Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş JK- MKE Ankaragücü 19.09.2011 @ 20:00

oldun

Öne çıkan mesajlar

Fernandez ve Edu yu çok beğendim.. Edu çok faydalı oynadı maçta , güzel alan boşalttı ve duvar oldu.. Sidnei 'yi FM den biliyordum zaten beklentime cevap verdi.. Egemen ruhu yaramış takıma , quaresma kaptan olduktan sonra herkesle çok ilgilenir hale gelmiş , yedek kulübesi vs. , Necip ve Aulerio güzel topluyorlar ortasahayı.. Ekrem ve Simao en zayıf halkalar , simaoda bişiler var sanki mutsuz filan gibi.. Bence Guti Ernst ile beraber daha iyi olur takım..
Sosyal ağlarda paylaş

simao geçen sene çok istekliydi, belki quaresma-guti kadar gözükmüyordu ama hayalet gibi her tarafa bir katkı sağlıyordu.

Bu sene o halinden de eser yok. A.Madrid'deki gibi olağanüstü bir performans kimse beklemiyor ama bu hali de üzüyor benim gibi Simao hayranını,

Belki de Quaresma'ya gösterilen ilgiden dolayı mutsuzdur. Quaresma'dan en az 10 kat daha başarılı ve takımına katkı sağlayan bir adam ama onun yarısı kadar ilgi göstermiyor kimse,

ben olsam üzülürdüm yani
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes iyi oynadı ama maçın yıldızı Carvalhal kesinlikle. Çıkardığı kadro, yaptığı yerinde ve zamanında değişiklikler vs. Benden bi 10 puan da ona.

Bir de Ankaragücü Fernandes' en fazla 2 kişiyle bastı aynı anda. 4, 5 adam birden pres yapılmalı Fernandes'e, onun o kalabalıktan top çıkarmasını izlemeden zevk alamıyorum maçtan.
Sosyal ağlarda paylaş

bize inönüde bi rahat maç seyretmek haram ya, ah cenk ah

edu ya nobre diyordum felan ama vazgectim ya herif gol atamadı ama iyiydi gerçekten, nobre diyerek hakaret etmişim adama,

yalnız tüm kapalıda herkez aynı şeyi konusuyordu bilmiyorum dikkat ettinizmi, q7 de bir haller var, adam bir çok pozisyonda aha yine kendi gidecek derken çok güzel paslar attı, garantiye gitti, çok güzel takım oyunu oynadı, kaptanlık yaradı adama.

fernandesi nasıl 2 milyon euroya aldık biz hala hayretler içersindeyim, sidnei aynı fm deki gibi çok gol atar bu fernandes sayesinde,

sonuç olarak yine kanser eden bir maçtan mutlu ayrıldık, ama dediğimiz gibi siyahla beyazla şu hayatımda bir derdim var bin dermana değişmem asla

ayrıca not:
mendes denen ve yerden yere vurulan menejerden aldığımız 1 tane adam kötü çıkmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...