wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Archangel_ said: doktora öğrencisiyim, araştırma görevlisi kadrosundayım.bu ne oluyor çalışıyorum aynı zamanda okuyorum gibi oluyor o.. @senko kim zengin yafz? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 işsizlik süper de parasızlık berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Baba parası yiyin hiç acımayın.. Ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Rewendor said: çalışıyorum. 9. ayıma girdim iş yerinde, sene başında başlamıştık. 7.30dan itibaren mesaideyim her gün. bi yandan da mastır var, 3. senede, artık "ver kurtul" mentalitesiyle bi heveslendim bitirirsem rahatlayacam. baktım ne data alabiliyorum ne simülasyon yapabiliyorum ne de ortaya bir şeyler çıkıyo, boş durmamak için allah ne verdiyse abstract, intro, literature survey falan yazmaya giriştim, kendi katkım kısmına sonra bakacaz artık. Bella said: üni bitirdim bu sene, mastera başlicam. iş bulursam güzel olur tabi. ingiltereye gitmiyo muydun sen yaw? gidiyorum bu perşembe günü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ogrenciyim/issizim. culsuzum. capulsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Hayırlısıyla çok büyük aksilik olmazsa burda işe başlıyorum. 80% olduğundan daha hayırlısıyla diyorum ^^ Türküz ya bir aksilik çıkar belki falan :/ Porsche geliştirme merkezi http://www.youtube.com/watch?v=Y756tF6gR5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 çok türk çalışıyo orda girersin hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 GEd said: Hayırlısıyla çok büyük aksilik olmazsa burda işe başlıyorum. 80% olduğundan daha hayırlısıyla diyorum ^^ Türküz ya bir aksilik çıkar belki falan :/ Porsche geliştirme merkezi http://www.youtube.com/watch?v=Y756tF6gR5E ooo harbi mi? Stuttgart Weissach bu ya :) Her gün önünden geçiyordum neredeyse, bir zamanlar, hey gidi bee :) Darısı başıma. Bu ara patideki iş duyurularını çok kıskanmaya başladım ama, du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Memurum, bir sefer daha öğrenci olmak için uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 memuriyet hayatına devam, açıköğretim okuyup benden önceki memurların mirasına sahip çıkmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kermit said: Ogrenciyim. Insallah bu senr liseyi bitirip ossde guzel bi yeri tutturucam... hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gencler ya topcu olun yada popcu.gerisi buyuk mallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hem ogrenciyim hem issizim secenegi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 işli işsiz ögrenciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 staj sayılıyo mu çalışmaktan? çalışıyorum baya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aquila said: hem ogrenciyim hem issizim secenegi yok. öğrencimisin bilmiyorumda işsizler zaten kendini belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 2011 turkiyesinde issiz olmak buyuk basari bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 helal joker ceyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dan dada dan da dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hem yl hem asistan :) oh yeah man oh yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Hem okuyup hem nasıl calisiyosunuz lan anlatın bi yapamıyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 2006dan beri öğrenciyim önümdeee uzun bi dönem var sonra mezun oluyorum sanırsam ama asla çalışmayı düşünmüyorum henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ortaokula yeni mi gectin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yok lise hazırlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar