senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 belirtirim tabi yaf başka insanlar madur olmasın abi hakketen son ürünü aldım sanırım herifler gece kargoladilar çünkü hani direk biri şu sonuncusunu da alsa da diye bekliyorlarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Htc evo 3d nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 3 boyutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ve gereksiz (bence) ona gelene kadar htc sensation var mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 denedim.. alamıyorum ürün kalmamış gçözüküyor :/ sonuncu ürünü sen almışsın.. bana satsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 olm dandikmiş baksana alıp napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hb de bitmemiş gözüküyor ama bittiyse http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=733994 burda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 dell streak telefon yahu :) streak 7 vs tabletti. cok buyuk bir alettir bu ama . kulakta tepsi gibi bir sey. Main disadvantages Too large and heavy for a phone, and too small for a tablet Proprietary 30-pin connector for charging and USB connectivity Disappointing screen quality and sunlight legibility No Eclair/Froyo update yet (most units are still stuck on 1.6 Donut) No smart dialing No DivX or XviD video support out-of-the-box No Flash support in web browser (yet, Froyo will add it) No FM radio Homescreen has landscape-only orientation custom rom insallah oluyordur buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 tesekkurler sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 oyy oyy oyy elle tutulur bi yanı yok lan telefonun android olup flash desteği olmamasi nası bişi yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 valla i am disappoint, nasil yaptin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 abi o kadar kararsızlıkta kaldım ki onu mu alsam bunu mu alsam diye en sonunda sıkılıp gözüme bunu kestirdiydim, aliom lan dedim böyle salisiyelik bi kararla. olmadi iade edip sensation fln alıyım şunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 CyanogenMod 7 diye bi custom romu varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 O dediğin tüm Android'lerin en iyisi bence. HTC kullanıcısıyım ama HTC'nin desteğini de programlarını da görmedim hiç mesela. Varsa yoksa Cyanogen. Çok iyi olmuş öyleyse, kullan gönlünce son çıkan Android'lerle. http://forum.paticik.com/read.php?7,5875916,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 hayırlı olsun abi,ben de para bulursam alcam bu ara bir şey tel bozuldu iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 senko said: abi o kadar kararsızlıkta kaldım ki onu mu alsam bunu mu alsam diye en sonunda sıkılıp gözüme bunu kestirdiydim, aliom lan dedim böyle salisiyelik bi kararla. olmadi iade edip sensation fln alıyım şunun yerine. sensation +1 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ahah telefon geldi ben bayaa bayaa dandik bişi bekliyordum ama malzemesi fln gayet kaliteli, metal aksamı fln güzel yapmışlar htcler gibin böyle. flash fln oynatamıyor denmişti arka sayfada girdim 1080p fln takılmadan oynattı youtube'den. menüler fln da hızlı gayet geçişleri vsleri. şimdilik beğendim gibi aleti ama biraz daha kurcaladıkça çıkar daha zayıf noktaları. ha ara sıra şey yapiyor mesela yataydan dikey yaptığında hemen geçmiyor 1sn fln bekliyor alet öyle geçiyor. bide açılması acayip uzun sürdü belki ilk kez açıldığındandır. onun dışında daha göremedim noksanlıklarını yalnız şu 3g'yi nası kapatcam onu bulamadım paso kontör gidip duruyor şu an :) şimdi biraz hevesimi aldıktan sonra buna rom kursam ne kurayım? hem 2.3e hem de 3.0 a yükseltme imkanım varmış aleti son olarak bana kaliteli bi navigasyon programı önerebilirmisiniz istanbulda kaybolmaktan kurtaracak bişi beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 su antelefon dan yazıyorum swype harika imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yatardan fikeye geçişin yavaşlığı normal. sadece yanlışlıkla mı döndü yoksa böyle mi kullanacak diye bekliyor telefon. hayırlı olsun bu arada =) Cyanogen yükle, öyle gör telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 markette 3g yi kapatan tonla programcık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 alete biraz ısımayım illk işim o romu yüklemek olcak bide bişi sorcam ben firefox yükledim bu alete ama kendi browseri flashları gösterirken firefox add on lazım diyip duruyor o add onumuda bulamadoö bi türlü bide facebooka giriyorum ama pcden girdiğim gibi gözükmüyor sayfalar daha farklı gözüküyod onu nası default haline getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 @senko ne aldın haci? sensation mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yok abi şu ünlü dell var elimde :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bende şu an lg ks20 var winmo 6.0 yüklü. ben buna android yüklemek istesem sorunlar çıkar mı yani tam anlamıyla çalışan bir rom var mıdır ? xda developersda baktım hep romlarda eksikliklerden söz edilmiş falan çekindim o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 http://www.dell.com/us/p/mobile-venue/pd bu mu? Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar