Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş JK- MKE Ankaragücü 19.09.2011 @ 20:00

oldun

Öne çıkan mesajlar

EricCantona said:

Adalı'nın ağzından öyle bi kelime çıktığına dair haber linklesene bana...
Kıvırdıkça kıvırın hadi bakalım...

Bak ben ne demişim oku da bi anla bakiyim...
Net bi şekilde şu kadar satın alma opsiyonu diyen habere de razıyım ama bana ingiliz fotomaçından alıntı haber yapan yenişafakla falan gelmeyin lütfen...
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Adalı'nın ağzından öyle bi kelime çıktığına dair haber linklesene bana...
Kıvırdıkça kıvırın hadi bakalım...

ya arkadasım madem bu kadar dert ettin gir google bebe adalı satın alma opsiyonu yaz çıkar link ,

hatta dur ben sana direk ingiltereden vereyim, hatta ingiliz medyasına göre 9 milyon euro da değil

http://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9b%C3%A9

Beşiktaş loan
Turkish side Beşiktaş signed Bébé on a season-long loan deal, who have an option to make the move permanent for £2 million.

http://www.metro.co.uk/sport/866026-bebe-to-say-bye-bye-to-man-united-with-besiktas-loan-move

It seems Ferguson has now decided to cut his losses by allowing Bebe to join Besiktas on a 12-month loan deal, with a view to a permanent £2 million transfer next summer.

http://blogs.telegraph.co.uk/sport/rorysmith/100017342/the-curtain-closes-on-the-curious-case-of-bebe-manchester-uniteds-lost-boy/

who can make the deal permanent for £2 million – this has been one of the most curious transfers of recent years
Sosyal ağlarda paylaş

ohooo yaw ligtv den koymuşlar beğenmedin,

bizzat serdal adalının yaptığı açıklamayı yazdık onuda beğenmedin, yabancı haberler aynı kaynak yada ıngılterenın fotomac ı oldu,

hocam sen neye göre olmadığından bu kadar eminsin , gördünmü sözleşmeyi? bizde görmedik de bütün medyada var deniyor. sen olmadığına nerden kanaat getirdin rüyandamı gördün.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım bak çok açık konuşuyorum ntvspor yok dedi, birinizin koyduğu link 9M diyor kaynak yok, diğerinizin koyduğu linklerin hepsi İngiliz Daily Telegraph gazetesinden 2M diyor...
Sen nerden biliyorsun olduğunu varsa ne kadar olduğunu?
Neyi ispatlamaya çalışıyosunuz ki? 1M euro kira bedeli olan adamın 2M euro bonservisi varsa biraz komik olmuyor mu kiralamak?
9M euro ise zaten ayrı bi komedi 1 de kira ücreti veriyorsun 10M euro Quaresma'dan falan pahalı adam maşallah süpermiş...
Mendes çok güzel trollüyor beşiktaş'ı siz de çanak tutuyosunuz devam edin daha çok alves'ler getirir size...
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Arkadaşım bak çok açık konuşuyorum ntvspor yok dedi, birinizin koyduğu link 9M diyor kaynak yok, diğerinizin koyduğu linklerin hepsi İngiliz Daily Telegraph gazetesinden 2M diyor...
Sen nerden biliyorsun olduğunu varsa ne kadar olduğunu?
Neyi ispatlamaya çalışıyosunuz ki? 1M euro kira bedeli olan adamın 2M euro bonservisi varsa biraz komik olmuyor mu kiralamak?
9M euro ise zaten ayrı bi komedi 1 de kira ücreti veriyorsun 10M euro Quaresma'dan falan pahalı adam maşallah süpermiş...
Mendes çok güzel trollüyor beşiktaş'ı siz de çanak tutuyosunuz devam edin daha çok alves'ler getirir size...

ntv spor yok diyor ligtv var diyor :)

ligtvi 9 milyon demiş, yabancı basın 2m sterlin diyor, ama en önemlisi serdal adalının bazı gazeticilere satın alma opsiyonu var dediğinide yazdık, fiyat belli değil dedik, ben 2 milyon sterlin yada 9 milyon eurodur kesin demiyorum ama satın alma opsiyonu var bunuda adalı açıkladı diyorum taa en baştada linkini vermiştim. ama sen haber kaynağı beğenmiyorsun ntvspor dan baska.

görüyoruz kim kimi trollüyor, stancular, pintolar felan, biz memnunuz mendesden gelen futbolculardan , alves de oynamaya başlasın ayrıca tartışırız.
Sosyal ağlarda paylaş

