kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 spikerden "DERİNLEMESİNE BİR PAS" diye duymazsam olmuyo arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 güti ne zaman döncek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 guti clubber adam ya. zor doner alemlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dönerse bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yarın takımla çalışcakmış fabianda çalışcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sallayın abi lig bu orta gol duran toplara hakım ol gerisi illa geliyor egemen sidnei tam not aldı toronun işi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Fernandez ve Edu yu çok beğendim.. Edu çok faydalı oynadı maçta , güzel alan boşalttı ve duvar oldu.. Sidnei 'yi FM den biliyordum zaten beklentime cevap verdi.. Egemen ruhu yaramış takıma , quaresma kaptan olduktan sonra herkesle çok ilgilenir hale gelmiş , yedek kulübesi vs. , Necip ve Aulerio güzel topluyorlar ortasahayı.. Ekrem ve Simao en zayıf halkalar , simaoda bişiler var sanki mutsuz filan gibi.. Bence Guti Ernst ile beraber daha iyi olur takım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ne cenabet bi hafta oldu. Herkes 3 un 1 ini veriyor rakibine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 simao geçen sene çok istekliydi, belki quaresma-guti kadar gözükmüyordu ama hayalet gibi her tarafa bir katkı sağlıyordu. Bu sene o halinden de eser yok. A.Madrid'deki gibi olağanüstü bir performans kimse beklemiyor ama bu hali de üzüyor benim gibi Simao hayranını, Belki de Quaresma'ya gösterilen ilgiden dolayı mutsuzdur. Quaresma'dan en az 10 kat daha başarılı ve takımına katkı sağlayan bir adam ama onun yarısı kadar ilgi göstermiyor kimse, ben olsam üzülürdüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Herkes iyi oynadı ama maçın yıldızı Carvalhal kesinlikle. Çıkardığı kadro, yaptığı yerinde ve zamanında değişiklikler vs. Benden bi 10 puan da ona. Bir de Ankaragücü Fernandes' en fazla 2 kişiyle bastı aynı anda. 4, 5 adam birden pres yapılmalı Fernandes'e, onun o kalabalıktan top çıkarmasını izlemeden zevk alamıyorum maçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 knoxville said: simao composure 1 finishing 1 Abi yorgunluktan o. 70den sonra topa vuracak hal yok kimsede. Yoksa 2 metreden Simao öyle yeto bi vuruş yapmaz. Sabri vuruşu yaptı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bize inönüde bi rahat maç seyretmek haram ya, ah cenk ah edu ya nobre diyordum felan ama vazgectim ya herif gol atamadı ama iyiydi gerçekten, nobre diyerek hakaret etmişim adama, yalnız tüm kapalıda herkez aynı şeyi konusuyordu bilmiyorum dikkat ettinizmi, q7 de bir haller var, adam bir çok pozisyonda aha yine kendi gidecek derken çok güzel paslar attı, garantiye gitti, çok güzel takım oyunu oynadı, kaptanlık yaradı adama. fernandesi nasıl 2 milyon euroya aldık biz hala hayretler içersindeyim, sidnei aynı fm deki gibi çok gol atar bu fernandes sayesinde, sonuç olarak yine kanser eden bir maçtan mutlu ayrıldık, ama dediğimiz gibi siyahla beyazla şu hayatımda bir derdim var bin dermana değişmem asla ayrıca not: mendes denen ve yerden yere vurulan menejerden aldığımız 1 tane adam kötü çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 pektemek'in golüne o kadar sevindim ki,anlatamam yani şu adam biraz güven gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 tinu said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Llama said: titanguard said: cok alakasız bir soru olcak fakat Sidnei'ye ne oldu.bazı sitelerden bakmaya calıstım bulamadım veya beceremedim bulmayı yaşıyor hala sıkıntı yok dün içime doğdu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ana hakket ha 2 tane salladı adam kariyerinde 2 gol atmamış hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 adam q7 den çok atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 BİR DK OLM hemen kötüleyin sidnei malum sebep kimi övsek sakatlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sivok niye kesik yedi, varmı sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dinlensin diye sıvoc oynamadı uefada yorulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 şu bizim başkan kankası mourınho ya söylese de şu hamit i bize kiralasalar bari kadroyada giremiyor realde, bir hamit eksik su sağ kanatda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Duran toplarınız gerçekten çok etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 stoper çok deli oldu bizim ya, kime kesik atsan üzülüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sergenden sonra bu sene iyi gerçekten : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar