmiyor, o adamdan aldıklarımın hepsini normal aktive ettim. Rus da satıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 portal için bilmiyorum da rus keylerinin çoğu vpnsiz aktive edilebiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hakikatten indirime filan girsin artık da alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar