aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ssk+akbil de varsa gelirim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kermit said: türkiyede yeni kanun çıkmış maaşlar kiloya göre veriliyomuş maaşların beğenilmemesi normaldir çetin oh shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kermit said: türkiyede yeni kanun çıkmış maaşlar kiloya göre veriliyomuş maaşların beğenilmemesi normaldir çetin ben milyarder olurum lan o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Akbil + Multinet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ben niye fakirim sanıyosun lan 64 kiloya anca bu kadar 10 ile çarpacaksın kilonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Azmodai said: kermit said: türkiyede yeni kanun çıkmış maaşlar kiloya göre veriliyomuş maaşların beğenilmemesi normaldir çetin ben milyarder olurum lan o zaman :D sen 2 ay beklesen bu kanundan yararlanacaktın ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 haklısın kermit eyvallah azmodai aquila'm,canım kardeşim,inan ki iş erkeklere göre değil,ben kendi işimiz olduğu halde özellikle koleksiyon hazırlama döneminde kafayı sıyırıyorum. Ama işi büyütürsek-ki gariptir ama bizim işin öyle bir potansiyeli de var-o zaman sana da uygun bir pozisyon ayarlarız, toplu kurtuluşa inanan kaç kişi kaldı kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dylanN said: cetintas said: Hadi maaşı da telaffuz edeyim o zaman. 1000 Lira net maaş + SSK. Evet,asistan olacak.Zaten kelimenin tam anlamı ile eşimi asiste edecek.Eşim işin pazarlama-müşteri kısmı ile ilgilenirken yazışmalarını takip edecek ve hatta eğer akıllı ve istekli bir arkadaşsa haliyle işi de öğrenecek. Bugün 6-7 senelik müşteri temsilcileri benim gibi 13-14 senelik tecrübeye sahip mühendislerden çok daha iyi ücretlere çalışıyorlar piyasada. Şehir? oooh SHIIT birazdan topic yoğun ilgi görecek gençler hazır olun, dylann mankenlikten asistanlığa geçmiş GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 şirket hissesinden de pay vermen lazım çalışana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ZaugnaKhaldun said: Maaş + ssk'ya çalışan adam var mı hala ya? uzayda mı yaşıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hehhehheheh benim 5% hissem var,onu paylaşırız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 olm kizcagiz iyi bir sekilde calisma firsati bulacak, niye zehirliyorsunuz ki. ne pis adamlarsiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 anlamadığım olay şu okul bitince 500 lira + sodekso denen zımbırtıya işe girip aç karnını doyurmaya çalışan insanların 2 3 sene sonra maaş beğenmemeleri geceleri karınlarının gurultusu ve başka şeylerin sesleriyle uykuya dalmak fena olmuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi bi daha gülücem ya HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA çetin sana değil bu gülmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ZaugnaKhaldun said: Maaş + ssk'ya çalışan adam var mı hala ya? http://tr.wikipedia.org/wiki/Marie_Antoinette Şunun title'ını prensen yapsanıza? edit: gerçi o lafı kraliçeyen söylemişti dimi= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 adamcağız kötü bişey yapmış sanki belki ihtiyacı olan vardır diye gelmiş yazmış. kendi de ksımen tanıdık bir yere sormuş. sırf politik görüşüyle erbezi geçiyoruz diye neye saldıracağınızı şaşırmışsınız. tek hatası, bu özelliklerde patide adam çok ama kız yoktur, bu olmuştur. sanki her pati özel ünide burslu okuyup üstüne MBA çakıp her hafta yurtdışında eğitimlere seminerlere ücretsiz katılabilen dahilerden oluşuyor anasını satim. elbet hayatta burnunuzun sürtüldüğü anlar olacak. inşallah 20lerinde sürtülür ki 40'ında batınca veya ne kadar kalifiye olursanız olun işiniz gençlere verilince kafanıza sıkmayasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dönen muhabbetten anlamayanların sazan gibi atlamalarıda nefis oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ZaugnaKhaldun said: Maaş + ssk'ya çalışan adam var mı hala ya? çok başarısız troll ya, bir de tutmuş olması daha fena. hey gidi paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ben sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 troll olmayabilir, patide var böyle insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dönen muhabbeti anlamak zorunda mıyız burası sizin toplu msn pencereniz mi roket mesaj kutun GENE DOLU GENE DOLU GÜNDE İKİ MESAJ SİLMEYİ BIRAK ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bastım şikayete golbaren son postlarını at artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Gerçi üniversite mezunu bile olamayan insanlara müstahak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Teşekkürler paticik ayrıca. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar