Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: K.D. Karabükspor - Galatasaray SK 21.09.2011 @ 18:45

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Kazım'ın torpili ne bu takımda.Riera neden çıkıyor.Madem Sercan'ı kanatlarda kullanıcaksın sağ kanat varken neden sol kanata çekiyorsun sırf Kazım oyunda kalsın diye.Adam da teknik sıfır zaten bir de ters ayak olarak sol kanatta oynuyorsun.Fatih Terim gene yalaka kendi adamlarını oynatıyor.Geçen sefer başını yaktılar.Hala akıllanmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Muslera'nin kart dogru gibiydi, tekrari goremedim ama dogruydu sanki.
Muslera'dan once her atilan topu kaciran Gokhan'a bakmak lazim, Muslera sakatlanmasin, onemli olan o. Su Semih Kaya idi galiba bari onu koysun Zan'in yerine de sivasa da genc deriz bisi deriz, yeter artik Zan-Servet 2'lisinden...

Bir de Karabuk patir patir hizli hucuma cikacakken Melo-Selcuk'u indiriyor 11 faul mu ne olmus sari cikmadi galba. Helal.
Sosyal ağlarda paylaş

top korner direği istikametinde ve oyuncunun arkasında sekiyor, artı dibinde gsli oyuncu var. normalde bariz gol şansı olarak değerlendirilmez.

ama niye verdin de diyemezsin. ben bünyamin'e 2-3 kez atağımızı kesen faullere çıkarmadığı kartlar ve 4-5 kez vermediği bariz fauller için kızıyorum. ha karabük'e 2 sefer saçma sapan avantaj uyguladı o da ne kadar kötü bir hakem olduğunu gösteriyor zaten.

muslera'ya kızamadım. gökhanın kaçıncı oldu bu yeter..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...