Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Fernandes bambaşkasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 OH BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 geçen seneki cenk geçen seneki necip geçen seneki ekrem napıyosunuz lan siz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 titreyerek geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 titret salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kermit said: geçen seneki cenk - word geçen seneki necip - thread geçen seneki ekrem - WTF? napıyosunuz lan siz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 geçen seneyle alakası yok ya ne biliyim siz eduya takmışsınız bende ekreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ekrem kim abi Bir FB maçında doksana astı başka da akılda kalır bir futbolunu hatırlamıyorum. O da ziyan oldu zaten ferrari abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 simao composure 1 finishing 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 illa gol atsın bişi yapsın değil abi futbol adam mücadele ederdi koşardı pres yapardı vs yok bi bok sanki. geçen seneden daha kötüyüzde 2 3 adamın gazına bakıyoz maç almak için resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 3-1 oda yeter ama bi gün 8 fark atıcaz bi takıma inanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 egemeni çağırıyor tribün : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hilbert ekremden daha iyi topcu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi hilbert geçen sene o kadar çok fazla tepki gördüki acıdım ben adama adam tepki gördü koştu çabaladı vs yani bi şekilde çaba sarfetti kötüye gidip tepki aldığında hilbert olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 oldun said: hilbert ekremden daha iyi topcu bence adam 1dk oynadı asist yapıyordu nerde ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 CthuLhu said: yok olm liverpool'la oynamıyorsunuz. NOLDU LAN DÜDÜK LİSELİ ZUAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 tamam abi ozumuze donduk, bi entresanlik vardi zaten gecen mac, kanser olmadan mac izlemek olmuyor tat vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 said: Bir önce ki pozisyonda Ankaragücü sakatlık için dışarı attığı topu BJK vermedi atağa kalktı az önce Ankaragücü topu BJK ye verdi gol attılar. böyle bişi yazmışlar, izlemediğim için doğru mu bilmiyorum ama ekşide baya geyiği dönüyor doğruysa komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ankaragücünden 3 oyuncu atılmalıydı, hakem maçın son 20 dakkası, yazıktır oynasınlar diye atmak istemedi herhalde. gene koyduk mu, koyduk. 5 olurdu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Masquerade said: said: Bir önce ki pozisyonda Ankaragücü sakatlık için dışarı attığı topu BJK vermedi atağa kalktı az önce Ankaragücü topu BJK ye verdi gol attılar. böyle bişi yazmışlar, izlemediğim için doğru mu bilmiyorum ama ekşide baya geyiği dönüyor doğruysa komik. he öyle dediler sen her yazılana inan fernede etoyu alıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ben sıkıldım maçı izlerken sürekli kanattan yüklenilen maçlarda bayıyom. tamam bu kadroyla yapacak bişi yok belkide olmasın böyle ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bütün gollerimiz hep kafa golu guti olmayınca ortadan gidemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar