dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BlacKDagger said: intertnette eskindendi o ole agazina geleni herkeze solemek yapmadigim sey degil bilginize. bi de herkez değil, herkes olacak o. cidden dikkat edelim ama dilimize! lütfen arkadaşlar! dil önemli konu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 unili velet lafını mahkemeye tasımayı dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bonePART a mortis e sorabilir kufur eden ve hakaret edenler burasi donaim baslidir bende laptopun ozellikleri ve fps degerlerini paylastim konu bana ve para muhabbetine dondu lutfen seviyeli olun seviyeli konusun ben burayi biraktigimda seviyeli bir yerdi ben moderatorluk yaparkende seviyeliydi sahsima yapilan hakaretler varsa dedigim gibi kanun var nizam var geregi yapilir bilmeyenler icin diyorum internet kanunlarindan yeni haberiniz yoksa diye buna gore davranin karsinizdaki kisiye hakaret etme hakkiniz yok sizin burasi okul bahcesi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Red said: bu topic çok iyi ya black niye kastın abi.hiç 30 yaşında olgun bir erkek mesajı değil şu ahah diyip geçsene.nefes almadan yazmışın sdfs şu çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hakaret eden yok sana ortada. millet herkesle sokaktan arkadaşı gibi konuşmaya alışmış, gevşek konuşmalar konusunda haklı olabilirsin de doğrudan hakaret etmeyin mmahkemeye veririm falan aşırı kaçmış. kim niye hakaret etsin sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu konunun silinmesini istiyorum lutfen gercekden cigrindan cikmis bir suru coluk cocuk hakaret ediyor silinirse gercekden cok memnun olurum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ha sonuç alacağına inanıyorsan tehdit etme, ver direk mahkemeye nasıl olsa kazanırsan mahkeme masraflarını da karşı taraf ödeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 lan trolün hiç mi suçu yok. pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 nedense şu karikatür geldi aklıma yav olan biteni izledikten sonra adssad http://galeri.uludagsozluk.com/3/varyemez-amcan%C4%B1n-alt%C4%B1n-havuzu_24604.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 trolümn de suçu var da iplemeyeceksin trolü, hakaret varsa ve rahatsız oluyorsan gerekeni yapacaksın "mahkemeye veririm haa" diye çıkışmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 daha fazla konusmak istemiyorum gercekden gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hayvansın rıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 çok güzel alet güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BabacumMostors said: trolümn de suçu var da iplemeyeceksin trolü, hakaret varsa ve rahatsız oluyorsan gerekeni yapacaksın "mahkemeye veririm haa" diye çıkışmayacaksın tamam da adam 2002 üyesi. ne kadar zamandır gelmemiş. trolün nerelere sıçradığını veya dönen muhabbetleri bilmiyor. ee? sinirlenmesi doğal değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 konu silinmesin ama kitlenebilir.arada okuruz abi adam sinirlenebilir zengin bebesi lafına.ama o mesaja verdiği yanıtlar bence trollden daha vahim geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bebe hakaretse ankaralılar olarak toptan ölelim biz. ayrıca bir nevi ego tatmini için açmışsın başlığı belli, böyle tepkilere de hazır olacaksın. vay süper adammışsın demelerini mi bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BabacumMostors said: ha sonuç alacağına inanıyorsan tehdit etme, ver direk mahkemeye nasıl olsa kazanırsan mahkeme masraflarını da karşı taraf ödeyecek su dedigini 32ı583948530945 kere yaptım tek bir admin/mod gelip de haklısın eyw deyip trol u cezalandırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abartmayın olm. bu gibi bi konu açtığınızda herkes "ooo hayırlı olsun" demeyecek. hele burada hiç demeyecek. bu gerçek burasının seviyesiz olduğunu göstermez ama. bu sadece farklı bir yapıya büründüğünü gösterir. geliştiğini değiştiğini gösterir. cidden kalkıp da "eskiden böle değildi" ile gelmeyin. siz de böle değildiniz eskiden. eskiden de böyleydim ben diyen de tatava. ya da vampir falandır. açın eski fotoları bakın bölemiymişsiniz. değişmişsinizdir illa ki. kırışıklık mı o? alla alla geçmiş olsun. onu geçiyorum, yapılan esprileri kaldıracak olgunluğa sahip olun ama. doğrudan hakaret varsa zaten moderasyon çalışıyor. ama iki espri için bu kadar celallenmeyin durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 mahkemeyle adminin ne alakası war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi onlar hem yargıç hem cellat bilmeden konuşuyorsun! ben fizban'dan korkuyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ben gordum bi kısmısını seker gibi adamlar fizban asistan bence admin degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 moderasyon çalışıyor diyen de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 screwy said: ben gordum bi kısmısını seker gibi adamlar fizban asistan bence admin degil valla ben de hiç görmedim biliyor musun? cidden yani. atıyorum sadece kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tamam abi neyse ne trollemek tamam yaparsin eywallah ama hakaret etmessin ne bileyim alay et konuyu dagit ama hakaret terbiyesizlik bole seylere gelemiyorum ben sahsen kimseye yapmam yapmadimda cocukca ve seviyesizce buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar