mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25252341/ said: Somali'de şeriatçı El Şebab örgütüne ait bir radyo, Kuran okuma yarışmasını kazanan çocuklara Kalaşnikof hediye etti. Mogadişu yakınlarından yayın yapan Endülüs Radyosu, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği yarışmada birinci olan gruba bir AK-47 tüfeği ile 700 dolar değerinde para ödülü verdi. İkinci olan grup da bir AK-47 ile 500 dolar değerinde para ödülü aldı. Üçüncülere ise iki el bombası ile 400 dolarlık para ödülü verildi. said: Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışma için ülkenin çeşitli bölgelerinden 10-17 yaşlarında dörder çocuk seçilmişti. El Şebab'ın üst düzey yetkililerinden Muhtar Robov, Elaşa'da düzenlenen ödül töreninde "Çocuklar bir ellerini eğitim, diğerini de İslam'ı koruyacak silah için kullanmalı." diye konuştu. Kuran okuma yarışmasını kazanan çocuklara dini kitaplar da hediye edildi. BBC muhabiri Muhammed Muallimu, yarışmanın geçen yıllardaki ödülleri arasında roketatarlar bulunduğunu bildirdi. El Kaide ile bağlantıları olduğu öne sürülen El Şebab, Somali'nin merkez ve güney bölgelerini kontrol ediyor. Örgüt geçenlerde başkent Mogadişu'dan çekilerek kenti BM destekli hükümete bırakmak zorunda kalmıştı. Somali halen büyük bir kuraklık felaketinin ve bunu izleyen açlığın pençesinde. tabi bu yıl kuraklık Somali'nin belini büktüğü için roketatar yerine ak-47 ile yetinmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 açılmıştı sanki bu yada başka bi başlıkta verilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 20 eylül tarihli haber olduğu için konu dışı ilk sayfaya baktım sadece valla. belki ntv eski haberleri yeni diye veriyordur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 keleşler de çindeki çakma ak47 varyantlardanmış :( somali düzlüğe çıkınca inş golden deaglelar da verilecek amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://img286.imageshack.us/img286/2041/lowxv5as.png i approve this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 mani said: 20 eylül tarihli haber olduğu için konu dışı ilk sayfaya baktım sadece valla. belki ntv eski haberleri yeni diye veriyordur bilemiyorum. saçma sapan bi başlıkla açılmış zaten şimdi buldum ben de http://forum.paticik.com/read.php?13,5890565 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 buradan devam. kapattım ötekisini. başlık berbatmış diğerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://i717.photobucket.com/albums/ww173/prestonjjrtr/Congrats/grads-1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 moderasyon çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ilginç olan nedir batı'nın önderliğindeki emperyalist tek tip yaşam şeklinden başka paralel hayatlara niye tahammulunuz yok ki? hemen bir şaşırmalar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 iki el bombası kısmı gayet ilginç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Kendi yaşadığım yerden nefret etmeye başladıkça şöyle haberleri görüyorum. Yine biz bayağı bayağı iyiyiz ya. İnsan gibi yaşanmıyor çoğu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Welcome to africa. i'll be your guilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 adamlar hayat okulundan mezun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Oha resim süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yabancı versiyonlarda bide kitap verildi diyodu yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yeni trend, keleş + parmak arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 eheheh görmemişim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 o keleşi bulamayan var olm dalga geçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 mani said: said: Mogadişu yakınlarından... http://www.oocities.org/igor_ribas/Monstros/rakanishu.JPG şu geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Hala söylenmemiş olan gerçeği ben söyleyeyim: İşte unutulan gerçek İSLAM HOŞGÖRÜ DİNİDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tebrikler, paticik godwin kanununu bu başlıkta uyguladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 geçek islam bu değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 gerçek islam bu http://www.youtube.com/watch?v=UmZ00rYNwlU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar