Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Haberleri izleme sıram paylaşma sıram ile aynıydı. ilk haber; Recep Akdağ'ın açıklamayı yaptığı haberi Ntv'de izledim, video kaydını bulamadım da olay şu; devlet hastanelerinin adı artık "şehir hastanesi" olacakmış, şehir daha medeni (devlet ilkel ya) ve "sivil" bir isimmiş çünkü. ikinci haber; http://www.ntvmsnbc.com/id/25251359/ Bu hafta Amerika ve Türkiye'de tıbbi açıdan yaşanan gelişmeler bunlar sevgili patiler. İzlediği kalan 2 haber de kuran kurslarında alt sınır yaşın azaltıldığı ve artık camilerde özel eğitimli rehberlerin turistleri gezdireceğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ne demeye çalıştığını hiç anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ağaca çıkan poğaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 devlet hastanelerinin bundan sonra şehir hastaneleri olarak geçecek olması ve turistik camilerde turizm hizmeti verilecek olasaının dünyadaki tıbbi gelişmelerle ilgisi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sonra evime garip telefonlar geliyor diyorsun bide :o bide dombili doktor öz'ün elmasuyu faicası var gündemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Lancelion said: ağaca çıkan poğaça kunduz deliğinin güneşe bakan kısmı her dem daha yeşildir! şimdi paketi ver ajan 45. para çantası ilerideki kahverengi montlu kadında. mi6 sizinle gurur duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 http://troll.me/images/idiot-gaston/patch-manual-what-is-this-nonsense.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Diyorum ki, adamlar HIV'i kullanarak kansere çare ararken bizimkiler hala adı devlet hastanesi olmasın, şehir hastanesi olsun böyle saha sivil gibi saçmasapan olayların peşinde. Yeni birşey değil tabi bu da , arka arkaya gelince sinirimi zıplattı. Neler uğraşıyoruz yarabbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 dışarı çık 2 tur at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 poğaçalar saldırmasın sonra? ağaçlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 millet uzaya cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Elmayla armutu karıştırmayalım şimdi. isim değişikliğini yapanlar bilimadamları değil başka bir kurum. bu işlerle uğraşanlar tabii ki kendi çaplarında tedavi yöntemleri arıyorlar. otur bir soluklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 aslında haklısın bu dediğinde ama diyorum ya daha ilk haberde lan nelerle uğraşıyolar derken bir anda diğeri çıkınca çarpıntı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi bari mantıklı karşılaştırmalar yap da onlara boz sinirini yav, 3 günlük dünya zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 room is three day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Aket-Atum said: Recep Akdağ'ın açıklamayı yaptığı haberi Ntv'de izledim, video kaydını bulamadım da olay şu; devlet hastanelerinin adı artık "şehir hastanesi" olacakmış, şehir daha medeni (devlet ilkel ya) ve "sivil" bir isimmiş çünkü. bu yeni haber değil. son seçimlerden önce tayyip erdoğan her ilde dolaşıp "şehir hastanesi kurcam" diye böbürleniyordu. şehir hastaneleri ile devlet hastaneleri farklı durumda. şehir hastanesi "modernize devlet hastanesi"nden farklı olarak sunuluyor. şehir hastanesinin getirdiği hadise, her şehirde kocaman bir alanda her şeyi kapsayan ve o şehrin tüm sağlık sorunlarını karşılayabilecek yapıda olduğu iddia edilen birimler. bilkent'teki atatürk araştırma hastanesi gibi oy kapısı. eskişehir yolu çok tenhaymış gibi ankara'daki şehir hastanesini de bilkent'e koycaklarmış. yanyana dursun, community connection babında... şehir hastanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ohio state hospital. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bizde buluş yapıcak insanlar yurtdışına gidiyor fon sıkıntısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bone said: Aket-Atum said: Recep Akdağ'ın açıklamayı yaptığı haberi Ntv'de izledim, video kaydını bulamadım da olay şu; devlet hastanelerinin adı artık "şehir hastanesi" olacakmış, şehir daha medeni (devlet ilkel ya) ve "sivil" bir isimmiş çünkü. bu yeni haber değil. son seçimlerden önce tayyip erdoğan her ilde dolaşıp "şehir hastanesi kurcam" diye böbürleniyordu. şehir hastaneleri ile devlet hastaneleri farklı durumda. şehir hastanesi "modernize devlet hastanesi"nden farklı olarak sunuluyor. şehir hastanesinin getirdiği hadise, her şehirde kocaman bir alanda her şeyi kapsayan ve o şehrin tüm sağlık sorunlarını karşılayabilecek yapıda olduğu iddia edilen birimler. bilkent'teki atatürk araştırma hastanesi gibi oy kapısı. eskişehir yolu çok tenhaymış gibi ankara'daki şehir hastanesini de bilkent'e koycaklarmış. yanyana dursun, community connection babında... şehir hastanesi. Son hastahane yaptım olacak başka birşey değil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ne diyosunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar