Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşe ihtiyacı olan bayan Pati var mı?

cetintas

Öne çıkan mesajlar

haklısın kermit
eyvallah azmodai
aquila'm,canım kardeşim,inan ki iş erkeklere göre değil,ben kendi işimiz olduğu halde özellikle koleksiyon hazırlama döneminde kafayı sıyırıyorum.
Ama işi büyütürsek-ki gariptir ama bizim işin öyle bir potansiyeli de var-o zaman sana da uygun bir pozisyon ayarlarız, toplu kurtuluşa inanan kaç kişi kaldı kardeşim :)
Sosyal ağlarda paylaş

dylanN said:

cetintas said:

Hadi maaşı da telaffuz edeyim o zaman.
1000 Lira net maaş + SSK.
Evet,asistan olacak.Zaten kelimenin tam anlamı ile eşimi asiste edecek.Eşim işin pazarlama-müşteri kısmı ile ilgilenirken yazışmalarını takip edecek ve hatta eğer akıllı ve istekli bir arkadaşsa haliyle işi de öğrenecek. Bugün 6-7 senelik müşteri temsilcileri benim gibi 13-14 senelik tecrübeye sahip mühendislerden çok daha iyi ücretlere çalışıyorlar piyasada.

Şehir?

oooh SHIIT

birazdan topic yoğun ilgi görecek gençler hazır olun, dylann mankenlikten asistanlığa geçmiş GOGOGO
Sosyal ağlarda paylaş

adamcağız kötü bişey yapmış sanki
belki ihtiyacı olan vardır diye gelmiş yazmış. kendi de ksımen tanıdık bir yere sormuş. sırf politik görüşüyle erbezi geçiyoruz diye neye saldıracağınızı şaşırmışsınız. tek hatası, bu özelliklerde patide adam çok ama kız yoktur, bu olmuştur.

sanki her pati özel ünide burslu okuyup üstüne MBA çakıp her hafta yurtdışında eğitimlere seminerlere ücretsiz katılabilen dahilerden oluşuyor anasını satim.

elbet hayatta burnunuzun sürtüldüğü anlar olacak. inşallah 20lerinde sürtülür ki 40'ında batınca veya ne kadar kalifiye olursanız olun işiniz gençlere verilince kafanıza sıkmayasınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...