Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Her gün her birinden 20 şer sayfa okuyarak yaptığım aktivitedir. Bir kitaba bodoslama dalıp, bitirmeye çalışmadığınız için sıkılmazsınız, aksine zevkli geçer. 15*20 = 300. topu topu da 300 sayfa okuduğunuz için yorulmazsınız. (isteyen daha fazla da okuyabilir tabi) ha, konsantre sorunu yaşayanlar için bu şekilde yapabilmek çok daha iyi, en bariz örneğini kendim olarak gösterebilirim. tek kitap okumaya kalksam okuyamıyorum. yine de konsantre sorunu yaşarsanız yanında alkol de tüketin, odaklanırsınız. böylece ayda en az 15 kitap okumuş olursunuz
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sözlükleri bıraktım canım. girdiğim tek forum sitesi de burası işte
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bu yazdığına inanmamızı bekliyor olamazsın, peki bu başlığı açmandaki amaç nedir? Aynı anda birden çok kitap okumayı vurgulamak ise evet okunabilir ama ağır içerikli kitaplarda bu yöntem işe yaramayacaktır sadece kitaba konsantre olmanı engeller. Kıytirik kitaplarda ise sorun yok, zaten hertürlü okursun.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 alkol konsantreyi mi arttırıyor? bir ağır iş makinesi oparatörü olarak tavsiyeni dikkate alıcam
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 niye inanmanızı beklemeyeyim dsfsdf, ulan günde 300 sayfa okumak ağır geliyorsa bir insana, o ölsün zaten. benim bahsettiğim şey gayet yapılabilir, ki yapıyorum ne zamandır. üstelik okumayı çok istediğim bir kitabı alıp elime, ''başlayayım direk, bitireyim bunu önce'' dediğim zaman da, okuyamıyorum, uykum geliyor. ağır kitabı da okuyorum hafifi de alkol arttırıyor bende konsantreyi. fazla içmedikçe tabi.
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kitaplar birbirine girer yaf. hani bende 2 kitabi ayni anda okuyorum genelde ama onda bile biri romanken digerinin daha teknik/bilim kitabi olmasina dikkat ediyorum. 15 kitabi ayni anda okumak asar beni.
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bi kere günde 300 sayfa net okuyan bi insan sevdiği hoşuna giden bi kitabı günde 15-20 sayfa okuyup bırakması biraz saçma geldi ^^ Yani şöyle ağır bi kitap okuyor olursun sindire sindire okumak istersin o kitabı günde 15-20 sayfa olmak kaydıyla okurken yanına bişeyler eklersin de aynı anda 15 tane kitap okumak biraz marjinal göründü.
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 olm not alıcaksınız tabi her kitaptan azar azar okurken. hepsini kimse kafasında tutamaz, birbirinde karışır yoksa. bakıcaksın aldığın nota, ben burada bırakmışım kitabı diyip, sonra sadece onu okuyormuş gibi devam ediyorsun @EricCantona ağır kitabı, diyelim 1000 sayfalık kitabı sindire sindire okuyabilmek için de daha iyi kesik, kesik okumak. 3 günde bitirsen o kitabı, her yeri aklımda kalmaz
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ekşide seni kucaklamayı planlayan bir yığın insan olduğuna eminim bak, burda değerin bilinmiyor =/
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 baslik ardeth'in veya gerge'nin olmasi lazimdi.
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Polyushka said: Her gün her birinden 20 şer sayfa okuyarak yaptığım aktivitedir. Bir kitaba bodoslama dalıp, bitirmeye çalışmadığınız için sıkılmazsınız, aksine zevkli geçer. 15*20 = 300. topu topu da 300 sayfa okuduğunuz için yorulmazsınız. (isteyen daha fazla da okuyabilir tabi) ha, konsantre sorunu yaşayanlar için bu şekilde yapabilmek çok daha iyi, en bariz örneğini kendim olarak gösterebilirim. tek kitap okumaya kalksam okuyamıyorum. yine de konsantre sorunu yaşarsanız yanında alkol de tüketin, odaklanırsınız. böylece ayda en az 15 kitap okumuş olursunuz yok kardeş,bu konuda katılmıyorum sana.aynı anda 15 kitabın hakkı ile okunabileceğine inanmıyorum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aynı anda 15 kitap okumak tek bir kitap okurken sıkılmak 300 sayfa kitap okuyamıyan insanın ölmesini istemek kendini sözlükde sanmak
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 forever alone detected, değilim derse de tatava. okuduğu kitaplar da ökkeş denizde falandır.
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 forever alone mu ? : ) sdjfksf günde 3 saat yetiyor bunun için. oynadığınız wow veya sc nin yerine koyduğunuz zaman çok rahat yapılıyor yani
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 heeee wow oynuyomuş beyler ne alone'u dağılalım en azından ben gidiyorum bye
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aahhahahahahha abi ahshdfshdfsfhshfshdfshdfsdfhsdfhsdfshdfhsdfhsfhsefhlesıfjljgslrjşıgjsrrrrrrrrrrrrrrrrrgjmiae
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 off çok cool! ni kadar intillektüell birisi o onbeş kitabın on beşinin de konusunu,karakterlerini,ve özetlerini istesin
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 cerebralis said: off çok cool! ni kadar intillektüell birisi o onbeş kitabın on beşinin de konusunu,karakterlerini,ve özetlerini istesin Katilmadan edemedim.
Öne çıkan mesajlar