reyou Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 fall in love. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/44611/kadir-inanir-ankara-tasviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 fatma kezban ümmühan gülsüm geliyom tutmayın mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kadir denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 RabbiT said: fatma kezban ümmühan gülsüm geliyom tutmayın mk küfür var. bu arada kadir abimiz anlata anlata bitiremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 "Bembeyaz bir sabaha uyandığım Ankara'da, içimde eskisine benzer bir sevgi uyandı. Ankara'ya karşı bu sabah. Sahiden Ankara böyle değildi dedim, Gençlik Parkı'na piknik yapmaya gider, Çubuk Barajı'na kaçar, yürüyerek ta Altınpark'a giderdik, hafta sonları Ulus'ta daha sonraları Kızılay'da gezerdik... Sonra ne olduysa bilmiyorum ben de dahil herkes kaçmak ister oldu burdan. Şimdilerde kimse Ankara'yı sevmiyor. Ama bir zamanlar Ankara tam da Kadir İnanır'ın anlattığı gibiydi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar