RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Accolade said: Az bile beklemişsin bence, hepsiburada olsam 3 ay oyalardım seni. Beklerdin nasıl olsa. accolade dikkat et laflarına,sana öyle bir işlem uygulayacağım ki herşey sende olacak hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 32 gün beklerim sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 oo anneye şikayet edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Geçenlerde sipariş verdim hepsiburada dingillerine, güya süper hızlı gönder, siparişe baktım "güvenliğiniz için siparişiniz onaylanıyor" tarzı bi yazı vardı. 2 gün öyle kaldı sonra 4 ürünün tamamı "tedarik sürecinde" die yazmaya başladı. dellendim iki msj attım iptal edin diye, 2 kerede aradım iptal ettirdim mal gibi "onaylıomusunuz" die sordular evet dedik. bu başlığı görünce gidip tekrar baktım siparişe 10 gün oldu iptal ettireli 3 ürün teslimata hazır 1 tanesi tedarikte yazıyor, iptal ettirdiğim halde hala progress devam ediyor enteresan. neyse ki kapıda ödeme ile almıştım. umarım gönderirlerde gerisin geriye gönderirim ürünlerini dingillerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dambıl, traş makinası, koltuk kılıfı vs. adım geldiler güzel güzel şimdi toprak yolla gidilen köy adrsine 3 tl kargo ücretiyle bişey gönderidm sonucu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hepsiburada cok random ya bazen super hizli gonderiyi 2 haftada yollio bole bazen normal urun 2 gune geliyor bazen 6 parca siparisi 6 ayri koli ile yolliyor ayni gun icinde bazen 2 parca sipasin biri tedarikte yolla dedigin halde haziri yollamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Viktor said: hepsiburada cok random ya bazen super hizli gonderiyi 2 haftada yollio bole bazen normal urun 2 gune geliyor bazen 6 parca siparisi 6 ayri koli ile yolliyor ayni gun icinde bazen 2 parca sipasin biri tedarikte yolla dedigin halde haziri yollamiyor gerçekten hepsiburada'nın özeti. ürün gönderim hızı konusunda hizlial'i tek gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 internetten elektronik nasıl alıyonuz abi,kampanya mı vardıda aldınız.çok mu fark ediyodu? benim yemiyo bi taraflarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Valla bugune kadar internetten almadigim seylerin cogu bozuldu. Mediamarkt ozellikle ayri bir oneme sahip hayatimda, adamlardan ne aldiysam bozuldu. Bir de garanti var, bozuk gelen urunu aninda degistirme var, iade var. Var oglu var. Biraz can sikar belki ama rahat sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 peki s2 almıştın dimi sen,yani neden netten aldında,gidip mağazadan almadın,saçma bi indirimemi denk geldin :D eğer öyle bi olay varsa bende yolunu gözliyim hepsiburadanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Distributor garantili urunler 1650 ile 1700 arasinda degisiyor her yerde. Hepsiburada 1598'e telefon + microsd + navigasyon yazilim veriyordu. Ustune super hizli gonderi sansi vardi. Telefon ihtiyaci da tavan yapinca aliverdim. Ha super hizli gonderi olayi gerceklesmedi ama onun disinda baska bir sorun yok simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 anladım,benimde kafama yatarsa bende alabilirim bi kaç bişey. ereyon nasıldır peki,burdan bişeyler alan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 exa iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bir iki kere kullandim sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kermit said: DynamicK said: [likeaboss] Neyseki İngiltere'de Amazon diye bir şey var. [/likeaboss] B)- abi bu yazdığımıda di gelip gider yapacak ama amazondanda alışveriş yapsa adam mutlaka "allah belanızı versin" diyecek bişi bulur askhdgaskjdgsa Yok lan amazon guzel gayet. Kitap falan siparis ediyosun orda eski is yerinde, geliyodu cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 DynamicK said: [likeaboss] Neyseki İngiltere'de Amazon diye bir şey var. [/likeaboss] B)- Bu post'un link'ini kaydettim. Ilerleyen zamanlarda kullanicam. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Amazon ile sorun yasadigim da oldu da customer service olayi imba. Sorun ciktiginda giriyorsun telefon numarani aninda ariyorlar. 5 sn icinde konusmaya basliyorsun. Gayet profesyonel bir sekilde sorunu cozuyorlar. Bunun disinda gayet iyi yani. Prime hesap aliyorsun yillik 50 pound odeyerek. Prime ile 1 gunde eve teslim ibaresi gordugun her urun icin kargo parasi vermeden siparisi verdigin gunun ertesi eline ulasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 eveet pazartesi verdiğim sipariş halen tedarik sürecinde sdfgs bakalım nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 haaalen tedarik sürecinde diyo. LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Beter ol. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Arayıp haşlamak gerekiyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 @di sus lan. edit: arıyorum da meşgul sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 S-H said: yahu ben mi çok şanslıyım bir sürü alışveriş yaptım hepsiburada.com'dan kitaptan elektroniğe hepsi vaktinde geldi aynen bence türkiyedeki en iyi alışveriş sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben de problem yaşamadım. Ama yaşayanların da burnundan gelmiş hep. Daha küçük mütevazi sitelerde daha iyi destek oluyor diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 2 kere alisveris yaptim. 1 buharli pişirici 1 de koltuk almıstım, sorunsuz elime ulasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar