MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0780504/ A Hollywood stunt performer who moonlights as a wheelman discovers that a contract has been put on him after a heist gone wrong. http://www.youtube.com/watch?v=eAc23x2JJG0 2011 cannes en iyi yönetmen. Danimarkalı yönetmenler kıç tekmelemeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bump. http://www.youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 filmi henüz izlemedim ama şu yorumu görünce hevesim on kat daha arttı said: ımdb nin puanlamasına çok güvenirimö arada sırada uçuk şeylerde çıksa %85 doğrudur ama bu film için aynı şeyi söyleyemem ilk punaa baktım 8,5 öyle sıradan bi aksiyon film i nin alıcağı puan değil açtım izleidm film i yarım saat oldu 8 i bırakın 7 bile bişey yoktu neyse dedim aksiyon başlar ii sahneler görürürz son 10 ya geldim yine bişey yok diyorum bundan sonra öylee bişey olmalı ki bana 7 nin üstünde puan verdirmeli ki bi film i tek sahneye göre değerlendirmkte yanşlıştır bence yani diyeçeğim bu film 8,5 i hak tmiyor hiç olağan üstü veya sizi etkilicek bişey yok biraz transporter a benzettim bi ara frank martin gibi konuştu oyunculuklar iyidi bi onun dışında söylenecek pek bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ağır abi filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 iyiydi epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 herşeyiyle muhteşem film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 çok çok iyi es geçmeyin izleyin ilk fırsatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 bekliyorum bende ama blurayrip yok henuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Valla ben dayanamayip izledim ama blurayi ciksin bidaha izlicem vizyona girince de tekrar izlicem Yalniz kitabini bulamiyorum bi turlu cevirisi var mi acaba bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bende tavsiyeler üzerine izledim,sonu hariç değişik güzel bir film ama tam aksiyon filmi diyemeyiz.7/10 alır ama yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 yalnız o ustura sahnesi baya rahatsiz etti cok pis lan herif haşırt diye bileğe kadar kesti bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Türü aksiyon değil zaten drama, suç. Bu beklentiyle izleyince hakkını vermek lazım. Ama trailerı biraz yanıltıyo adamı hatta amerikada aptal bi kadın fragmanı hızlı ve öfkeliye benziyo ama hiç öyle çıkmadı diye dava açmış. Bu arada film imdb 250 nin içinde bu da oscar alacağının göstergesi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 abi film hip hop eşliğinde araba kovalamacası değil. o yargıyla izlemeyin.. ben film hakkında zerre fikir sahibi olmadan izledim. en iyisini yaptım. çok iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Hala 2 sayfa etmemiş. Oscar alması mühim değil, en iyi yönetmeni almış cannes diyoruz hala yok durgun yok yavaş. Sizsiniz yavaş. Rage. A human being. And a real hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 xunn bu sefer haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 2 sayfa olsun diye yazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Olm harika duruyo bu film, hemen indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bu arada ryan gosling moda oldu.adam her filmden cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kojiroh said: Olm harika duruyo bu film, hemen indiriyorum Olm çabuk izleyin, 2 aralıkta Kavinsky konseri var, izledikten sonra internetten hızlı dikiş dersleri alıp sırtınızda o ceketle konsere gelmezseniz topum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bryan cranston (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sonunu bir tek mi beğenmedim çok sönük değil miydi,yorumlarınızı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Yok sonu baya temizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 tereyağı gibi filmdi lan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 amanin cok ama cok iyi film. sahnelere bayildim. herseyine bayildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar