Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah belani versin hepsiburada

di

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde sipariş verdim hepsiburada dingillerine, güya süper hızlı gönder, siparişe baktım "güvenliğiniz için siparişiniz onaylanıyor" tarzı bi yazı vardı. 2 gün öyle kaldı sonra 4 ürünün tamamı "tedarik sürecinde" die yazmaya başladı. dellendim iki msj attım iptal edin diye, 2 kerede aradım iptal ettirdim mal gibi "onaylıomusunuz" die sordular evet dedik. bu başlığı görünce gidip tekrar baktım siparişe 10 gün oldu iptal ettireli 3 ürün teslimata hazır 1 tanesi tedarikte yazıyor, iptal ettirdiğim halde hala progress devam ediyor enteresan. neyse ki kapıda ödeme ile almıştım. umarım gönderirlerde gerisin geriye gönderirim ürünlerini dingillerin.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

hepsiburada cok random ya

bazen super hizli gonderiyi 2 haftada yollio bole

bazen normal urun 2 gune geliyor

bazen 6 parca siparisi 6 ayri koli ile yolliyor ayni gun icinde

bazen 2 parca sipasin biri tedarikte yolla dedigin halde haziri yollamiyor

gerçekten hepsiburada'nın özeti.

ürün gönderim hızı konusunda hizlial'i tek gecerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bugune kadar internetten almadigim seylerin cogu bozuldu. Mediamarkt ozellikle ayri bir oneme sahip hayatimda, adamlardan ne aldiysam bozuldu.

Bir de garanti var, bozuk gelen urunu aninda degistirme var, iade var. Var oglu var. Biraz can sikar belki ama rahat sonucta.
Sosyal ağlarda paylaş

Distributor garantili urunler 1650 ile 1700 arasinda degisiyor her yerde. Hepsiburada 1598'e telefon + microsd + navigasyon yazilim veriyordu. Ustune super hizli gonderi sansi vardi. Telefon ihtiyaci da tavan yapinca aliverdim. Ha super hizli gonderi olayi gerceklesmedi ama onun disinda baska bir sorun yok simdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

DynamicK said:

[likeaboss]
Neyseki İngiltere'de Amazon diye bir şey var. [/likeaboss]

B)-

abi bu yazdığımıda di gelip gider yapacak ama
amazondanda alışveriş yapsa adam mutlaka "allah belanızı versin" diyecek bişi bulur askhdgaskjdgsa

Yok lan amazon guzel gayet. Kitap falan siparis ediyosun orda eski is yerinde, geliyodu cillop gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Amazon ile sorun yasadigim da oldu da customer service olayi imba. Sorun ciktiginda giriyorsun telefon numarani aninda ariyorlar. 5 sn icinde konusmaya basliyorsun. Gayet profesyonel bir sekilde sorunu cozuyorlar.

Bunun disinda gayet iyi yani. Prime hesap aliyorsun yillik 50 pound odeyerek. Prime ile 1 gunde eve teslim ibaresi gordugun her urun icin kargo parasi vermeden siparisi verdigin gunun ertesi eline ulasiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...