kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi 2. yarıda pozisyon olmadı galiba 2 takım adınada ne kadar bayık bi maç lan askhdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Quaresma'ya gitgide uyuz oluyorum bir insan bu kadar kendine oynamasın kardeşim ya bacak arası falan kasıyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 beşiktaş beraberlik için çıkmış sahaya ama çok kötü oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 2. yarının ilk ah be dedirtne pozisyonuydu ajhdsga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 brezilya 2. liginin şikeli maçlarında bile bu kadar art niyet yok, şerefsizlik bu başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 KURTARICI HOLOSKO GİRİYOOOOOOOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 lan şu holosko kadar da underrated adam görmedim şu ligde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Holosko şimdi no_clip açık zannederek oynamaya başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya rakip takımdan haksız yere adam atılmış yine hakem diye ağlayan beşiktaşlılar ben anlamadım bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 DoruK said: ya rakip takımdan haksız yere adam atılmış yine hakem diye ağlayan beşiktaşlılar ben anlamadım bu işi Bir sen duymuşun adamın ne dediğini, helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hakem kötü biz ccok kötüyüz orası kesin 11 kişilik bursa bizi elek yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 haketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hakem penaltınızı mı vermedi? golünüzü mü saymadı? size haksız kırmızı kart mı çıkardı? bariz berbat oynuyorsunuz hala hakem diyorsunuz. adam çıkıp bursa'ya 2 kırmızı daha gösterse yine sabaha kadar oynasanız kazanamazsınız şu maçı. hayır dün gs maçında haksız bi kırmızı kart çıkarılıyor 14. dakikada, direk maçın sonucuna etki eden. biz maçtan sonra oturup inceleyene kadar bu kadar laf etmedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ahahahaha quaresma buyuk başkanın buyuk transferleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Takım yenik adam hala rabona kasıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 DarKRideR said: Basser'de Simao ve Quaresma'yı harcıyor. Quaresma atılacak gibime geliyor çünkü çok üstüne oynuyorlar. Sert giriyorlar, hakemler görmüyor yine. Kiev maçındaki gibi çıldıracak adam en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Veee belli olan gerçekleşti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 quaresmaaaa diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bir gün ekrem vurulursa bilin ki ben yaptım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 deplasman maçlarına çıkarmasınlar bu q7'i oynayamıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 DarKRideR said: bir gün ekrem vurulursa bilin ki ben yaptım, temiz atlet don+sigaran benden hapishanede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 beyler pılıyıf var sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 quaresma bu sene iyice gece hayatına eğilmek istiyor anlaşılan. 1 hafta tatili garantiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 buyuk kaptan quaresma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 şu bursaya yenilmesinler bi kere ya 4|< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar