kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 arkadaşım anlamıyosun kaç kere ortadan girmeyi denedik genelde hep kanatları kullanıyozki oda sol kanat adam ortada tek forvet oynamaya kasarken kanattan kaybettiğimiz topa yada dışarı çıkan topa nasıl pres yapmasını bekliyosun aaaa tek forvet çıkmışız adam tabi top bekleyecek edu yada benzeri forvetlerin işi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sus beni cinlendirme şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 valla kapanan takıma karşı pivot santraforun yaptıkları bellidir ve yukarıda saydıklarımdır. maç başından beri edu bunlardan hiçbirini yapmıyor. o zaman yetersizdir, en azından izlediğim maçlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Edu bu maç fena oynamıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi adam pivot forvet deil hafif bobo vari işte yumurtadan kebab olmaz ben begendim adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 O nasıl bir avantaj yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kapanan takıma karşı kanattan zorlarsan edunun yapacağı tek şey ortada boşa çıkmaya çalışıp pas yada orta beklemektir. aldığı pasıda gayet iyi değerlendirdi kaleci çıkardı. sabit beklemek değil zaten onu yapmıyo topu değil az sağı soluda izle maçı izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 tamam neyse maçı izliyorum ben, tartışmanın manası yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 adam 50 yaşındaki fanatik fenerli amca, ama takmış bi oyuncuya 5 gol atıp 5 asist yapıp takımıda taşısa illa küfür edecek. takmış eduya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hakeme beyin lazım ben böyle avantaj görmedim ordan bir ortaya gol yerdi bu ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kermit said: adam 50 yaşındaki fanatik fenerli amca, ama takmış bi oyuncuya 5 gol atıp 5 asist yapıp takımıda taşısa illa küfür edecek. takmış eduya kendisi de mourinho ya da guardiola. kkthnxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 güzel güzel tatmin edici futbol edu da az şans lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 calimero said: kermit said: adam 50 yaşındaki fanatik fenerli amca, ama takmış bi oyuncuya 5 gol atıp 5 asist yapıp takımıda taşısa illa küfür edecek. takmış eduya kendisi de mourinho ya da guardiola. kkthnxbye. saydığın adamlardan daha iyiyim ben pardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 simao adamsın adam lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Edu kötü değil de Almeida'dan sonra hiç tad vermiyo hani. Çektiği iki şutta da bitiriciliği yeterli değildi. Topu yerden gönderse ikisi de goldü. <3 Fernandes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 cenk ne yapıyon lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi bize gelen adamlar beynini mi aldırtıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ZA mac sonunda A'yı uzatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 salak cenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 HEP EDU YÜZÜNDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 osuruktan yediğimiz goller zincirine bir halka daha ekledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 şimdi yatışın alasını görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kaç kaç şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 plıyıf var nasısa ya telafisi olcak bu kayıpların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar