Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve eve alienware gelir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madem ciddi ciddi konusuyoruz iki kelam edeyim
Abicim Türkiye'de halihazirda devam eden zaten bir sacma sapan bir davam ve bir avukatım bulunmakta. Prosedürün de fazlasıyla farkındayım, gerekirse gider ifademizi veririz, kovuşturmaya gerek duyulmamistir yazısını alır alnimizin akiyla cikariz. Hadi diyelim ki bir torpil ayarladin patideki sacmaliklari hakaret diye yargilatacak, 30 kusur yaşındaki koca is guc sahibi adam olarak "laptopuna laf geldi diye dava açan" bir insan olarak anılmak seni rahatsız etmeyecek mı, orasını çözemedim.
Haydin kolay gelsin.
Mesaj tarihi:
hakaret içeren mesajları bi koyar mısın? valla bak, mahkeme karar versin tabii de hakaret içerenleri hangileri sence.

sonuçta "mahkeme karar verecek!" dediğine göre düşündüğün bişi var.
koy biz de görelim
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Madem ciddi ciddi konusuyoruz iki kelam edeyim
Abicim Türkiye'de halihazirda devam eden zaten bir sacma sapan bir davam ve bir avukatım bulunmakta. Prosedürün de fazlasıyla farkındayım, gerekirse gider ifademizi veririz, kovuşturmaya gerek duyulmamistir yazısını alır alnimizin akiyla cikariz. Hadi diyelim ki bir torpil ayarladin patideki sacmaliklari hakaret diye yargilatacak, 30 kusur yaşındaki koca is guc sahibi adam olarak "laptopuna laf geldi diye dava açan" bir insan olarak anılmak seni rahatsız etmeyecek mı, orasını çözemedim.
Haydin kolay gelsin.

benimde devam eden bir davam var zaten bende uzamasini istemedim sadece hakaret edilmesini rahatsizli verici olarak buldum ben dedigim bu yasima kadar her lafimin arkasindayim o paralar ole kolay kazanilmiyor biliyorum farkindayim ama diger topicleri okudum bole olaylar cok yok bir topic acim dedim uzun zamandir acilmiyor ama onune gelen bana sahsima hakaretler yagdiriyor ilgilenmiyorsan okursun gecersin anlarim begenmessin anlarim ama sahsima bebe 4k harcamis salak kafasiz beyinsiz anlamina gelen ifadeler kullanildiginda ben geregini yaparim kimse t.c anayasasi ve kanunlar varken bu kadar basit kimseye hakaret edemez heleki nedensiz bir yere asla ben kimseyi incitmedim paticikde incitmekde huzursuzluk vermekde istemiyorum nislanlanma arifesindeyim suanda bu konununda daha uzamasini istemiyorum ne sana nede o diger seelemi ne nicki ona bir kinim sorunum yok magdem ole o ne diye ne hakla bana hakaret ediyor ? ben bunu anlamiyorum bir derdi sorunu varsa gitsin yektili birim ile gorussun doktora gitsin kimse bana nisanlimda bunu okurken hakaret edemez ettirtmem ettirtmedimde bu topic silinsin kapansin bu konu gercekten sayfa dolusu sahsima burada asalayici ve alayci sozler var nicklerin arkasina saklanmak eskiden olan bir olaydi simdi yok ona gore davransin herkez benimde bir sabrim var
Mesaj tarihi:
valla tanımam etmem ama ben de roketin ne dediğini çözemedim doğrusu. yine de bekliyorum ne demiş adam tck'ya göre hakarete girecek.

ha genelde biz daha kendi işini kendi çözen adamlarız. forum kurallarına aykırı bişi varsa önce buraya şikayet etmemek garip. benim bölüm olsa söylerim gelen şikayet var mı diye, varsa gereği yapılır. ha yoksa da bu kadar celalleniliyorsa işte orası biraz garipleşiyor. çözümden yana olmamak oluyor biraz o.

ha ben rahatım keza ben hiç hakaret etmedim sdf. adamın türkçe yazım hatalarını düzelttim sadece.
Mesaj tarihi:
BlacKDagger said:

Gönderen: BlacKDagger
Gönderilen: Mum_Chamber (Okunmamış)
Tarih: 22/09/2011 01:25

roket adam vede Seele

adli kullanicilarin ip adreslerini alabilirmiyim haklarinda suc duyurusunda bulunucagim eger siz vermesseniz mahkeme emri cikartip alicagim sizden kendilerini bilginize

ben hicbir sekilde hayatimda atip tutmadim sizde farkina varicaksiniz bunun

Nolur söylesene ip adreslerini Mum sana verse ne yapacaksın kendi başına? Ayrıca hiçbir admin bu isteğini yasal yoldan başvurmadan kişisel haklara saygı hedesinden zaten veremez.

Hadi aldın diyelim. Ne yapacaksın? Saldırıda mı bulunacaksın? Bir insan bir ip adresini neden ister?

Alienware'in hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ama herkesin de senin istediğin gibi tepki vermesini beklemek gibi bir şansın yok. Okuduğum kadarıyla dava konusu yok ortada. Açarsan da kaybedecek olan sensin. Kaybedeceğin de 3 alienware parasını geçecektir.

Dava açacağım demişsin. Ama olur da bu davayı kaybeder de, bir şekilde ismi geçen kişiler davan sonrası "Ben hayatımda mahkeme kapısına gitmedim. Beni gereksiz yere buraya çağıran ve psikolojik ruh sağlığıma etki eden (raporları da almış olacaklardır.) bu kişi hakkında maddi 1000, manevi 10000/50000 tl dava açıyorum" derse ki, ben olsam derim, canını acayip yakarlar. Bir akıllı da sen değilsin bu forumda söyleyeyim. Aklının bir köşesinde bulunsun.

Ha ayrıca bu kesinlikle bir tehdit değil, karşı yasal bir prosedürün işlenmesi hakkında bilgidir.

Hadi git aç davanı şimdi...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...