1-) Stancu duruyor henüz elden çıkarmadığımıza göre zarar hesabı yapmak anlamsız sanki?
2-) Eski defterleri açmaya ne gerek var tabatalar falan varken?
3-) Alves transferini açıklayabildiniz mi siz?

aceto said:

Julio Alves hakkında ne biliyoruz. Zenit'te oynayan, kıtanın en iyi stoperlerinden biri olan Bruno Alves'in ufak kardeşi.. Portekiz'de anlam ifade eden bir kariyere sahip değil. 20 yaş altı milli takımında oynuyor ve Atletico Madrid B Takımı'nda. Sonuncusu doğru değilmiş. Julio Alves, Atletico Madrid formasını hiç sırtına geçirmedi. Vicente Calderon Stadı'na imzaya da gelmedi. Madrid'deki iki büyük gazeteden onu gören de yok. Temmuz ayında bir haber çıkmış. Caminero hayır almıyoruz demiş Alves için. O zaman dolaşan rakam bonsevisi için 2.5 milyon Euro. Sonra ne oldu? Aradan iki ay geçti. Pizzi'yi alan Atletico Madrid, federasyona Alves'in alınıp Beşiktaş'a kiralandığını bildirdi. İspanyol medyası da buna garip transfer manşetini attı. Çünkü Beşiktaş, Atletico Madrid ile transfer görüşmelerine başladığında ve oyuncu İstanbul'a geldiğinde Atletico Madrid, Alves'i kadrosunda göstermemişti. Sonra borsaya yapılan açıklama. Alves'in bonservisinin yüzde 50'sine Beşiktaş 3 milyon Euro ödeyeceğini bildirdi. Yani fiyatı 6 milyon Euro olan bir adamdan bahsediyoruz. Spor gazeteleri değil, El Pais en geniş yer ayıran gazete oldu. Jorge Mendes'in Atletico Madrid'i paravan olarak kullandığını iddia ettiler. Şimdi harbiden mesele Alves'in nasıl bir futbolcu olduğu mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Alves oynadı mı ben maçları kaçırdım galiba. Yurtdışındayım Türkiye'de sezon mu bitti?

Ulan oynamayan adam hakkında Alves rerörö yapmışsınız. Cidden rahatsızlık üst boyutlarda sizde. Bebe oynamadı sakatlandı ki 8 maçlık kariyeriyle milli takıma seçilmiş. Adama bebe transferini açıklayın diyolar neden sakatlandı daha başta. Evet bebe dinlenmek istedi şu yaşında o yüzden sakatladı kendini.

Bi tanesi de yazmış. Sanki fon ile anlaşmayı beraber yaptılar. Arkadaş ne çok şey biliyorsunuz. Nerden görüyorsunuz sözleşmede geçen maddeleri hakları? Yok %50'si onunmuş kar ortaklığı sağlanamazsa 2. olağan kurulda fon ile anlaşma bozulurmuş. Napıosunuz olm siz? Kıçınızdan sözleşme yazıyorsunuz.

Bosman demişsinde. Bosman futbolcuların doğal hakkı. Benim bahsettiğim şey futbolcunun kulubüne para kazandırmadan gitmesi. Artık takımları futbolcuyu alırken biz bundan iyi para kazanırız gözüyle almıyor. Hangi transferden kar edeibliyor ki kulüpler artık? Kulüpler forma satma peşinde reklam alma peşinde. 90'ların yugoslav ekolünde değiliz. Bu yüzden de futbolcunun bonservisine verilen paranın minimize edilmesi inanın yapılacak en mantıklı olay.

Fener guiza'yı bonservisiyle aldı da ne oldu? Adam 1.5 milyon euro'ya gitti?
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

9 Milyon euro diye bi haber yok yalnız bak yukarda haber linklemiş adamın biri onda bile sadece satın alma opsiyonu -belirsiz bi miktar- olduğu öğrenildi diyor ki aynı dönemde ntvspor satın alma opsiyonu yok diye geçti haberi diğer büyük haber portallarıyla beraber...
Siz sözleşme mi gördünüz ki kimsenin bilmediği opsiyonu biliyorsunuz?

la ben buna takıldm.. abi sen sözlesme mi gördun de almeidanın haklari besktasda diil diosn..

sen sözlesme mi gördun de mendes satttim derse besiktas bişey diyemicek diosun ??

atip tutup medyadan aldgn gazla sacmalıyorsun abi yazık yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...