yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 roket adam almanyaya kaç kurtul dostum dynun, valla o kadarını bilmiyorum ben hiç ekmeğini yiyemedim aletin, başım her zaman bağlıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi ne gereksiz uzadı başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yav said: Dasaa Turkce Öğretmenimisin ?? Dasaaa abi o da. yok meendizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hamsilipilav said: ayrıca burdaki fakir mayhem'in aynısı lan açın bakın albüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 said: daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Abi güncel'in canına okumuş herkeszszszszsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BlacKDagger said: Gönderen: BlacKDagger Gönderilen: Mum_Chamber (Okunmamış) Tarih: 22/09/2011 01:25 roket adam vede Seele adli kullanicilarin ip adreslerini alabilirmiyim haklarinda suc duyurusunda bulunucagim eger siz vermesseniz mahkeme emri cikartip alicagim sizden kendilerini bilginize ben hicbir sekilde hayatimda atip tutmadim sizde farkina varicaksiniz bunun OFF GEÇ KALDIM :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yav said: roket adam almanyaya kaç kurtul dostum dynun, valla o kadarını bilmiyorum ben hiç ekmeğini yiyemedim aletin, başım her zaman bağlıydı :D bi tur versene makineyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hakaret mesajları hangileri bu arada? onları da linklesenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ona mahkeme karar vericek ben degil. ayrica saka diyip geciyorsunuz hani ya burada siz ne kadar ciddi oldumu goruceksiniz siz yurtdisinda olsaniz bile ebebeyinleriniz anne babalariniz burada bir sekilde ulasicagim elbet hakaret edenlere dedigim gibi bu saaten sonra elinizden geleni ardiniza koymayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yaşar ustaya alındı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 baba sen şimdi göstermeyecek misin bu Seele'nin bi de roketadamın hakaret eden mesajını. Onu diyorum işte, hangi mesajlar onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 mahkemeye topicin linkini vericek hakim de aradan hakaretleri seçicek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 "roket adam" said: Dostum ben bu modeli biliyorum, her yonuyle muhtesem bi alet. İnanılmaz özellikleri var. Hayatımda 12 gb ram i bir arada görmemiş bu fakirlere bakma sen guzel abicim. Cok iyi yapmissin hakkıdır senindir. Yıllardır çalışıyorsun ediyorsun, bı laptop almissin cok mü? Ben şahse destekliyorum abimizi. Keske herkes boyle duyarlı olsa da yeni laptop alınca ayri bir topic açıp tanıtsa laptopunu böylece biz de ileride dört bin liramız olunca alacağımız laptopu daha kolayca seçebiliriz zaten forumun mantığı da bu degil mıdır sevgili arkadaslar? Hatta dört bin liram olmasa da ben sık sık dusunuyorum acaba dört bin liram olsa hangi laptopu alırdım diyorum ve bu benim aklımı kurcalıyor sürekli. Açıkcası kolay bir durum degil hem oyun meraklısı olup hem laptop kullanmak istemek. Hele ki isin icine seçenek sayısıni artıran o maddi rahatlık girince. Ben şahsen kendi adıma cok tesekkur ediyorum kendisine ama o masa olmamış onu soylemem gerek hadi kaçtım. sadasfdsfs bütün postlar bunun gibi olmalıydı paticik, halinden utan. blackdagger, birisine "zengin bebesi" demek gerçekten hakaret mi ya, bunu iyice bi düşündün mü sakin kafayla ? ayrıca şunu belirtmek istiyorum, kocaman foto makinemle cafelerde hiç kız tavlayamadım daha, bilen varsa tuto plx. dasaaa da stealth da trolluyo feci,kıs kıs güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ee nası mantık abi,mahkemeye gidip şu şu kullanıcılardan şikayetçiyim,bana bunu bunu dediler demesi gerekmiyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BlacKDagger said: ona mahkeme karar vericek ben degil. ayrica saka diyip geciyorsunuz hani ya burada siz ne kadar ciddi oldumu goruceksiniz siz yurtdisinda olsaniz bile ebebeyinleriniz anne babalariniz burada bir sekilde ulasicagim elbet hakaret edenlere dedigim gibi bu saaten sonra elinizden geleni ardiniza koymayin. ahahaahahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Trans said: ee nası mantık abi,mahkemeye gidip şu şu kullanıcılardan şikayetçiyim,bana bunu bunu dediler demesi gerekmiyomu mahkeme karar vericekmiş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 beyler herkes yazdıgı mesajları tek postta toplasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 :D biraz komik bu durum,yani sonuçta ekşiye açılan binlerce dava var,bana hakaret edildi falan diye,onlarda durum ne oluyor? başlık silinmiyormu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Hakaret suçunun, 5237 sayılı Ceza Kanunu’ndaki düzenlendiği yere bakın merak ediyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ahmedinejad said: http://forum.paticik.com/read.php?5,5615467,5633046#msg-5633046 selam. http://images.wikia.com/aceattorney/images/5/5c/Gotcha.gif http://images.nintendolife.com/news/2010/09/raise_your_objections_with_this_ace_attorney_investigations_2_trailer/attachment/0/large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 birde merak edenler vardir eksi sozluk limunart adli kullaniciya dava acmistim kazandim girip arastirin biraz cok eskiden olan bir olay atip tutanlar varya nette onlardan degilim ben ne yazikki hadi bakalim birazda isinizden gucunuzden ben sizi ali koyim moralinizi bozim nasil oluyormus anlarsiniz insanlara hakaret etmek bu kadar basit degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BlacKDagger said: ona mahkeme karar vericek ben degil. ayrica saka diyip geciyorsunuz hani ya burada siz ne kadar ciddi oldumu goruceksiniz siz yurtdisinda olsaniz bile ebebeyinleriniz anne babalariniz burada bir sekilde ulasicagim elbet hakaret edenlere dedigim gibi bu saaten sonra elinizden geleni ardiniza koymayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar